G.A. Visie

G.A. Visie

- Sterren

Belastingadvies- en administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Ter Aar en Alphen aan de Rijn

G.A. Visie is dé partner voor toekomstgerichte, winstgevende activiteiten. Een MKB onderneming heeft meestal niet de middelen om een professioneel management team in loondienst te hebben. De leiding van onderneming wordt in vele gevallen gevormd door alleen de eigenaar en/of partners. Door het vele werk en de vaak beperkte middelen die beschikbaar zijn, raakt men vaak gefrustreerd door het steeds maar groeiende beroep dat op hen wordt gedaan. Wij hebben al talrijke ondernemingen geholpen bij het vinden van de juiste oplossingen om de doelstellingen van de eigenaren te bereiken.

Onze kennis strekt zich uit op het gebied van administraties en jaarrekeningen, belastingaangiften, interne- en administratieve organisatie, bedrijfsfinancieringen, participaties, funding, overnames en fusies, interim management en projectmanagement.

Vanaf 1991 hebben wij onder andere geparticipeerd en het management gevoerd bij ondernemingen op het gebied van accountancy, salarisverwerking, projectontwikkeling, thuiszorg, financieringsbemiddeling, detailhandel, groothandel, starters, diverse dienstverlendende ondernemingen en real estate. Zeer divers dus. Onze kennis en ervaring willen wij inzetten om (mede)ondernemers te helpen.

De Experts

Jan Gijsman

Jan Gijsman

Directeur

Na mijn studies SPD en accountancy in Breda heb ik er uiteindelijk voor gekozen om bij het Register Belastingadviseurs (toen nog College Belastingadviseurs) nog een aanvullende studie te doen omdat het belastingadvieswerk mij enorm interesseerde. En nog steeds, maar inmiddels hou ik mij na al die jaren bezig met alle facetten gericht op en goed ondernemerschap in het MKB van onze klanten. Ik ben een accountantskantoor/belastingadviespraktijk gestart in 1991 en doorgegroeid tot een middelgroot kantoor. Ik was alleen nog aan het managen en daardoor veel te weinig bezig met mijn vak. Om die reden heb ik die onderneming verkocht in 2010 aan een groter concern en ben mij bezig gaan houden, gewoon omdat ik dat het mooiste vak vind, met de begeleiding van MKB ondernemers die ik zelf met raad en daad bijsta. Toen ik met Moneybird in aanraking kwam via één van mijn klanten zag ik direct dat dit een prima aanvulling zou zijn op de financiële applicaties die wij al ondersteunen. Om die reden ben ik dan ook adviseur geworden van Moneybird.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van G.A. Visie


Werk je met G.A. Visie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

G.A. Visie heeft nog geen reviews