Galileo Academy B.V.

Galileo Academy B.V.

4,5 Sterren

ICT-leerbedrijf

 • > 10 co-workers
 • Capelle aan den IJssel

Galileo Academy is een organisatie waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Ze ontwerpen, ontwikkelen, designen en beheren onder meer websites en apps ontwikkelt met Wordpress en Flutter. De medewerkers hebben oog voor detail, zijn erg nauwkeurig, behulpzaam en denken graag met je mee. Ze worden opgeleid bij Galileo Academy. Galileo Academy is een social enterprise: Hier werken alleen mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Galileo Academy is uw webdesigen en ontwikkelingsbedrijf.

De Experts

Bart Jonkers

Bart Jonkers

Financieel administratief medewerker

Ik ben Bart Jonkers en ik doe de administratie/boekhouding van Galileo Academy B.V. en namens Galileo Academy B.V. ook voor een aantal klanten. Op mijn vierde is bij mij autisme vastgesteld. Mijn hobby's zijn voetballen, wandelen met de hond, gamen op mijn tablet en het maken van Sudoku's. Ik ben vriendelijk, aardig en makkelijk in de omvang. Ik heb geen last van boze buien. Ook kan ik mijn werk met veel doorzettingsvermogen uitvoeren en langdurig uitvoeren. Verder heb ik oog voor detail. Mijn kenmerken zijn nauwkeurig, integer en betrouwbaar. Mijn werkzaamheden zijn: - Inkoopfacturen en bonnetjes verwerken op de juiste kostenpost. - Het verwerken van Banktransacties. - Het opstellen en verzenden van verkoopfacturen. - Het aanmaken en/of aanpassen van stamgegevens van debiteuren en crediteuren. - Ondersteunen en helpen bij het indienen van BTW-aangiftes.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Galileo Academy B.V.


Werk je met Galileo Academy B.V. samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,5 Sterren

Uitleg

4,5 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,5 Sterren

Afspraken nakomen

4,5 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Robin Bassie

  Bassie Holding BV

  4,5 Sterren
  Review voor Bart Jonkers

  Bart is heel nauwkeurig met het bijhouden van mijn administratie. Als iets ontbreekt dan krijg ik keurig een reminder. Hij boekt alle in- en uitgaande betalingen op de juiste posten en verzorgt probleemloos mijn kwartaal BTW-aangifte. Kortom hij ontzorgt mij volledig!

 • Jeremy Martis

  Martis Sports

  5,0 Sterren
  Review voor Bart Jonkers

  Bart is een rustige, vriendelijke en fijn persoon om mee te werken. Door zijn specialisatie met Moneybird heeft hij mij enorm geholpen om mijn boekhouding te optimaliseren. Hij heeft veel kennis van zaken en is altijd communicatief en transparant. Door Bart zijn hulp heb ik meer tijd over voor andere zaken binnen mijn onderneming, en ervaar ik geen hoge administratieve lasten meer.

 • Robin Bassie

  Bassie Holding BV

  4,5 Sterren
  Review voor Bart Jonkers

  Bart is een heel aardig persoon, fijn om mee te werken. Hij is flexibel, werkt nauwkeurig en is betrouwbaar.