Het Eerste Advies

Het Eerste Advies

5,0 Sterren

Fiscaal dienstverlener

 • < 10 co-workers
 • Rotterdam
 • Moneybird-ambassadeur

Het Eerste Advies is dé moderne fiscale serviceverlener van deze tijd. Het toegankelijk maken van fiscale service voor iedereen staat bij ons centraal. Maar we gaan verder dan alleen dat: met onze unieke combinatie van fiscale dienstverlening en kennis op het gebied van data science kunnen wij er met waardevolle data analyses voor zorgen dat start-ups & scale-ups nóg harder groeien.

Wij zetten in op langdurige samenwerking met onze klanten, zodat wij precies te weten komen wat zij van ons verlangen.

De Experts

Laurens Van Uden

Laurens Van Uden

Tax specialist

Na het volgen van de studie fiscaal recht op de Erasmus Universiteit Rotterdam en de master international en Europees belastingrecht op de Universiteit van Amsterdam, heb ik nog een master op de Universiteit van Wenen en een course op Stanford University gevolgd. Tijdens de studies heb ik de nodige ervaring opgedaan in de fiscale sector: ik ken de praktische kneepjes van boekhouden en fiscaliteit. Na het afronden van de studies ben ik begonnen met ondernemen. Samen met een partner ben ik een bedrijf begonnen in de sector van de fiscale dienstverlening. Onze uitgangspunten zijn toegankelijkheid en vernieuwing: precies de uitgangspunten die bij MoneyBird passen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Het Eerste Advies


Werk je met Het Eerste Advies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Chantal Boot

  Surfing Pineapple

  5,0 Sterren

  HEA doet nu ongeveer een jaar de boekhouding voor mij. Fijn om alles uit handen te kunnen geven en zeker te weten dat het goed komt. Communicatie is snel en makkelijk, top!

 • Maurits

  Orderli

  5,0 Sterren
  Review voor Laurens Van Uden

  Ik heb een geweldige boekhoudkundige dienstverlener gevonden! Ze doen niet alleen de basisboekhouding, maar denken ook mee over manieren om mijn administratie te optimaliseren. Wat ik vooral waardeer is dat ze altijd beschikbaar zijn om te overleggen en verder te brainstormen. Ik beveel deze dienstverlener van harte aan!

 • Thomas Boer

  CodeHive B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Laurens Van Uden

  Laurens is een zeer bekwame professional. Als we ergens even niet uitkomen, kan Laurens ons altijd binnen no-time ontzettend goed helpen. Loonadministratie? Geregeld binnen een dag. Credit card afschrijvingen? Na 1 korte vraag, volledig helder uitgelegd. Daarnaast heeft Laurens de jaarrekeningen van onze BV en holdings ontzettend netjes opgesteld en is er geen omkijken meer naar. Precies zoals je het wilt, compleet ontzorgd, terwijl je nog wel de controle over je eigen boekhouding hebt.