Hoogeland Managementadvies

Hoogeland Managementadvies

- Sterren

Administratie- en belastingkantoor

  • < 10 co-workers
  • Waddinxveen
  • Moneybird-ambassadeur

Mijn kantoor run ik veelal vanuit mijn woonkamer. Mijn focus ligt op het helpen van mijn klanten met hun administratie en/of aangifte en waar nodig geef ik advies.

Ik ben per telefoon, e-mail en Whatsapp goed bereikbaar.

Wij blijven op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied door literatuur via onze leveranciers en het bijwonen van bijeenkomsten. Als ik zaken niet weet, dan zoek ik in mijn netwerk naar de persoon die mij kan voorzien van de juiste informatie. (bijvoorbeeld bedrijfsoverdracht / waarde bepaling van bedrijf, pensioen, hypotheek)

De Experts

Pieter Hoogeland

Pieter Hoogeland

Eigenaar

Wat ik leuk vind in mijn vak is het helpen van mensen in het bijzonder met hun administratie, fiscale aangifte of het geven van advies. De software maakt dat processen efficienter worden. Hierdoor zal een deel van het uitvoerende werk verdwijnen. Hierdoor kun je meer advies geven aan bestaande klanten danwel meer klanten in dezelfde tijd behandelen. Wat ik voor mijn klant wil bereiken is het juist voeren van een administratie, het tijdig en juist doen van aangiftes. Hiermee wil ik een lange termijn relatie met de klant opbouwen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Hoogeland Managementadvies


Werk je met Hoogeland Managementadvies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Hoogeland Managementadvies heeft nog geen reviews