Ilona Hartog Finance

Ilona Hartog Finance

5,0 Sterren

Financiële dienstverlening en salarisadministratie

 • Zelfstandig Professional
 • Sliedrecht

Als Financieel Virtual Assistant neem ik de financiële administratie uit handen van zzp'ers en mkb-bedrijven, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Mijn werk vindt hoofdzakelijk plaats vanuit mijn eigen huis. Ik maak gebruik van de inloggegevens van mijn klanten of zij voegen mij toe aan hun administratie, waardoor ik direct toegang heb tot de benodigde informatie.

Om mijn vaardigheden up-to-date te houden, blijf ik voortdurend nieuwe cursussen volgen en houd ik mezelf op de hoogte van eventuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Mijn meest recent behaalde diploma is mijn PDL, waardoor ik tevens expertise heb op het gebied van personeels- en salarisadministratie.

Hoewel mijn werkzaamheden zich primair op afstand afspelen, vind ik het ook leuk om zo nu en dan op locatie te werken, vooral als het bedrijf zich in mijn regio bevindt. Voor tijdelijke ondersteuning ben ik ook beschikbaar op interim basis, mocht dat nodig zijn.

De Experts

Ilona Hartog

Ilona Hartog

Financieel Virtual Assistant

Mijn naam is Ilona Hartog. Ik krijg er plezier van om de boekhouding van ondernemers kloppend te maken. Zij kunnen zich dan focussen op hun vakmanschap en hebben geen zorgen over de administratie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Ilona Hartog Finance


Werk je met Ilona Hartog Finance samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Christine Snoeijer

  Peter de Winter

  5,0 Sterren
  Review voor Ilona Hartog

  We zijn zeer tevreden over Ilona's werk en advies voor onze administratie. Ilona is goed bereikbaar en ze denkt vooruit. Ze kan goed en geduldig uitleggen wat we moeten doen en helpt waar nodig.