Input Out

Input Out

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Alkmaar

Administratie Kantoor Alkmaar
Input Out
Helderseweg 31e
1817BA Alkmaar

Telefoon: 072 - 8 444 033
Mobiel: 06 - 537 69 415
E-mail: info@inputout.nl

Wij zijn een boekhoudkantoor actief in de regio Noord Holland, gespecialiseerd in het verzorgen van de boekhouding, administratie en aangifte omzetbelasting voor Zelfstandige zonder personeel ( ZZP ), eenmanszaak, Startende ondernemer en het Midden & Klein Bedrijf.
Met een complete MoneyBird administratie kunnen wij al een Winstaangifte inkomstenbelasting W-Biljet aanbieden vanaf € 350,-- exclusief BTW.

Input Out, uw partner in zaken.

De Experts

Jaap Moras

Jaap Moras

Boekhouder & Intermediair

Al 15 jaar werkzaam in de fiscale wereld waar veel is veranderd. Voorheen het domein van de dure accountants met hun onbegrijpelijke vakjargon in vulpen op perkament geschreven. Tegenwoordig het speelveld van handige App's die het leven van de Ondernemers wèl makkelijker kunnen maken. Ik werk vooral met (startende) Zzp'ers en kan het Money Bird programma warm aanbevelen, het werkt handig, intuïtief en heeft door de jaren heen toch voldoende inhoud gekregen zodat wij boekhouders aan onze fiscale kant er ook prima mee overweg kunnen. Want daar kan de Intermediair het verschil maken; de gegevens van Money Bird efficiënt vertalen naar de jaarlijkse IB Winstaangifte voor de Belastingdienst. De Input moet er namelijk ook weer Out !

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Input Out


Werk je met Input Out samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Eduardo Alvarez

  Ekos Oshi | Ekos Solar

  5,0 Sterren

  I am very happy to have found Input Out, we have been working together since 2018, always ready to help and answer any questions. Thank you!

 • Coos Kuilboer

  Junior Special Products

  5,0 Sterren

  Fantastisch gewerkt en oplossingen gevonden voor de globaliseringsregeling of margeregeling genoemd. Jaap van Input Out ging ook dieper op mijn problemen in kwam met oplossingen. Zeer goed te bereiken via telefoon en mail. duidelijke communicatie en uitleg.

 • Eva De boer

  Met de bloemen van Eva

  5,0 Sterren

  Prima geregeld !