Jacky's Virtual Support

Jacky's Virtual Support

5,0 Sterren

Virtuele Assistentie Administratief

 • Zelfstandig Professional
 • Leiden

Jacky’s Virtual Support ondersteunt ZZP-ers en MKB bedrijven met het opzetten en voeren van hun boekhouding.
Dat kan zijn voor de gehele boekhouding, maar ook met het opzetten van een prognose of een financieel jaarplan. Tevens doen wij overige administratieve zaken, zoals bijvoorbeeld een ledenadministratie, urenadministratie, projectadministratie, etc.
Wil jij je boekhouding toch liever zelf doen maar heb je wat hulp nodig met het opzetten van je boekhouding of een extra controle of alles er wel goed inzit, ook dat verzorgt Jacky’s Virtual Support voor je.

De Experts

Jacky Jongenelen

Jacky Jongenelen

Virtual Assistant

Ik ben Jacky en ik ondersteun ZZP-ers en MKB bedrijven met het opzetten en voeren van hun boekhouding. Ik heb heel wat jaartjes als financieel accountmanager bij de Universiteit Leiden gewerkt en dat heeft mij een schat aan ervaring opgeleverd. Het leukste van mijn werk bij de universiteit vond ik altijd het ondersteunen van het wetenschappelijk personeel bij al hun financiële activiteiten en vragen. Advies geven en meedenken, daar word ik heel happy van. Afgelopen zomer viel bij mij ineens kwartje: wat als ik dit werk nu kan doen vanuit mijn eigen onderneming? Met de flexibiliteit en vrijheid om te werken waar en wanneer ik dat wil? Dus precies dát doe ik nu:ondernemers helpen met allerhande administratieve rompslomp waar zij zelf geen tijd voor hebben of geen verstand van hebben. Ik kan je gehele boekhouding doen, maar je ook helpen met het opzetten van een prognose of een financieel jaarplan. Ook voor andere administratieve zaken ben je bij mij aan het juiste adres, zoals bijvoorbeeld een ledenadministratie, urenadministratie, projectadministratie, etc. Wil jij je boekhouding toch liever zelf doen maar heb je wat hulp nodig met het opzetten van je boekhouding of een extra controle of alles er wel goed inzit, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Jacky's Virtual Support


Werk je met Jacky's Virtual Support samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Jorien van Duijn

  The Ayni Agency

  5,0 Sterren

  Jacky is super behulpzaam, heeft me heel erg geholpen met het structureren van mijn administratie. Ik kan nu veel dingen zelf in Moneybird, én er is heel veel dat zij voor mij doet, zodat mijn administratie een stuk lichter voelt en minder werk is.

 • Bram ter Borch

  Shaka Networking B.V.

  5,0 Sterren

  Jacky helpt me nu bijna een jaar met mijn boekhouding. Omdat ik zelf graag controle wil houden op de boekhouding geeft ze me vooral advies. Als er punten zijn die te moeilijk zijn voor me of die teveel tijd kosten, voert ze deze graag uit. Ze is heel geduldig en kan alles goed uitleggen. Voor mij dus een echte aanwinst.