Jacky's Virtual Support

Jacky's Virtual Support

-

Virtuele Assistentie Administratief

Contact

Maak kennis met Jacky's Virtual Support

Leiden Zelfstandig Professional

Jacky’s Virtual Support ondersteunt ZZP-ers en MKB bedrijven met het opzetten en voeren van hun boekhouding.
Dat kan zijn voor de gehele boekhouding, maar ook met het opzetten van een prognose of een financieel jaarplan. Tevens doen wij overige administratieve zaken, zoals bijvoorbeeld een ledenadministratie, urenadministratie, projectadministratie, etc.
Wil jij je boekhouding toch liever zelf doen maar heb je wat hulp nodig met het opzetten van je boekhouding of een extra controle of alles er wel goed inzit, ook dat verzorgt Jacky’s Virtual Support voor je.


Diensten
In huis
 • Allround mkb boekhouder
 • Invoer boekhouding
 • Btw aangifte
 • Startersbegeleiding
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Software inrichting administratie

Prijsstelling
 • Prijs range: €55.00 tot €65.00
 • Afrekenen op basis van uren
Organisatie

De Experts

 • Jacky Jongenelen
  Jacky Jongenelen
  Virtual Assistant

  Ik ben Jacky en ik ondersteun ZZP-ers en MKB bedrijven met het opzetten en voeren van hun boekhouding. Ik heb heel wat jaartjes als financieel accountmanager bij de Universiteit Leiden gewerkt en dat heeft mij een schat aan ervaring opgeleverd. Het leukste van mijn werk bij de universiteit vond ik altijd het ondersteunen van het wetenschappelijk personeel bij al hun financiële activiteiten en vragen. Advies geven en meedenken, daar word ik heel happy van. Afgelopen zomer viel bij mij ineens kwartje: wat als ik dit werk nu kan doen vanuit mijn eigen onderneming? Met de flexibiliteit en vrijheid om te werken waar en wanneer ik dat wil? Dus precies dát doe ik nu:ondernemers helpen met allerhande administratieve rompslomp waar zij zelf geen tijd voor hebben of geen verstand van hebben. Ik kan je gehele boekhouding doen, maar je ook helpen met het opzetten van een prognose of een financieel jaarplan. Ook voor andere administratieve zaken ben je bij mij aan het juiste adres, zoals bijvoorbeeld een ledenadministratie, urenadministratie, projectadministratie, etc. Wil jij je boekhouding toch liever zelf doen maar heb je wat hulp nodig met het opzetten van je boekhouding of een extra controle of alles er wel goed inzit, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Recensies

Jacky's Virtual Support heeft nog geen reviews