JACO Administratie & Advies

JACO Administratie & Advies

5,0 Sterren

Administratiekantoor en adviesbureau

JACO Administratie & Advies heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • Zelfstandig Professional
 • Amersfoort en Hooglanderveen
 • Moneybird-ambassadeur

JACO Administratie & Advies is een administratie- en advieskantoor die MKB'ers en ZZP'ers helpt bij het uitvoeren, controleren en/of automatiseren van hun administratie.

Wij helpen jou als ondernemer om inzicht te krijgen in hoe jij ervoor staat. Niet alleen voor de verplichte zaken zoals belastingaangiftes, maar ook in hoe jouw onderneming presteert. Daarnaast helpen wij ondernemers om de administratie zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat handmatige boekingen zoveel mogelijk beperkt worden. Dit alles doen we met duidelijke afspraken en geen verassingen achteraf.

Wij starten een samenwerking altijd met een vrijblijvende kennismaking. Daarin bespreken we jouw situatie en verkennen we de mogelijkheden. We kijken niet alleen naar waar jij als ondernemer aan denkt, maar ook welke mogelijkheden er zijn waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Zo hebben wij al vele organisaties en ondernemers mogen helpen om de tijd die zij nodig hadden voor het verwerken van hun administratie sterk terug te brengen.

Wij kijken uit om samen, geheel vrijblijvend, te bespreken waar wij jou mee mogen helpen!

De Experts

Jaco van der Noll

Jaco van der Noll

Boekhouder en bedrijfsadviseur

Klantenstop

Hi, ik ben Jaco! Een energieke, doelgerichte en enthousiaste financial. Met een brede werkervaring in de accountancy voor het MKB-segment en ZZP'ers kan ik een breed dienstenpakket aanbieden. Ik ben werkzaam als zelfstandig interim financial en als Moneybird-adviseur. Ik ben van toegevoegde waarde daar waar de kennis van een administrateur stopt en waar een accountant vaak de feeling met ondernemers mist. Mijn missie is om van toegevoegde waarde te zijn met concrete hulp en adviezen als bedrijfsadviseur en boekhouder voor ZZP’ers en het MKB. Wat mij drijft als Moneybird-adviseur is het helpen van (startende) ondernemers met het behalen van hun doelen en dromen. Zorgen dat je financiën helemaal op orde zijn en ik je nieuwe inzichten kan geven uit je cijfers. Ik ondersteun je graag bij het opzetten en optimaliseren van je administratie, het controleren van je administratie en het ondersteunen bij al je financiële zaken. Door het automatiseren van je administratie hoop ik te bereiken dat zowel jij als ik zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het boekhouden, zodat er ruimte blijft om samen de cijfers te doorgronden. Niets is vervelender dan halverwege het bijwerken van je administratie vast te lopen, daarom zijn wij ook op werkdagen na 17:00 en in het weekend bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp. Voordat we aan de slag gaan maak ik graag eerst vrijblijvend kennis met je, zaken doen begint voor mij met de persoon achter de onderneming. Dan bepalen we welke behoefte jij hebt en wat jij van mij verwacht. Vervolgens gaan we aan de slag met duidelijke afspraken zonder verrassingen achteraf.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van JACO Administratie & Advies


Werk je met JACO Administratie & Advies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Fantastisch om te werken met Jaco.

 • Merel Pyhala

  The Adventure B.V. / Scalable Coach

  5,0 Sterren

  Heel fijn om Jaco samen te werken en het Moneybird systeem werkt ook goed. Ik houd ervan als alles heerlijk geautomatiseerd is. Jaco denkt goed mee en goede communicatie.

 • Jan Willem van Diermen

  Crealuz

  5,0 Sterren

  Jaco heeft altijd goede tips en kennis bij het opmaken van mijn jaarlijkse inkomstenbelasting. Zeker meer dan de moeite waard, want hij betaald voor zichtzelf!

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Hey Moneybird-gebruikers, Ik moet echt iets delen over Jaco, mijn boekhouder. Hij is geweldig! Serieus, hij heeft mijn financiële rommel omgetoverd tot iets wat ik kan begrijpen. En hij doet het met zo'n relaxte houding, het voelt bijna alsof hij mijn financiële coach is. Als je een betrouwbare boekhouder nodig hebt die ook nog eens leuk is om mee te werken, dan is Jaco degene die je zoekt! Groetjes, Tein

 • Marcel Bakker

  Marcel Bakker Project Management

  5,0 Sterren

  Ik heb Jaco drie jaar geleden gevraagd om mij te helpen met mijn belastingaangifte. De keuze voor Jaco was tweeledig; zijn Moneybird kennis en zijn beoordelingen van mede ondernemers/ Moneybird gebruikers. Ik heb ik dan ook geen spijt van. Jaco is een zeer prettig mens en zeer kundig in wat hij doet en ben ik dan ook heel blij dat ik 3 jaar geleden Jaco heb gebeld. Naast het doen van mijn administratie denkt Jaco ook mee hoe het nog beter kan en dat is ook een eigenschap die ik zeer waardeer. Kortom ik ben heel tevreden.

 • Wouter Daan

  Daan Digital Services

  5,0 Sterren

  Ik ben erg blij met Jaco als adviseur. Naast praktische Moneybird tips helpt hij me met de kwartaalaangifte en jaarlijkse IB-aangifte. Naar volle tevredenheid van mijn kant. Jaco heeft veel kennis van zaken en komt afspraken altijd na. Al met al voelt het erg prettig om iemand te hebben die mijn administratie scherp controleert, en aan wie ik altijd vragen kan stellen.

 • Nikola Panovski

  Niko's Klusbedrijf

  5,0 Sterren

  Jaco werkt fijn en komt zijn afspraken netjes na. Daarbij heeft hij een vast tarief mochten er extra kosten zijn dan geeft hij dit netjes aan, zodat wij hierover kunnen nadenken. Hij heeft verstand van zijn werk en helpt ons met fijne uitleg om onze boekhouding te verbeteren. Wij raden hem zeker aan!

 • Dominique Garritsen

  Vivid Productions by Do

  5,0 Sterren

  Jaco is top! Ben heel blij met zijn werk voor mijn 2 bedrijven. Erg fijn dat hij werkt met een vast kwartaal bedrag en ik hem tussendoor altijd dingen kan vragen, in plaats van dat bij elke belminuut de teller loopt. Aan kennis geen gebrek en hij kan de werking van Moneybird dromen.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Zeer gedreven en klantgerichte adviseur. Veel verstand van zowel Moneybird als Accountancy zaken. Goed en snel bereikbaar voor vragen.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Jaco is transparant, eerlijk en werkt erg prettig in zijn communicatie. Niks anders te zeggen dan simpel, soepel en flexibel! Heeft onze gehele administratie binnen een zeer korte tijd gecorrigeerd en op orde gebracht. Denkt graag mee op toekomstgebied, exact hetgeen waar wij naar op zoek zijn. Meer dan tevreden :)

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  prima

 • Ronald Holdinga

  Holdinga Techniek

  5,0 Sterren

  Super Topper wat mij betreft! Meedenkend, meegaand, betrokken, duidelijk, hele goede uitleg op vragen van mijn kant en een goede service.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Jaco is erg prettig om mee samen te werken. Hij reageert snel en kundig. Komt zijn afspraken na en neem daarnaast ook initiatief om proactief zaken aan te kaarten.

 • Maarten Nuver

  Arts in Balans

  5,0 Sterren

  Wij zijn erg blij met Jaco! Dankzij hem is de boekhouding weer iets om vrolijk van te worden. Aardig, kundig, benaderbaar, geduldig en enthousiast zijn de eerste dingen die bij ons opkomen. Hij legt alles rustig en in begrijpelijke taal uit. Wij raden hem aan iedereen aan.

 • Olaf Hofman

  Rotaris B.V.

  4,5 Sterren

  Zeer tevreden over de samenwerking met Jaco. Heeft relevante kennis van zaken en denkt proactief mee hoe de administratie zo efficient mogelijk kan worden ingericht. Bespaart tijd en kosten.

 • Ana Mandalova

  Beny Klusbedrijf

  5,0 Sterren

  Clear communication and always available.

 • Frank van Zon

  Frank van Zon

  5,0 Sterren
  Review voor Jaco van der Noll

  Inmiddels 2 maanden klant bij Jaco en heel erg tevreden. Jaco is pro-actief, komt afspraken na, heeft in deze korte tijd mijn administratie opgeschoond, zaken opgehelderd en tijdens mijn jaaraangifte Inkomstenbelasting een hele forse besparing gevonden. Ik zou hem aan iedereen aanraden.

 • Thibo Brockbernd

  ByThibo

  5,0 Sterren
  Review voor Jaco van der Noll

  Jaco is al bijna 1 jaar mijn boekhouder en ik moet zeggen dat ik mijn administratie nog nooit zo goed als nu op orde heb. Vanaf het eerste moment dat ik Jaco leerde kennen voelde het vertrouwd aan en dat waardeer ik heel erg. Als je nog een boekhouder zoekt met veel kennis, bel dan zeker is een keer met Jaco!

 • Henriette de Jong Luneau

  Licht & Richting inspiratie coaching

  5,0 Sterren
  Review voor Jaco van der Noll

  Ik ben echt heel erg blij met Jaco hij is super attent en professioneel ! Bij hem voel je je veilig en gezien . Bovendien heeft hij tips en positieve aandacht voor je. Fijn om als kleine ondernemer ook serieus genomen te worden. Super zo deze combinatie met Moneybird.

 • Gé Lieshout

  Bware Holding BV

  5,0 Sterren
  Review voor Jaco van der Noll

  Enorm betrouwbaar, vriendelijk en vakbekwaam!

 • Remie Cremers

  SUPER REMIE

  5,0 Sterren
  Review voor Jaco van der Noll

  Jaco heeft jarenlang mijn boekhouding gedaan en doet zeer gedegen zijn werk. Daarnaast is hij ook nog iemand waarmee ik heel prettig samen kan werken. Nooit eerder heeft iemand mijn boekhouding zo snel en goed op orde gekregen.

 • Elyna

  v.workx

  5,0 Sterren
  Review voor Jaco van der Noll

  Jaco verzorgt nu zo'n twee jaar voor ons de administratie, de BTW aangiften, jaarstukken en de IB-aangiftes, maar is zoveel meer dan een 'goede boekhouder'. Hij is voor ons een klankbord bij zakelijke beslissingen, op een goede manier creatief, flexibel en bovenal een hele fijne persoonlijkheid. Kortom ... wij bevelen iedereen Jaco van harte aan!

 • Emiel Pruim

  e-styleaudio.nl

  5,0 Sterren
  Review voor Jaco van der Noll

  Een betere boekhouder kunnen wij ons niet wensen! Een zeer vriendelijke jonge man, die niet alleen de boekhouding goed kan, maar ook advies geeft op zakelijke gebied en op privé aangiftes! Een VRAAGBAAK die je nodig zal hebben bij het ondernemen!

 • Nick Leung

  DvA Digital Agency

  5,0 Sterren
  Review voor Jaco van der Noll

  Jaco is altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt over je boekhouding en geeft waardevolle advies over fiscale/administratieve zaken.