Jolanda Onderdijk Administratieve Dienstverlening

Jolanda Onderdijk Administratieve Dienstverlening

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Zwolle

Mijn naam is Jolanda Onderdijk en ik ben in januari 2018 gestart met mijn bedrijf Jolanda Onderdijk Administratieve Dienstverlening. Ik heb ruim vijftien jaar ervaring in de accountancy en ben tot oktober 2018 werkzaam geweest bij een groot internationaal Energie bedrijf als accounting officer.

Het persoonlijk contact is iets wat ik erg belangrijk vind en waar ik enthousiast van word. Graag wil ik bedrijven en particulieren helpen en resultaat zien. Ik houd van uitdagingen!

De Experts

Jolanda Onderdijk

Jolanda Onderdijk

Eigenaar

Hallo, ik ben Jolanda Onderdijk en woonachtig in het buitengebied van Zwolle. Ruim 25 jaar ben ik met plezier werkzaam binnen het financiële vakgebied. Opgebouwde expertise: 15 jaar ervaring in de accountancy als assistent accountant en vanaf 2007 werkzaam bij een internationaal opererend energiebedrijf als accounting officer. In 2018 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben gestart met mijn eigen boekhoudkantoor. Om mijn fiscale kennis te optimaliseren en bij te houden ben ik toen gestart met een opleiding als Fiscaal Adviseur en heb deze met succes afgerond in 2019. Mijn kwaliteiten zijn: Nauwkeurig, kwaliteits- en resultaatgericht, gedisciplineerd, stressbestendig en flexibel. Mijn karakter: Nuchter en opgewekt van aard, humor en een “no-nonsense” mentaliteit. Ik hou van uitdagingen en een goed persoonlijk contact met klanten vind ik erg belangrijk!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Jolanda Onderdijk Administratieve Dienstverlening


Werk je met Jolanda Onderdijk Administratieve Dienstverlening samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Eerstelijnszorgjurist Renkema

  Eerstelijnszorgjurist Renkema

  5,0 Sterren

  Ik ben erg blij met de samenwerking met Jolanda Onderdijk. Samen met haar heb ik een mooie, praktisch goed werkende, samenwerkingswijze gevonden rondom MoneyBird, waarbij ik een klein stukje zelf doe en Jolanda het grootste deel.

 • Jacquelien Willemse

  Guide to Lead

  5,0 Sterren

  Wat enorm fijn dat ik samen met Jolanda mijn boekhouding 'in control' heb. Heel fijn persoon om mee samen te werken!