Jonas Administraties

Jonas Administraties

- Sterren

Administratiekantoor

Jonas Administraties heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • < 10 co-workers
  • Tilburg

Onze focus ligt op het vakkundig advies geven op het gebied van boekhouding in de breedste zin van het woord. De sfeer is ongedwongen en laagdrempelig. Een hele persoonlijke benadering waardoor een omgeving gecreëerd wordt waarbinnen klanten zich openstellen voor waardevol advies 100% passend bij hun individuele situatie. Uiteraard verzorgen wij ook IB/btw aangifte, jaarrekeningen en loonadministratie.

Je kunt ons kantoor fysiek, telefonisch en via de website bereiken. Jonas administraties is tevens partner van Startersadvies Tilburg, one stop shopping voor startende ondernemers.

We blijven actueel met alle wijzigingen in het vakgebied door scholing, vakliteratuur en samenwerking met een groot netwerk van andere experts en gemeenten. Daarnaast werken we met de meest actuele computerprogramma’s en staan we altijd open voor nieuwe denkwijzen.

Naast de ruime ‘in house’ kennis beschikt Jonas administraties over een netwerk van marketing specialisten, juristen, assurantie adviseurs, hypotheek adviseurs en accountants. Mocht er kennis ontbreken, dan kunnen we deze uit ons netwerk halen.

De Experts

Joska Jonas

Joska Jonas

Boekhouder

Klantenstop

Mijn motivatie in het vak is de interactie met mensen en volgens de geldende regels het maximale resultaat na te streven. Ik probeer naast het beantwoorden van de concrete vragen van klanten en de terugkomende werkzaamheden altijd wat verder te kijken. Hierdoor kan ik pro-actief werken en meer uit de samenwerking halen. Het is zeer motiverend om te zien dat klanten door goede adviezen succesvol kunnen zijn. Klanten gaan meer en effectiever zelf organiseren in minder tijd en waardoor kosten bespaard kunnen worden. Dan denk ik vooral aan een eenvoudig proces van offreren, factureren en het invoeren van kosten en omzet. Naast de terugkerende standaard werkzaamheden als btw aangifte, loonadministratie en bijvoorbeeld het opstellen van jaarrekeningen zal de rol van de boekhouder meer en meer gericht kunnen zijn op het begeleiden en pro-actief coachen van ondernemers naar een maximaal bedrijfsresultaat. Kortom er kan nog meer rendement uit de samenwerking tussen klant en boekhouder gehaald worden. Ik wil een maximaal resultaat bereiken binnen de bestaande regelgeving waarbij ik ook let op de persoonlijke situatie en toekomstplannen. Een optimale koppeling tussen prive en zakelijk.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Jonas Administraties


Werk je met Jonas Administraties samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Jonas Administraties heeft nog geen reviews