Jong & Enthousiast Administraties

Jong & Enthousiast Administraties

5.0

Boekhoudkantoor

Contact

Maak kennis met Jong & Enthousiast Administraties

Zoetermeer Zelfstandig Professional

Mijn focus ligt op de jonge ondernemer. Mijn specialisatie ligt vooral bij het verwerken van de administratie, het doen van aangifte omzet- en inkomstenbelasting en het geven van fiscaal advies.

Doordeweeks ben ik telefonisch te bereiken van 20:00 tot 23:00 en in het weekend van 11:00 tot 15:00 uur. Ook op feestdagen ben ik telefonisch bereikbaar. Via de mail en WhatsApp ben ik altijd bereikbaar.

Ik ben altijd bezig met mij zelf te ontwikkelen, en ik blijf mijn kennis binnen en buiten mijn vakgebied vergroten. Daarnaast houd ik de vakbladen, het internet en Linkedin nauwlettend in de gaten. Vragen van klanten binnen mijn specialisme die ik niet kan beantwoorden zal ik zo snel mogelijk uitzoeken. Vragen van klanten buiten mijn specialisme die ik niet kan beantwoorden, zal ik doorverwijzen naar collega's die ze goed verder zullen helpen.


Diensten
In huis
 • Invoer boekhouding
 • Jaarrekening
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
Door derden
 • Salarisadministratie
Organisatie

De Experts

 • Marco Boonekamp
  Marco Boonekamp
  Boekhouder

  Administratie verwerken is dankbaar werk, klanten zien er vaak tegenop en zijn heel opgelucht als de administratie weer goed en volledig is verwerkt. Zelf ben ik iemand die graag anderen helpt en ik hou er een goed gevoel aan over als de ondernemer zich kan focussen op zijn/haar passie, en dan zorg ik wel voor de administratie. Automatisering wordt een steeds belangrijker item, zowel voor grote ondernemingen als kleine starters. Moneybird is een mooi pakket voor de kleine ondernemer die hier op inspringt. Het is fris en simpel in gebruik, maar heeft toch veel functionaliteiten die van het verwerken van de administratie een feestje maakt. Mijn doel is dat de klant zich volledig kan focussen op zijn core business, terwijl hij tegelijkertijd meer inzicht krijgt in zijn administratie waarin ik hem kan adviseren.
Recensies

2 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Jong & Enthousiast Administraties
Vakkennis 4.5
Uitleg 4.5
Verplaatsen in mijn situatie 4.5
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Marc ten Cate · MTC architecten · 16-09-2022 · Review voor Marco Boonekamp 5.0

  Marco controleert al een aantal jaar, naar grote tevredenheid, mijn administratie. Hij werkt accurraat en snel!


 • De Goednieuwsfabriek · De Goednieuwsfabriek · 12-11-2021 · Review voor Marco Boonekamp 4.5

  Marco is voor mij een top boekhouder; als ik hem nodig heb is hij er. Heldere communicatie, fijne samenwerking en kundig. Kortom, aanrader!