Jouw Boekhoudcoach

Jouw Boekhoudcoach

5.0 Sterren

Boekhoudcoach

Contact

Maak kennis met Jouw Boekhoudcoach

Kortgene Zelfstandig Professional Moneybird-ambassadeur

Je doet de boekhouding zelf in MoneyBird, fantastisch! Dat geeft jou namelijk super veel inzicht in hoe je ervoor staat, wat er goed gaat en wat er beter kan. Haal je dat inzicht er nog niet helemaal uit? Onzeker of je alles wel goed boekt? Ik help jou verder. et is mijn missie vrouwelijke, dienstverlenende ondernemers zich bewust te maken van het belang van hun boekhouding en financiële positie. Door grip op je cijfers krijg je de vrijheid waar iedere ondernemer zo naar op zoek is. Je kunt kiezen voor een membership, waarbij je altijd met al je boekhoudkundige en fiscale vragen bij me terecht kunt. Daarnaast geef ik ook 1-op-1 trainingen op maat. Ook het volledig inrichten of optimaliseren van je Moneybird account is hierbij een mogelijkheid.


Diensten
In huis
 • Bedrijfseconomisch advies
 • Begeleiding bij zelf boekhouden
 • Btw aangifte
 • Inkomstenbelasting
 • Invoer boekhouding
 • Startersbegeleiding
 • Workshops & cursussen

Prijsstelling
 • Prijs range: €50.00 tot €150.00
 • Afrekenen op basis van abonnementen
Organisatie

De Experts

 • Sandra Breure

  Sandra Breure

  Boekhoudcoach

  Hi! Mijn naam is Sandra Breure, ik ben graag Jouw Boekhoudcoach. Het is mijn missie vrouwelijke, dienstverlenende ondernemers zich bewust te maken van het belang van hun boekhouding en financiële positie. Door grip op je cijfers krijg je vrijheid waar iedere ondernemer zo naar op zoek is. Je kunt kiezen voor een membership, waarbij je altijd met al je boekhoudkundige en fiscale vragen bij me terecht kunt. Daarnaast geef ik ook 1-op-1 trainingen op maat. Ook het volledig inrichten of optimaliseren van je Moneybird account is hierbij een mogelijkheid.

Recensies

11 recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Jouw Boekhoudcoach
Vakkennis 5.0
Uitleg 5.0
Verplaatsen in mijn situatie 5.0
Afspraken nakomen 5.0
Prijs-/kwaliteit verhouding 5.0
Transparante werk/kosten 5.0

 • Kim Bekkers - van den Oord · ADAPT Development · 27-11-2023 5.0

  Sandra is een hele fijne adviseur. Duidelijk, vriendelijk en persoonlijk. Daarnaast weet ze perfect haar weg binnen moneybird en kan zo goed adviseren over wat je handig kan doen of inzien. Erg blij met de samenwerking.


 • Petra Hengsdijk · Petra Imara · 13-11-2023 5.0

  Sandra is heel vriendelijk en betrokken en is niet alleen boekhouder, maar met recht ook een boekhoudcoach - ze vind het belangrijk dat ook wij de boekhouding snappen. Ze denkt erg mee in m'n situatie en geeft goeie tips!


 • Cora McCulloch · Cora's Knit Knacks · 19-09-2023 5.0

  Ik werk nu al ruim een jaar samen met Sandra en dat is echt super fijn. Ze heeft goed kennis van Moneybird, maar ook van belastingzaken en boekhouden in het algemeen. Ik kan ten alle tijden een vraag stellen waardoor ik me een stuk zekerder voel. Moneybird regelt een hoop en heeft een hoop automatisering waardoor het allemaal een stuk makkelijker gaat dan met mijn oude boekhoudprogramma en als ik er toch niet uit kom kan ik Sandra om hulp vragen. De combinatie van Moneybird samen met Sandra van Jouw Boekhoudcoach is een absolute aanrader!


 • Ankie Gijsel · Graphic Avenue · 11-09-2023 5.0

  Hele kundige en vriendelijke vrouw. Al mijn vragen worden vriendelijk en met een glimlach beantwoord en afspraken worden op tijd nagekomen. Heel tevreden.


 • Manon Postema · Manon van der Weegen · 11-07-2023 5.0

  Ik ben heel blij met Sandra! Inmiddels is ze al een aantal jaar mijn boekhouder en ik heb niks te klagen. Ze doet mijn ib aangifte, kijkt mee als ik vragen heb en ik kan altijd bij haar terecht voor een tussentijdse check. Topper!


 • Anne van Gils · Anne van Gils · 10-03-2023 · Review voor Sandra Breure 5.0

  Superblij met de samenwerking met Sandra! Ik kan met al mijn vragen bij haar terecht, ze heeft altijd een kundig antwoord. Ik heb veel meer zicht op mijn financiën.


 • Kim Bekkers - van den Oord · Adaptive Consulting · 28-11-2022 · Review voor Sandra Breure 5.0

  Als startende zelfstandige vond ik in het begin boekhouden maar spannend, ook al ging dit al een stuk makkelijker met MoneyBird. Ik vond het belangrijk om zelf een gevoel te krijgen met mijn eigen boekhouding, maar wel kennis en expertise binnen bereik te hebben met een check op mijn aangiftes. Sandra is daarin een heel fijn en hartelijk persoon om mee samen te werken, communicatie is duidelijk en helder, evenals de uitleg bij vragen. Ze is grondig, gestructureerd en je weet waar je aan toe bent. Of je nu net als ik wat ondersteuning wilt of volledig je boekhouding wilt uitbesteden dan kun je daarvoor bij Sandra terecht. Ik ben in ieder geval erg tevreden.


 • Mijn gouden traan 2 · Mijn gouden traan · 10-07-2022 · Review voor Sandra Breure 5.0

  Sandra heeft veel kennis en weet dit op een fijne manier over te brengen, zodat je ermee aan de slag kunt. Echt praktische handvatten om mee verder te gaan.


 • Celine Aimée Theunissen · Celine Theunissen · 27-09-2021 · Review voor Sandra Breure 5.0

  Sandra is een ontzettend integer persoon en staat altijd klaar om te helpen. Ik kan me geen betere boekhouder wensen!


 • Ankie Gijsel · Graphic Avenue · 12-07-2021 · Review voor Sandra Breure 5.0

  Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Sandra. Ze geeft duidelijk aan wat ze nodig heeft en komt afspraken op tijd na.


 • Rosa Wessels · Rosa Wessels · 11-07-2021 · Review voor Sandra Breure 5.0

  Sandra is geweldig. Ze is je steun in de rug op het gebied van boekhouding en weet antwoord op al je vragen!