jouwboekhouder.nl

jouwboekhouder.nl

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Rotterdam en Naaldwijk

Samen zijn we Jouwboekhouder, en samen bereiken we de top.
Met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en altijd actief met het helpen en ondersteunen van anderen kunnen wij samen jouw boekhouding voeren.

De Experts

Marc Kosterink

Marc Kosterink

Boekhouder

Opgegroeid in Het Gooi en sinds 2016 actief in het Westland. Na allerlei opleidingen (HAVO - MAVO - MTS - HAVO) op de MEAO (richting Bedrijfsadministratie) terechtgekomen waar ik eindelijk mijn draai vond. Daarna aan de slag om het in praktijk te brengen. Maar ook meteen vervolgopleidingen doen om meer kennis te vergaren (MBA-OB-VPB-IFRS). En dat is niet meer gestopt. Door de jarenlange bedrijfservaring en de geregeld terugkomende vragen over vertrouwelijke fiscale en administratieve kwesties uit mijn omgeving is jouwboekhouder.nl ontstaan. Wat voor mij vanzelfsprekend is blijkt dat voor een ander niet altijd zo te zijn. Dus waarom deze adviezen en ondersteuning niet breder aanbieden dan alleen aan mijn directe omgeving? - Mijn hele leven heb ik al passie voor cijfers (zo ook met numerologie) - Mijn interesses en vrijetijdsbesteding doe ik onder andere in de natuur en met lezen over geschiedenis. - Kajakker, fietser en motorrijder.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van jouwboekhouder.nl


Werk je met jouwboekhouder.nl samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  We greatly enjoy working with Marc. He is great to help us become more independent, while taking on tasks if we are struggling. Our time spent on own administration has decreased a lot, and he was also very quick in compiling our annual accounts and tax returns. Highly recommend!

 • Sem Zeeman

  Sem Zeeman

  5,0 Sterren

  De juiste expertise, enorm snelle hulp, erg goede prijs en zeer betrouwbare service!

 • Nick de Jong

  Y-H-S

  5,0 Sterren
  Review voor Marc Kosterink

  Ik ben sinds een jaar klant van jouwboethouder.nl. Ik ben met Marc in contact gekomen door Moneybird, Marc is een officiële Moneybird boekhouder. Ik werkte zelf al met Moneybird als leek, dankzij Marc nu veel meer gebruik van Moneybird. En dankzij Marc ook al de nodige belastingvoordelen gehad waar ik niet van wist dat ik er recht op had! Marc is altijd goed bereikbaar en reageert snel!

 • Nirman Wolf

  Hold Back The Wolves

  5,0 Sterren
  Review voor Marc Kosterink

  Marc vorige jaar benaderd opdat ik met spoed hulp nodig had en hij kon mij vrij snel helpen. Mijn ervaring met Marc, tot op heden, ervaar ik als zeer prettig. Staat altijd klaar als ik hem nodig heb. Komt afspraken heel fijn na, ik weet goed wat ik aan hem heb. Hij verzorgd mijn IB en extra taken die ik af en toe vraag. Echt een aanrader!

 • Paul van Eck

  Loodgietersbedrijf van Eck

  5,0 Sterren
  Review voor Marc Kosterink

  Marc is heel kundig en altijd bereid om iets uit te leggen. Ook als wij een vraag hebben in het weekend of 's avonds staat hij klaar. Hij denkt mee en maakt het voor ons zo eenvoudig mogelijk om de boekhouding te doen.