Judith van Barlingen

Judith van Barlingen

5,0 Sterren

adviseur

 • Zelfstandig Professional
 • Leusden

Jij bent ondernemer. Jouw bedrijf is een manier om jouw dromen te realiseren. Om een positieve impact te hebben op deze wereld. Om datgene te kunnen doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt en om te kunnen werken op een manier die bij jou past.

Je realiseert je dat administratie en cijfers een belangrijk onderdeel zijn van ondernemen. Dat er regels zijn waar je aan moet voldoen en vooral dat het voor je bedrijf belangrijk is dat er winst gemaakt wordt. Zodat je er van kan leven en er voldoende geld beschikbaar is om te investeren en te groeien.

Misschien doe je je administratie zelf of heb je deze uitbesteed aan een (traditionele) boekhouder.

Alleen twijfel je of alles wel goed gaat, cijfers zijn immers niet jouw vak. En je vraagt je ook wel eens af of je administratie niet handiger, efficiënter en sneller kan. Cijfers van een paar maanden oud, daar kun je eigenlijk niets mee. En wat zeggen die cijfers nou eigenlijk? Hoe kun je die informatie nou gebruiken om beslissingen te nemen en te sturen?

Bij Cijfers met Betekenis is dat juist waar het om gaat. Cijfers zijn de basis. Die moeten kloppen en snel beschikbaar zijn. Maar jij en jouw bedrijf zijn het uitgangspunt, daarom kijk ik niet alleen naar je administratie maar ga ik met je in gesprek en verdiep me in jou en jouw bedrijf. Zodat jij inzicht krijgt in wat jouw cijfers betekenen voor jouw bedrijf.

Ik ben Judith van Barlingen en ik vind cijfers leuk. En vooral wanneer ik ze kan verbinden met het grotere geheel: wat betekenen ze voor jou en jouw bedrijf?

Een sparringpartner aan wie je vragen kan stellen en die gevraagd én ongevraagd advies geeft. Een financieel specialist die snapt dat geld belangrijk is maar niet alles en die je helpt om die financiële kant efficiënt te regelen.

Zodat jij inzicht hebt in je cijfers en wat deze betekenen, je erop kan vertrouwen dat de financiële kant goed geregeld is en jij datgene kan doen waar jij goed in bent.

Nieuwsgierig wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op via judith@judithvanbarlingen.nl of bel me op 06-51812892.

De Experts

Judith van Barlingen

Judith van Barlingen

Sparringpartner voor zp-ers

Meedenker & inzichtgever. Ik help zelfstandig professionals om helderheid te krijgen in hun manier van ondernemen, om een waarde(n)volle strategie neer te zetten en om grip te krijgen op hun cijfers.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Judith van Barlingen


Werk je met Judith van Barlingen samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Daan

  Club du Midi

  5,0 Sterren
  Review voor Judith van Barlingen

  Ik ben echt superblij met de samenwerking met Judith, zij heeft mijn administratie overzichtelijk opgezet zodat ik er zelf mee aan de slag kan. Ze houdt me scherp, spreekt me aan als ik mezelf weer eens laat afleiden en de admin in de knel komt. Helpt me met lastige facturen en geeft met veel geduld antwoord op mijn vragen. En als bonus: ze denkt ook mee over de doelen die ik wil halen en wat daar financieel dan voor nodig is en hoe ik daar kan komen. Ze geeft me rust en ruimte in mijn ondernemerschap. Blij blij blij.