JyVA

JyVA

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Zwolle

Als virtueel assistent ondersteun ik ondernemers bij bijna alles waar je als ondernemer geen tijd voor hebt of wilt maken.

Jij bent gaan ondernemen omdat je een erg goed idee had, maar dan komt daar nog zoveel extra bij kijken. Denk hierbij aan de administratie die ingericht en bijgehouden moet worden. Jouw overvolle mailbox. Het maken en versturen van nieuwsbrieven. Het klaarzetten van social media posts. Het vullen en bijhouden van het CRM systeem en nog veel meer.

Ik ben Jessica, de virtueel assistent die achter de schermen alle ballen hoog weet te houden. Enthousiast, gedreven en creatief. Ik help je graag om weer de vrijheid in je werk te krijgen en ben al vanaf een uur inzetbaar. Neem eens een kijkje bij mijn dienstenpakket en ontdek zo hoe ik jou je kostbare tijd terug kan geven.

De Experts

Jessica van Amerongen

Jessica van Amerongen

Eigenaar JyVA

Ik ben Jessica van Amerongen. Sinds 1 januari 2019 ben ik ondernemer. Samen met mijn man, 2 dochters en onze hond woon ik heerlijk huisje-boompje-beestje aan de rand van Zwolle. Ik ben een echte bezige bij. Niets doen is niet aan mij besteed. Ik ben altijd wel ergens mee bezig. De afgelopen 20 jaar heb ik voor diverse ondernemingen gewerkt. Deze kennis en ervaring gebruik ik om mijn klanten ondersteuning te bieden binnen een breed kader. Aanpakken, organiseren en regelen… dat is wat ik graag doe en vooral met heel veel enthousiasme en plezier. Of het nu werk of privé is, als er iets geregeld moet worden dan doe ik dat het liefst meteen, maar ook net met dat beetje extra. Daar krijg ik energie van! Bij toeval kwam ik het begrip Virtual Assistant tegen. Dit is het, dacht ik en terwijl ik verder las, werd ik steeds enthousiaster. Dit is het werk waarin ik mijn sterkste kanten optimaal kan inzetten. De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. De keuze te hebben om uitdagend werk te doen voor leuke opdrachtgevers. En deze opdrachtgevers heel blij te maken door taken uit handen te nemen zijn allemaal redenen voor mij om voor dit vak te kiezen. Door te helpen probeer ik de wereld voor anderen weer net iets makkelijker te maken en dat vind ik gewoon ontzettend leuk om te doen! Ik hou ervan om mijzelf te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door veel te lezen, webinars en trainingen te volgen. Ik schrijf mijn notitieboeken vol met tips en tricks die ik opdoe en die pas ik dan weer toe bij mijn opdrachtgevers.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van JyVA


Werk je met JyVA samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Lieke Bovenmars

  Streept

  5,0 Sterren

  Een paar jaar na de start van mijn bedrijf ben ik samen gaan werken met Jessica; het is heerlijk om je administratie uit te kunnen besteden aan iemand die daar verstand van heeft en je advies kan geven. Jessica is een fijn persoon om mee samen te werken, is gestructureerd, nauwkeurig en altijd te bereiken. Ik kan mij geen administratie zonder Jessica meer voorstellen :)

 • Iggy van Lith

  Iggy B.V.

  5,0 Sterren

  Jessica helpt me al een aantal jaar met het bijhouden van de administratie. Dat gebeurt altijd netjes, op tijd en proactief.

 • Monique Zuidwijk

  BurenService

  5,0 Sterren

  Jessica weet exact hoe Moneybird werkt en is daarnaast een goede leraar om mij als eigenaar bepaalde vaardigheden te leren.

 • Timothy Lee Cress

  Motivation Monk

  5,0 Sterren

  Sinds eind 2019 werk ik samen met Jessica. Het kennismakingsgesprek heb ik destijds bij haar thuis gehad. Waar ik door een hele vriendelijke en lieve vrouw ontvangen werd. Mijn boekhouding is niet heel spannend, beetje de facturen nakijken, btw-aangiftes en ondersteunen met de zaken bij de belastingsdienst. Ons contact ervaar ik als zeer spontaan. Wat het voor mij leuk maakt. Mocht je iemand zoeken die spontaan, secuur en zorgzaam met je boekhouding meekijkt dan is Jessica een echte aanrader

 • Cor Wobma

  Binthout

  5,0 Sterren

  Jessica ken ik als behulpzaam en punctueel. Mooie eigenschappen voor het voeren van de boekhouding. Kan goed overweg met Moneybird.