KBfinancien

KBfinancien

5,0 Sterren

Belastingadvieskantoor

KBfinancien heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • Zelfstandig Professional
  • Utrecht

Hoi ik ben Kevin. Afgestudeerd fiscaal jurist en in de dagelijkse praktijk werkzaam als (register) belastingadviseur en (erkend) financieel adviseur. Met ruim 20 jaar ervaring in de financiƫle en fiscale sector ben ik een echte financieel professional.

De meeste fiscaal juristen houden zich bezig met grotere bedrijven. Ik nauwelijks. Mijn passie ligt bij de kleine en startende ondernemer waarbij ik ieder advies in een breder perspectief kan plaatsen. Doorlopend fiscaal en financieel advies maken dan ook integraal onderdeel uit van mijn dienstverlening.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De Experts

Kevin Benschop

Kevin Benschop

Belastingadviseur

Klantenstop

Ik ben Kevin. Afgestudeerd fiscaal jurist en in de dagelijkse praktijk werkzaam als (register) belastingadviseur en (erkend) financieel adviseur. Met ruim 20 jaar ervaring in de financiƫle en fiscale sector ben ik een echte financieel professional. De meeste belastingadviseurs houden zich bezig met grotere bedrijven. Ik nauwelijks. Mijn passie ligt bij de kleinere (al dan niet startende) ondernemers waarbij ik de boekhouding in een breder perspectief kan plaatsen. Doorlopend financieel/fiscaal advies en het doorlopend inzichtelijk maken van de situatie ingeval van arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensionering maken naast de boekhouding standaard onderdeel uit van mijn werkzaamheden. Ik werk alleen waardoor je altijd direct met de juiste persoon in contact komt. Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. UPDATE: Leuk dat je op mijn profiel terecht bent gekomen! Ik heb het momenteel dusdanig druk dat ik even op de 'stop-knop' heb gedrukt wat betreft aanwas van nieuwe cliƫnten. Je kan het beste nog even verder kijken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van KBfinancien


Werk je met KBfinancien samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Rixt Singelsma

    Boen Cleaning B.V.

    5,0 Sterren

    Echt perfect. Een boekhouder, en dan vooral KB Financiƫn, was een van onze beste investeringen als bedrijf. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.