Kirsten Support2Grow

Kirsten Support2Grow

5,0 Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Maurik

Hi!

Mijn naam is Kirsten en met mijn bedrijf help ik online ondernemers met hun administratie en belastingaangiftes. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij een accountantskantoor is het nu tijd om als zzp-er met mijn eigen klanten aan de slag te gaan.

Op mijn website vind je meer informatie over mij en mijn werkwijze. Als je daar vragen over hebt mag je me altijd een mail sturen, dan kijken we welke mogelijkheden er het beste bij jou passen.

Ik ben geen boekhouder die alleen achteraf jouw bonnetjes verwerkt en je aangiftes doet. Ik stimuleer je ook om zelf met je cijfers aan de slag te gaan en door inzicht te groeien met je bedrijf.

De Experts

Kirsten

Kirsten

Eigenaar

Hi! Ik ben Kirsten, het gezicht achter het bedrijf. Leuk om kennis te maken!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Kirsten Support2Grow


Werk je met Kirsten Support2Grow samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • Vera Wong

    Vera Wong online business manager

    5,0 Sterren

    Met Moneybird doe ik mijn administratie helemaal zelf. Dat vind ik fijn, zo heb ik grip op de financiële kant van mijn bedrijf en zo kan ik zelf sturen als dat nodig is. Kirsten helpt mij hierbij, zij loopt één keer per jaar alles na en corrigeert kleine foutjes die ik soms toch maak. Ook heeft ze me geholpen om te starten met Moneybird, ze heeft alles zo ingesteld dat ik er daarna zelf mee aan de slag kon. Als ik vragen heb kan ik ook altijd bij haar terecht. Voor mij is het echt heel fijn om Kirsten erbij te hebben!