KLIP Advies

KLIP Advies

5,0 Sterren

Fiscaal jurist

KLIP Advies heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • < 10 co-workers
 • Almere
 • Moneybird-ambassadeur

KLIP Advies heeft een brede kennis van diverse belastingen. Onze kern ligt bij de advisering van MKB-ondernemers die opereren vanuit een IB onderneming of een BV. Wij hebben veel kennis opgebouwd in de dienstensector. Wij hebben een focus op ondernemers die zich graag blijven ontwikkelen, zowel in hun eigen vakgebied als binnen hun onderneming.

KLIP advies is lid van de Register Belastingadviseurs, de NOAB, de vereniging voor belastingwetenschap en de vereniging voor fiscale mediation. Permanente educatie staat hoog in de vaandel, daarnaast besteden wij veel tijd aan het bestuderen van de wekelijkse vakliteratuur en de ruime jurisprudentie in het belastingrecht.

De Experts

Deborah Querido

Deborah Querido

Fiscaal jurist

Klantenstop

Ik help ondernemers het maximale uit zichzelf en hun onderneming te halen. De boekhouding is bij ons het uitgangspunt voor fiscaal advies. Wij geloven in onderwijs in de plaats van ontzorgen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van KLIP Advies


Werk je met KLIP Advies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  4,5 Sterren

  Ik ben zelfstandige en doe, tesamen met de boekhouding in moneybird, al mijn administratie zelf. Dit kan alleen doordat ik weet dat KlipAdvies mijn boekhouding controleert, mij adviseert en helpt daar waar ik er niet uit komt. KlipAdvies legt mijn vragen op een laagdrempelige manier uit en geeft tips waar ik een en ander op kan zoeken in geval het makkelijk zelf te regelen is.

 • Remon Kortman

  Mooze BV

  5,0 Sterren

  Inmiddels werk ik al een aantal jaren samen met KLIP Advies en dus met Deborah er haar team. Ik ben erg tevreden over alle werkzaamheden en waardeer de kennis en ervaring die KLIP Advies in huis heeft. Een absolute aanrader.

 • Bas van Honk

  Honk Design

  5,0 Sterren
  Review voor Deborah Querido

  Klip Advies heeft mij geholpen met het inrichten van mijn Moneybird omgeving en ik vraag hun kennis om geregeld even mee te kijken. Ook staan ze bij met advies over strategische keuzes van mijn onderneming en handelen ze jaaraangiftes af. Ze staan altijd klaar wanneer ik het nodig heb, dat geeft ontzettend veel rust. Klip Advies is zeer vakkundig en ze nemen altijd de tijd om dingen uit te leggen. De prijs is super transparant. Ik raad Klip Advies aan iedere zzp'er aan.

 • Chi Chung Man

  Fully Digital

  5,0 Sterren
  Review voor Deborah Querido

  Deborah helpt mij al een aantal jaar met mijn administratie en ik ben daar super tevreden over. Ze komt altijd haar afspraken na en kent het Moneybird systeem ook erg goed. Aanrader! :)