Kubus

Kubus

- Sterren

Administratiekantoor

  • Kantoren netwerk
  • 3846 CG Harderwijk

Binnen het Kubus netwerk zijn diverse specialisten aangesloten zoals loonadministratie, accountants, juristen, fiscalisten en ook een marketing bureau.

Geen torenhoge tarieven van een boekhouder of onvoorziene facturen van een accountantskantoor? Bij Kubus kun je voor een vast bedrag per maand je administratie en belastingzaken uit handen geven. Maar wij gaan verder. We zijn jouw adviseur die je zowel financieel als bij het ondernemerschap bijstaat.

Méér dan cijfers
Wat ons iedere dag boeit, is de mens achter de onderneming. Ons werk gaat niet over cijfertjes. Jouw vragen staan centraal. De medewerkers van Kubus maken het verschil. Wij begrijpen jouw business, zorgen voor echt en direct contact en zijn transparant. Je vindt bij ons een uitgebreide expertise onder de vlag van de Kubus Coöperatie én de laagdrempeligheid, tarieven en persoonlijkheid van een klein administratiekantoor.

De Experts

Jan van Sloten

Jan van Sloten

Vestigingsmanager

Met ruime ervaring in de accountancy ben ik, Jan van Sloten (vestigingshouder), in staat om allround bedrijfseconomische ondersteuning te bieden aan de klant. Administratiekantoor KUBUS Harderwijk luistert naar de klant, biedt kwaliteitsdiensten aan tegen een vriendelijke prijs en is 24/7 bereikbaar. Middels de verplichting om minimaal 25 studie-uren per jaar te moeten volgen, is dit de garantie om bij te blijven in ons vak. Om proactief met jou en jouw onderneming mee te denken, vind ik fantastisch.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Kubus


Werk je met Kubus samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Kubus heeft nog geen reviews