KVS Administraties

KVS Administraties

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Ens
 • Moneybird-ambassadeur

KVS Administraties wil er zijn voor jou als klant. Daarom zijn er veel mogelijkheden, van alleen controle van administratie die je zelf hebt ingeboekt tot alles uit handen nemen. Bij ons betaal je alleen als wij werk hebben moeten doen. Soms zullen we dus langer bezig zijn dan andere keren. Met een gemiddelde administratie zijn wij ongeveer 1 uur per maand bezig, dit komt neer op 45 euro exclusief btw. KVS Administraties is gespecialiseerd in de creatieve en culturele sector. Daarnaast verzorgen wij ook de administratie van coaches en ondernemers met een arbeidsbeperking.

De Experts

Maaike Woudstra

Maaike Woudstra

Bedrijfsadministrateur

Mijn naam is Maaike, super gedreven, altijd vrolijk en klantgericht. Structuur en efficiëntie is waar ik voor ga, en daarbij help ik graag om jouw administratie in Moneybird op de juiste manier in te richten. Voor mij was het belangrijk om de mensen echt het gevoel te geven van professionaliteit met een persoonlijke noot maar tegelijk ook dat het oog op resultaat behouden blijft. Dit doe ik door ook kleine dingen te doen die, hoe klein de moeite voor mij, op grote waarde worden geschat door de klant. Bijvoorbeeld door extra advies te geven, een luisterend oor te bieden en zo nodig voor een goede oplossing te zorgen.

Karen Klaus - van Staalduine

Karen Klaus - van Staalduine

Boekhouder

Een eigen boekhoudkantoor. Eigen baas. Het is mijn lust en leven. Ik volgde de opleiding bedrijfsadministrateur, deed twee jaar ervaring op in loondienst, en wist het al snel heel zeker: ‘dit wil ik als zelfstandige voor diverse (kleine) ondernemers doen’. Vanaf het begin richt ik mij op starters, ZZP’ers én op ondernemers met een beperking. Zelf heb ik ook een Wajong uitkering, voor mijn autisme. Hierdoor werk ik minder uren in de week, maar ben ik wel heel precies en gefocust bezig. ik vind het heerlijk om met klanten te bellen en om te helpen. Ik woon, en werk, in Ens samen met mijn man en 2 katten. Ik hou van wandelen, koken en series kijken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van KVS Administraties


Werk je met KVS Administraties samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Marloes Nuijten

  Mijn Deelboek

  5,0 Sterren

  Hele fijne boekhouder(s)! Secuur, duidelijke communicatie en heel belangrijk: vertrouwen.

 • Miranda Jansen-de Sain

  Miranda de Sain

  5,0 Sterren

  Hele fijne samenwerking met KVS Administraties! Betrouwbaar, doen goed hun werk en fijn persoonlijk contact.

 • Joske

  Joske Kuut

  5,0 Sterren
  Review voor Maaike Woudstra

  Karen en Maaike zijn fijne boekhouders die vooral veel geduld tonen met me. Ze leggen alles rustig uit en als ik iets niet begrijp leggen ze dit nogmaals uit.

 • Tamara de Jong - van Vliet

  Tamara van Vliet

  5,0 Sterren
  Review voor Karen Klaus - van Staalduine

  Mijn boekhouding heeft er nog nooit zo gelikt uitgezien als sinds ik bij Karen zit. Los van het feit dat ze een hele leuke vrouw is, is ze een steengoede boekhouder. Ze denkt echt met je mee en neemt ook zelf initiatief als ze ziet dat er nog meer structuur is aan te brengen in de boekhouding. Ook met de aangifte inkomstenbelasting dacht ze mee hoe we binnen de regels het maximale eruit konden halen. En bij extra werkzaamheden geeft ze vooraf al een inschatting van de kosten. Ik ben erg tevreden en gun iedereen een Karen! :)

 • Jan Boersma

  SuperSEO Marketing

  5,0 Sterren
  Review voor Karen Klaus - van Staalduine

  Karen is echt een Pietje-precies, dat was precies wat onze boekhouding nodig had. Zelf ben ik chaotisch en snel het overzicht kwijt. Karen weet altijd alle eindjes weer aan elkaar te knopen en het overzicht weer terug te krijgen. Ook maakt ze snel tijd voor je vrij bij problemen of dringende vragen en worden we goed op de hoogte gehouden. Extra werkzaamheden worden altijd netjes vooraf gemeld en ingeschat zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Zoek je een goede boekhouder? Zoek dan niet verder...

 • Jan Boersma

  SuperSEO Marketing

  5,0 Sterren
  Review voor Maaike Woudstra

  Maaike is een echte professional op gebied van boekhouden. Secuur en scherp op details. Precies wat je verwacht. Ze houdt ons goed op de hoogte en waarschuwt tijdig wanneer we iets moeten aanleveren. Vlotte communicatie en heldere afspraken, kortom een echte aanrader.

 • Sabra Awlad Issa

  Art by Sabra (Sabra Awlad Issa)

  5,0 Sterren
  Review voor Karen Klaus - van Staalduine

  Karen en haar collega's maken boekhouden weer een stukje leuker en makkelijker. Ze is duidelijk in haar communicatie en dent altijd met je mee. Ik heb geen doorsnee boekhouding, maar Karen zorgt er altijd voor dat zaken goed worden uitgezocht en de benodigde kennis aanwezig is. Ik ben erg tevreden om sinds de start van mijn onderneming bij Karen te zitten en hoop nog lang klant te blijven.