L.G. Belastingadviesbureau

L.G. Belastingadviesbureau

5,0 Sterren

Administratie- en belastingadviesbureau

 • Zelfstandig Professional
 • Voorthuizen
 • Moneybird-ambassadeur

Sinds 2010 gevestigd in Voorthuizen, midden op de Veluwe. Naast een flink aantal particulieren waarvoor ik de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en toeslagen verzorg, heb ik inmiddels ook een leuke en zeer diverse groep zelfstandig professionals die ik hulp bied bij het bijhouden van de financiële administratie, loonadministratie en belastingzaken. Ik geloof in een persoonlijke aanpak en begeleiding, iedere klant krijgt daarom maatwerk. Daarom hebben klanten de keuze met welk programma zij hun boekhouding willen doen. Dat kan een simpel Excel bestand zijn of speciale boekhoudsoftware zoals onder andere Moneybird.

De Experts

Linda van de Glind

Linda van de Glind

Boekhouder/Belastingadviseur

Mijn naam is Linda van de Glind, sinds 2010 eigenaar van L.G. Belastingadviesbureau, gevestigd op het midden van de Veluwe in het mooie Voorthuizen. Bij mij kunnen particulieren, ZZP-ers en MKB terecht voor hulp bij hun financiële administratie, loonadministratie en belastingzaken. Ik ben van mening dat iedere klant maatwerk verdient. Daarom hebben klanten de keuze met welk programma zij hun boekhouding willen doen. Dat kan een simpel Excel bestand zijn of speciale boekhoudsoftware zoals onder andere Moneybird.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van L.G. Belastingadviesbureau


Werk je met L.G. Belastingadviesbureau samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Roy Brouwer

  clickwave

  5,0 Sterren
  Review voor Linda van de Glind

  We zijn erg tevreden over de samenwerking met Linda. Ze is zeer duidelijk in haar communicatie en denkt echt met ons mee. Bij vragen is ze ook altijd goed bereikbaar.