lichtopcijfers

lichtopcijfers

4,5 Sterren

administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Assen

FINANCIËLE DUIDELIJKHEID
Van oudsher is een boekhouder gericht op cijfers. Cijfers van klanten die inzicht geven in de financiële gezondheid van een bedrijf. We moeten immers duidelijk hebben wat de stand van zaken is. Maar wat doen we vervolgens met die cijfers? Nog belangrijker; waar heb jij écht behoefte aan?

Henk-Jan Philips van Licht op cijfers is een senioriteit op het gebied van administratie en boekhouding.
Hij valt je niet lastig met ellenlange boekhoudkundige adviezen of wollige financiële rapporten. Hij komt direct ter zake en legt de vinger op de zere plek. Hij luistert naar jouw verhaal en geeft adviezen waar jij mee verder kunt.

Wil jij ook een boekhouder die jou kent en echt verder helpt? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

De Experts

Henk-Jan Philips

Henk-Jan Philips

boekhouder / belastingconsulent

Ruim 20 jaar is Henk-Jan Philips, de drijvende kracht achter LICHT OP CIJFERS, werkzaam als boekhouder en administrateur. In verschillende functies bij grotere organisaties heeft hij vele ontwikkelingen op financieel en boekhoudkundig gebied meegemaakt. Door deze ervaring heeft hij zijn eigen visie op dit werkveld ontwikkeld en is in 2019 gestart met LICHT OP CIJFERS. Visie op Financieel advies Henk-Jan Philips werkt als pragmatische administrateur voor kleine tot grote organisaties. Met de volgende specialisaties: - Boekhouding - Financiële rapportages - Belastingen - Salarisadministratie - Financieel advies In al zijn werkzaamheden stelt hij de mens centraal. Dit doet hij niet door vóór jou te werken, maar juist mét jou. Daarbij zegt hij wat hij doet en doet hij wat hij zegt. Afspraak is afspraak! Maatwerk Door te luisteren en mee te denken, kan Henk-Jan echte meerwaarde leveren. Hij vraagt door naar de achterliggende problematiek. Waar heb jij daadwerkelijk behoefte aan? Waar lig jij wakker van? Hij kaart het probleem aan dat jijzelf nog niet hebt gezien en geeft jou zo inzicht in jouw financiële situatie. Langetermijnrelaties Hoe is de relatie met jou als klant? Kennen we elkaar wel goed genoeg? Uit verschillende klantonderzoeken is gebleken dat veel boekhouders te ver van hun klanten afstaan. Regelmatige wisselingen van het personeel met onvoldoende kennis en betrokkenheid, staat de opbouw van een langdurige klantrelatie in de weg. LICHT OP CIJFERS investeert juist in lange termijnrelaties met haar klanten. Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. Netwerk van specialisten Afhankelijk van jouw vraag maakt LICHT OP CIJFERS gebruik van haar netwerk van specialisten. Bij elke opdracht wordt bekeken welke expertise het gewenste resultaat oplevert, zoals fiscalisten, notarissen, bank- en verzekeringsdeskundigen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van lichtopcijfers


Werk je met lichtopcijfers samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

4,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

4,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,0 Sterren

Recensies

  • Gerard de Bresser

    WerkplekCloud B.V.

    4,5 Sterren

    Henk-Jan van Licht op Cijfers is een topper. Hoogwaardig vakwerk en goed advies is wat je mag verwachten.