Lola van Boxel

Lola van Boxel

5,0 Sterren

Adviseur in administratie en financiële strategieën

 • Zelfstandig Professional
 • Rotterdam

Administration with Lola is er voor de ondernemers die graag zelf de touwtjes in handen houden met hun eigen administratie en boekhouding. Zo geef je niks uit handen bij Administration with Lola, maar staat Lola je bij als jouw administratie cheerleader.

Administration with Lola staat voor het begrijpelijk, overzichtelijk, inzichtelijk en leuk maken van de administratie.

Lola zorgt ervoor dat klanten zich welkom en gehoord voelen. Klanten kunnen al hun vragen bij haar kwijt, geen vraag is te gek. En boekhoudjargon? Daar doen we bij Administration with Lola niet aan!

De Experts

Lola van Boxel

Lola van Boxel

Administratie expert

Administration with Lola staat voor het overzichtelijk, begrijpelijk, inzichtelijk en leuk maken van je boekhouding en administratie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Lola van Boxel


Werk je met Lola van Boxel samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • SANMEDIA

  Sanmedia

  5,0 Sterren

  Lola is fantastisch. Ze helpt je aan meer structuur en weet precies aan welke touwtjes je moet trekken om je boekhouding op orde te krijgen en houden. Ze is one of a kind want ik heb nog nooit zon kleurrijke en vrolijke boekhoudster gezien!

 • Marlijn

  Loeffen HR

  5,0 Sterren

  Lola maakt van je boekhouding een feestje! Deskundigheid gecombineerd met gezelligheid :-).

 • Esther Jacobs

  Kiddeaus

  5,0 Sterren

  Echt een top vrouw die jouw je administratie op een leuke manier gaat leren en dat je er nog plezier in gaat krijgen elke week! AANRADER

 • Irina Touw

  Irina Touw

  5,0 Sterren

  Lola is fantastisch! Ze helpt je met iedere vraag die je hebt, zorgt dat je alles zelf begrijpt en in de toekomst ook zelf goed kunt uitvoeren. Alle afspraken komt ze na, en door haar heb ik een veel beter beeld van (en meer zelfvertrouwen in) mijn eigen administratie.

 • Chantal

  Wetenswaardig

  5,0 Sterren

  Lola is zooo snel met Moneybird, dat ik haar nooit kan bijhouden in onze sessies haha. Maar gelukkig neemt ze alle tijd voor me om uit te leggen wat ze aan het doen is als ze weer eens een 'fout' ontdekt in mijn administratie of als ik ergens een afschrijving van moet maken. Kortom, ik vind het super samenwerken met Lola ondanks dat ik zelf een controlfreak ben en alles zelf wil weten en kennen. De aanvullingen van Lola zijn voor mij nog steeds waardevol!

 • Willemijn

  It's OOAK

  5,0 Sterren

  Dankzij Lola had ik binnen no-time mijn administratie omgezet naar Moneybird! Zij weet als geen ander hoe je dit programma optimaal moet instellen en inzetten waardoor ik direct aan de slag kon. Loop ik toch nog ergens tegenaan? Lola weet het antwoord! Werken met Lola en Moneybird levert me niet alleen meer plezier op in het boekhouden, het scheelt me ook enorm veel tijd en geeft me grip en richting waardoor ik mijn omzet zie stijgen. Win-win-win als je het mij vraagt!

 • Kisha Canwood

  Studio Connection by KC

  5,0 Sterren

  Ik werk bijna 2 jaar met Lola en ik ben heel erg blij met onze samenwerking. Ze zorgt ervoor dat ik mijn administratie op orde en bijgewerkt is. Ik waardeer de samenwerking heel erg, want ik haal veel meer uit de administratie nu.

 • Bobbi Kruijsen

  Copywriter Bobbi

  5,0 Sterren

  Ik werkte eerst met een ander boekhoudprogramma, wat veel minder duidelijk en overzichtelijk was. Lola heeft me toen geholpen om de overstap naar Moneybird te maken, wat echt veel gebruiksvriendelijker werkt. Al draagt haar goede (en enthousiaste!) uitleg daar ook zeker aan bij. Voordat ik met Lola werkte deed ik namelijk maar wat, in de hoop dat het allemaal in orde was. Nu wéét ik dat mijn administratie op orde is en dat geeft zoveel rust! Ook heb ik veel meer inzicht in welke klanten voor het grootste deel van mijn omzet zorgen, waardoor ik daar beter op kan sturen.

 • Anique Schoonebeek

  Anique Schoonebeek

  5,0 Sterren

  Sinds ik met Lola begonnen ben met Moneybird is alles zoveel gemakkelijker, en leuker (ook niet onbelangrijk). Lola's enthousiasme werkt aanstekelijk! Ik houd het wekelijks bij, mijn taken zijn helder & overzichtelijk. Dit bespaart mij tijd & geeft meer inzichten, wat natuurlijk super waardevol is. Lola helpt mij heel goed bij wat ik nodig heb! Ik weet wat ik aan haar heb, she shows up! En ze weet echt alles! Het grootste wat deze stap mij gegeven heeft is dat ik mijzelf nu serieus neem als ondernemer & dit zie ik in alles terug; in de cijfers, resultaten, in mijn planning, de keuzes die ik maak & hoe ik verschijn. Een hele goede keuze dus!

 • Jessie de Booij

  DigiJes

  5,0 Sterren

  Dankzij Lola haar deskundige begeleiding en het introduceren van Moneybird drie jaar geleden, heeft mijn boekhouding echt een totale transformatie ondergaan en vind ik administratie zelfs leuk! Haar tips en tricks hebben me niet alleen wegwijs gemaakt in de software, maar hebben me ook in staat gesteld om het meeste uit elke functie te halen. Ik heb echt het gevoel dat ik nu de touwtjes in handen heb als het gaat om mijn financiën. Ik ben Lola enorm dankbaar voor het overzicht en de controle die ik nu heb - het heeft me tijd en stress bespaard. Niet te vergeten, het heeft mijn bedrijf ook doen groeien. Bovendien, door de inzichten die ik nu heb, zie ik meer omzet en winst. Kortom, werken met Lola is echt een gamechanger geweest voor mijn bedrijf. Voor iedereen die zijn boekhouding serieus wil nemen, maar ook veel meer plezier erin wil krijgen en tegelijkertijd wil groeien, zou ik zeggen: spring aan boord met Lola en Moneybird. Het zal je niet teleurstellen!