M.C. Adviseurs

M.C. Adviseurs

5,0 Sterren

administratie- en belastingadvieskantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Maastricht

We hebben allemaal een passie. Dit is de onze!
Het minst geliefde onderdeel van iedere ondernemer. Wij zorgen ervoor dat je zo min mogelijk tijd aan je boekhouding hoeft te besteden. Alles gaat online, dagelijks up-to-date, volledig digitaal dossier en een actueel rapportage dashboard.
Zowel voor de financiële- als de loonadministratie.

Samen zijn we continue in control van de financiële situatie van je bedrijf. We kunnen investeringen plannen, wijzigen van rechtsvorm, (turbo-)liquidatie, een financieringsaanvraag doen, strakker debiteurenbeleid hanteren, subsidies aanvragen of een nieuw personeelslid aannemen.

De Experts

Guido Mulder

Guido Mulder

Directeur =mulderfinancieel

Commerciële, vooruitstrevende en creatieve gedrevenheid, proactieve advisering op het gebied van moderne procesoptimalisatie, bedrijfseconomische en -administratieve oplossingen. Specialisatie op het gebied van horeca, online retail en zakelijke dienstverlening branches. Mulderfinancieel: Passie voor ondernemende ondernemers. We hebben allemaal een passie. Dit is de onze! Het minst geliefde onderdeel van iedere ondernemer. Wij zorgen ervoor dat je zo min mogelijk tijd aan je boekhouding hoeft te besteden. Alles gaat online, dagelijks up-to-date, volledig digitaal dossier en een actueel rapportage dashboard. Zowel voor de financiële- als de loonadministratie. Samen zijn we continue in control van de financiële situatie van je bedrijf. We kunnen investeringen plannen, wijzigen van rechtsvorm, (turbo-)liquidatie, een financieringsaanvraag doen, strakker debiteurenbeleid hanteren, subsidies aanvragen of een nieuw personeelslid aannemen. Het verzorgen van de aangiften loon-, omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting mogen nooit verrassingen zijn. Onze uitdaging is deze zo laag mogelijk te houden binnen de wettelijke kaders, daar doen we iedere dag ons uiterste best voor.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van M.C. Adviseurs


Werk je met M.C. Adviseurs samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Edwin Heusschen

  043WEB

  5,0 Sterren
  Review voor Guido Mulder

  Top ondersteuning, goed advies en super service. Aanrader!