M.G.M.J. Janssen Beheer

M.G.M.J. Janssen Beheer

- Sterren

administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Hilversum

M.G.M.J. Janssen Beheer is een onafhankelijk en deskundig kantoor, voornamelijk actief voor ZZP'ers en het midden- en kleinbedrijf.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor belastingaangifte en -advies.

Op het gebied van boekhouden, belastingen en financiële adviezen hebben wij ruime ervaring. Door onze gerichte opleiding en ervaring zijn wij deskundig op administratief-, financieel- en fiscaal gebied.

Wij kunnen u veel werk uit handen nemen waardoor u alle aandacht kunt richten op uw bedrijfsvoering.

Of het nu een eenmanszaak betreft, een stichting, een vereniging: voor al deze bedrijfsvormen kunnen wij u uitstekend adviseren, begeleiden en desgewenst alle administratieve- en fiscale aspecten voor u afhandelen.

U kunt erop rekenen dat alle werkzaamheden deskundig en accuraat worden uitgevoerd met zeer korte responstijden.

Mocht u interesse hebben in een vrijblijvend, oriënterend gesprek dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen.

De Experts

Math Janssen

Math Janssen

Eigenaar M.G.M.J. Janssen Beheer

Mijn naam is Math Janssen. In 2011 ben ik gestart als belastingconsulent en boekhouder. Een groot deel van mijn werkzaamheden bestaat uit de begeleiding van met name zzp'ers die ondersteuning wensen op het gebied van hun administratie. Elke ondernemer heeft zijn specifieke wensen waardoor de werkzaamheden sterk kunnen variëren. Sommigen hebben voldoende aan een jaarlijkse controle op de gevoerde administratie (meestal gevolgd door de aangifte inkomstenbelasting), anderen hebben liever meer periodieke ondersteuning en voor sommigen verwerk ik de gehele administratie op kwartaalbasis incl. btw aangifte. De eerste kennismaking begint altijd met een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek zodat er een duidelijke indicatie kan worden gegeven van de te verwachten kosten voor de overeengekomen werkzaamheden. Mocht het op basis van het intakegesprek tot een samenwerking komen, dan kan de klant altijd rekenen op (zeer) korte response tijden en duidelijke afspraken wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Samengevat: alle opties qua werkzaamheden zijn mogelijk tegen een duidelijk vooraf aangegeven tarief.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van M.G.M.J. Janssen Beheer


Werk je met M.G.M.J. Janssen Beheer samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

M.G.M.J. Janssen Beheer heeft nog geen reviews