Maiano Financieel Management

Maiano Financieel Management

- Sterren

Administratiekantoor

Maiano Financieel Management heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • Zelfstandig Professional
  • Amsterdam

Ik voer een kleinschalig kantoor (éénpitter met ondersteuning/backup) gevestigd in Amsterdam. Je hebt jouw contacten altijd met mij persoonlijk, de medewerkers blijven op de achtergrond.

Elkaar live ontmoeten is nuttig, vooral in het begin van de samenwerking of als er mijlpalen te bespreken zijn. Maar verder sta ik voornamelijk via mail, app, telefoon of Zoom met jou in contact. Niet in de laatste plaats omdat ik grofweg de helft van mijn tijd in Berlijn woon.

Ik richt me op diverse MKB in de vorm van eenmanszaken, VOFs en (holding)BVs. Ondernemers uit uiteenlopende branches zijn klant, alleen met horeca en grensoverschrijdende webwinkels heb ik minder affiniteit. Alles met betrekking tot de reguliere boekhouding, opmaken jaarrekening, aangiften omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting voer ik zelf uit. Voor vraagstukken die complexer zijn of een fiscaal advies vragen heb ik in mijn netwerk voldoende specialisten om daarin te ondersteunen.
Salarisadministratie kan ik voeren voor DGAs, voor personeel-in-loondienst adviseer ik een oplossing die op Moneybird te koppelen is en een goede helpdesk met kennis van zaken heeft (Employes).

Elk bedrijf is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Daarom lever ik mijn boekhouddiensten op maat in samenspraak met jou. Dat kan volledige uitbesteding van de boekhouding zijn, maar ook alleen maar periodieke controles en een jaarrekening. In het eerste, uiteraard gratis, intakegesprek nemen we dat uitgebreid door.

De Experts

Luc Hazebroek

Luc Hazebroek

Eigenaar/boekhouder

Klantenstop

Bij mij ben je geen nummertje. Je bent altijd welkom om vragen te stellen via app, mail of telefoon. Is het een uitgebreide vraag? Dan spreken we online/offline af.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Maiano Financieel Management


Werk je met Maiano Financieel Management samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Maiano Financieel Management heeft nog geen reviews