Mastenbroek - Financieel / Fiscaal / Advies

Mastenbroek - Financieel / Fiscaal / Advies

5,0 Sterren

Administratie- en belastingadvieskantoor

 • < 10 co-workers
 • Vleuten en Nijkerk
 • Moneybird-ambassadeur

Mastenbroek helpt ZZP-ers en MKB-ers met hun financiële administratie, loonadministratie, belastingzaken en wij geven fiscaal advies. Alle experts onder één dak. Je wilt dat de financiën van je bedrijf goed op orde zijn. Wij helpen je hierbij. We verzorgen het complete traject van financiële administratie, salarisadministratie, jaarrekeningen, of delen daarvan. Wat je maar wenst. Wij ondersteunen ook ondernemers die graag zelf de administratie doen in Moneybird. Meedenken met klanten, daar zijn wij bij Mastenbroek goed in. We werken met een klein team en houden de lijntjes graag kort. Zo blijven we betrokken bij je bedrijf. We werken nauwkeurig en punctueel en blijven ons ontwikkelen in ons vak. Mastenbroek is een laagdrempelige én betrouwbare partner. We hebben een persoonlijke benadering en gaan net dat stapje verder.

De Experts

Rosalie du Bois

Rosalie du Bois

Boekhouder/loonadministrateur

Mijn naam is Rosalie du Bois en ben woonachtig in Nijkerk. Na vele jaren werkervaring op te hebben gedaan in zowel de accountswereld als in de bedrijfswereld ben ik sinds 2017 werkzaam bij Mastenbroek Financieel / Fiscaal / Advies. Ik werk hier tezamen met vijf andere collega's in een klein team waarbij de persoonlijke aandacht voor onze klant voorop staat. Mijn vakgebied is hoofdzakelijk financiële- en loonadministratie. Vanaf het jaar 2022 ondersteun ik tezamen met mijn collega's Hanneke en Anoeska onze Moneybird klanten. Wij helpen onze Moneybird klanten graag met hun vragen en voorzie ze daarnaast ook van andere adviezen o.a. op het gebied van belastingen. Onze Moneybird klantenkring bevindt zicht zowel in de omgeving Nijkerk als in de omgeving van Utrecht. Daarom werken wij op twee locaties in zowel Nijkerk als Vleuten. Wil je graag kennismaken met mij zodat ik jou kan ondersteunen met Moneybird? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk gesprek om kennis met elkaar te maken.

Anoeska Roks-Mastenbroek

Anoeska Roks-Mastenbroek

Register Belastingadviseur

Mijn naam is Anoeska Roks-Mastenbroek, sinds 2009 eigenaar van Mastenbroek - Financieel / Fiscaal /Advies. Mijn kantoor is gevestigd in Nijkerk, tevens hebben wij een bezoekadres in Vleuten. Ik ben Belastingadviseur en geregistreerd bij het Register Belastingadviseurs. Op dit moment zit ik in de afrondende fase van de opleiding Master Fiscaal Recht bij Nyenrode Business Universiteit. Ik vind het belangrijk om onze klanten goed te kennen. Op die manier kan ik gericht meedenken en helpen de structuur van de onderneming zo goed mogelijk in te richten. Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor ik me betrokken voel.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Mastenbroek - Financieel / Fiscaal / Advies


Werk je met Mastenbroek - Financieel / Fiscaal / Advies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Mea Mulders

  Studio Via Mea

  5,0 Sterren

  Ik ben erg tevreden met de samenwerking met de mensen van Mastenbroek. Altijd paraat als er vragen zijn van mijn kant. En duidelijke uitleg.

 • Albert Puper | Consupport

  Consupport

  5,0 Sterren

  Het is prettig samenwerken met de mensen van AMastenbroek. Vragen worden snel beantwoord en ze kunnen snel helpen door op mijn Moneybird-boekhouding in te loggen. Ook geven ze een duidelijk advies over te nemen beslissingen of bepaalde aankopen/investeringen. Duidelijk, vriendelijk en prettig in de omgang.

 • Anoniem

  4,5 Sterren

  Zeer tevreden over de service. Informeren je qua ontwikkelingen via een nieuwsbrief en reageren snel op mails.

 • Rupert Agnes

  Xpatations

  5,0 Sterren
  Review voor Anoeska Roks-Mastenbroek

  Prima tevreden met de samenwerking , kundigheid en ondersteuning van dit bedrijf