MBOO administraties

MBOO administraties

5,0 Sterren

Accountants- en administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Hillegom

Het concept 'Mijnboekhoudingoporde' (MBOO) is bedacht door Naƫchestah Blokker in 2019. Dit concept is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een modern accountantskantoor gericht op de kleinere gepassioneerde ondernemer.

Bij MBOO geloven wij dat een goede relatie tussen de accountant en de ondernemer een randvoorwaarde is om jou succesvol te ondersteunen bij de groei van jouw onderneming. Het draait bij ons om jou als persoon verder te helpen.

Wij doen dat door op een eerlijke en open manier te communiceren. Wij streven ernaar om samen passende oplossingen te vinden. Onze dienstverlening richt zich niet enkel op cijfers en administratie, maar juist ook op risicomanagement en interne beheersing.

Wij vinden het belangrijk dat er persoonlijk en laagdrempelig contact is met de ondernemer en dat we snel kunnen schakelen bij vragen. Ook vinden wij het belangrijk dat de meest complexe zaken direct helder en in begrijpbare taal worden uitgelegd.

Daarom helpen wij als sparringpartner gepassioneerde kleine ondernemers, zoals jou, met inzicht en overzicht bij de boekhouding en advies over financiƫle vraagstukken.

Zodat jij helderheid en rust ervaart door de boekhouding op orde te hebben en de gestelde doelen bereikt worden, waarbij we ook zeker samen de successen vieren.

Heb je hulp nodig bij het op orde brengen of houden van je boekhouding? Of ben je op zoek naar advies op maat? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De Experts

Naechestah Blokker

Naechestah Blokker

Accountant

Ik heb een grote passie voor het accountantsberoep wat ik graag combineer met het ondernemen. Met mijn expertise op het gebied van financiĆ«le verslaggeving en interne beheersing wil ik mede ondernemers verder helpen hun groeipotentie te benutten! Mijn persoonlijkheid is te omschrijven als persoonlijk, betrokken, zorgzaam en kritisch. Als 19-jarige startte ik ruim 10 jaar geleden met de opleiding accountancy aan Business Universiteit Nyenrode, welke ik combineerde met een baan bij een Big 4 accountantsorganisatie. Een ontzettende mooie loopbaan waar ik veel heb geleerd op het gebied van administratieve organisatie en interne beheersing (AO/IB), financiĆ«le verslaggeving tot het coƶrdineren van grote audit teams. In 2019 heb ik mij officieel mogen inschrijven als Registeraccountant bij de Nederlandse beroepsorganisatie voor accountants (NBA). Tijdens mijn loopbaan als controlerend accountant heb ik vooral klanten bediend in het groot segment, met name in de financiĆ«le sector. Echter wilde ik dichter op de ondernemer staan, waardoor ik mij de afgelopen jaren meer ben gaan focussen op het midden/klein segment en help ik ondernemers met verschillende soorten bedrijven, van handel tot productie en van e-commerce tot publieke sector. Om mijn bijdrage te blijven leveren aan het openbaar accountantsberoep ben ik externe praktijkstagebegeleider voor het NBA, waar ik toekomstige registeraccountants begeleid. EXPERTISE: FINANCIƋLE VERSLAGGEVING, INTERNE BEHEERSING EN RISICOMANAGEMENT

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van MBOO administraties


Werk je met MBOO administraties samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Ik werk al jaren samen met Naechestah. Ze is vakkundig, toegankelijk en goed bereikbaar. Ze is meedenkend en kan zich echt verplaatsen in de behoeften van de ondernemer. Ik raad een samenwerking met MBOO administraties ten zeerste aan!

 • Jacqueline van Goeverden

  Tiny Tribe

  5,0 Sterren

  Naƫchestah heeft mij niet alleen geholpen met het straktrekken van mijn boekhouding maar ook inzicht gegeven in de mogelijkheden van mijn boekhoudprogramma Moneybird. Ze is pro-actief, denkt mee, snel en accuraat. Vanuit haar ervaring heeft zij altijd goed advies. Ik raad haar sterk aan. Het is oprecht leuk om op dit level inzicht te hebben in mijn balans, te weten dat het 100% klopt en zo zelf meer tijd te hebben om op het ondernemen te focussen.

 • Rachelle Dens

  Rachelle Dens Fotografie

  5,0 Sterren

  In 2022 ging ik op zoek naar een boekhouder in de buurt van mijn woonplaats. Zo kwam ik bij MBOO terecht. Vanaf het eerste moment heb ik heel fijn contact. MBOO heeft goed de tijd genomen om met mij mijn boekhouding te bekijken en op orde te maken. Het geeft zoveel rust nu ik weet dat er extra ogen zijn om alles op orde te houden. Dank jullie wel!

 • Manon ErnĆ©

  Manon ErnƩ

  5,0 Sterren

  Ik ben heel blij met Naƫchestah! Ze heeft veel kennis en helpt mij ontzettend goed met mijn boekhouding. Ik vond het best spannend om het uit handen te geven en heb lang gezocht naar iemand die mij goed kon helpen. Ik ben nu heel blij met mijn beslissing; ik heb minder stress en kan beter focussen op mijn andere werkzaamheden. Als je nog een goede accountant zoekt dan kan ik haar zeker aanraden!

 • Joris Mencke

  Joris Mencke

  5,0 Sterren
  Review voor Naechestah Blokker

  Naechestah heeft mij enorm geholpen bij de transitie van mijn oude boekhouder naar haar eigen praktijk. Ze is prettig in de omgang en is uitstekend in staat (voor mij) complexe financiƫle zaken simpel uit te leggen. Maar bovenal maakt ze het vertrouwen waar!