Meacc

Meacc

5,0 Sterren

Adviesbureau

 • Zelfstandig Professional
 • Goutum

Meacc is een advieskantoor dat gespecialiseerd is in administratieve, financiƫle en fiscale vraagstukken. Het kantoor is gericht op het coachen van ondernemers, met als doel om de administratie als nuttige tool te gebruiken binnen de onderneming.

Het kantoor bestaat uit de adviseur welke samenwerkt met een team van professionals. Contact met klanten gaat via Google Meet, FaceTime of persoonlijk op afspraak. Als adviseur ben ik veelal bereikbaar per WhatsApp, telefoon of e-mail. Op deze manier kunnen we op laagdrempelige wijze communiceren.

Ik heb een brede financiƫle, boekhoudkundige en fiscale kennis. Op het moment dat er specialistische kennis nodig is, zoals bij juridisch advies, complexe fiscale vraagstukken of het opmaken van een ondernemingsplan, dan besteed ik dit in overleg met de klant uit. De loonadministratie heb ik doorlopend uitbesteed aan een loonspecialist.

Bovendien los ik problemen op van (startende) ondernemers. Wat vaak voorkomt is hulp als:
- De (eerste) aangifte inkomstenbelasting als ondernemer ingediend moet worden, of de formaliteiten en aangiften bij een B.V. verzorgd moeten worden;
- Er een hypotheek moet komen als ondernemer;
- Er een aantal jaren een administratie in Excel of een administratiepakket is gevoerd door de klant zelf, waarbij (onbedoelde) fouten hersteld moeten worden, inclusief afhandeling met de Belastingdienst;
- Klanten (deels) werken vanuit het buitenland en met buitenlandse wetgeving te maken krijgen.

Voor het doorlopend voeren van de administratie adviseer ik in de meeste gevallen Moneybird. Samen met de klant monitor ik het juist voeren van de administratie en het toepassen van alle functionaliteiten, zoals automatisch inlezen van facturen, koppelen van betalingen, versturen van automatisch gegenereerde btw-aangiften vanuit Moneybird en uiteraard up-to-date financiƫle gegevens.

Mijn klanten zijn onder andere actief in de volgende branches: transport, webshops, app-ontwikkeling, ICT, marketing, journalistiek, personal coaching, voetbaltrainingen, auto-onderdelen handel- en vervaardiging, advocatuur, rijscholen, trainingen, verhuur en bouw. Mijn klanten zijn met name gevestigd in het noorden van Nederland, maar ook in de Randstad, het midden van Nederland en het buitenland.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.

De Experts

Marco Beerlings AA

Marco Beerlings AA

Adviseur

Mijn naam is Marco Beerlings. Ik help en coach diverse ondernemers met complexe vraagstukken en het inrichten van de administratie zodat deze actueel is en echt bruikbaar is voor sturing.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Meacc


Werk je met Meacc samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Impact

  Impact Performance Coaching CV

  5,0 Sterren

  Wij werken al meer dan drie jaar lang met veel tevredenheid samen met Marco. Veel kennis van zaken, vriendelijk en goede communicatie.

 • Pieter Dijkhuis

  Xpressy Movement

  5,0 Sterren

  Kan niet anders zeggen dan prettig. Maar is toegankelijk, to the point en altijd behulpzaam om even mee te denken. Snelheid van denken en handelen liggen bovendien zeer hoog. Kortom een fijn adres voor alle boekhoudzaken.

 • Jeroen Dijkstra

  Pottle

  5,0 Sterren
  Review voor Marco Beerlings AA

  Het is prettig om zulke professionele en hoogwaardige diensten te ervaren als die van Marco, onze boekhouder bij Pottle. Vanaf de eerste dag heeft Marco ons verbaasd met zijn grondige kennis en begrip van boekhoudkundige principes, fiscale wetgeving en bedrijfsfinanciĆ«n. Wat Marco onderscheidt, is zijn proactieve aanpak. Hij is voortdurend een stap vooruit, anticipeert op mogelijke uitdagingen en komt met slimme en effectieve oplossingen voordat problemen zich Ć¼berhaupt kunnen voordoen. Deze anticiperende instelling geeft ons een gerust gevoel, en de zekerheid dat onze boekhouding in capabele handen is. Daarnaast is zijn communicatie uitstekend. Marco legt complexe financiĆ«le concepten op een begrijpelijke manier uit, waardoor we altijd volledig op de hoogte zijn van onze financiĆ«le situatie. Hij beantwoordt onze vragen snel en grondig, en maakt altijd tijd vrij om ervoor te zorgen dat we volledig op de hoogte en tevreden zijn.