Merel Dercksen belastingadvies en organisatie

Merel Dercksen belastingadvies en organisatie

5,0 Sterren

Administratiekantoor, belastingadvies

Merel Dercksen belastingadvies en organisatie heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • Zelfstandig Professional
 • Utrecht
 • Moneybird-ambassadeur

In 2020 ben ik voor mezelf begonnen, na tien jaar in loondienst te hebben gewerkt, waarin ik met alle aspecten van het vak van administrateur en belastingadviseur kennis heb kunnen maken. Door deze ervaring heb ik een duidelijke keuze kunnen maken over wat ik wel en niet doe. Ik richt me vooral op makers en op organisaties zonder winstoogmerk, bij voorkeur in de culturele sector.

Moneybirdgebruikers help ik met het inrichten van hun administratie, ik beantwoord tussentijdse vragen, doe regelmatig een controle en na afloop van het jaar stel ik de jaarrekening op en doe ik de aangifte inkomstenbelasting. Voor btw-aangiftes, meedenken over bedrijfsplannen of het meelezen van subsidieaanvragen kun je ook bij mij terecht.

Ik werk zelfstandig, maar niet als zolderkamerboekhouder: regelmatig heb ik contact met vroegere collega's over vakinhoudelijke zaken, zo houden we elkaar scherp. Ook heb ik meerdere accountants in mijn netwerk en zorg ik voor regelmatig contact met mijn klanten.

Ik maak graag kennis met nieuwe potentiële klanten door middel van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben te bereiken via het contactformulier.

De Experts

Merel Dercksen

Merel Dercksen

Administrateur en belastingadviseur

Klantenstop

Mijn belangrijkste doel in mijn werk is dat mijn klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de financiën en belastingen, maar dat ze kunnen doen wat ze graag willen. Voor de een betekent dat zorgen dat hij of zij zich zo min mogelijk met de administratieve kant van de onderneming bezig hoeft te houden. Eén keer per jaar een gesprek over hoe het gaat, bonnen en facturen aannemen en de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Voor andere klanten betekent ontzorgen juist iets anders: zij willen zelf graag grip houden. Deze klanten ondersteun ik bij het zelf bijhouden van de administratie, zodat ze op elk moment kunnen zien hoe het ervoor staat. Afhankelijk van de wensen van de klant en de complexiteit van de administratie kan dat in Moneybird, in een excelbestand of in een ander bestaand boekhoudprogramma. In alle gevallen geldt: de klant moet doen waar hij goed in is. Dat is meestal niet het administratieve en fiscale deel van zijn onderneming en het is mijn doel daar zodanige assistentie bij te bieden dat de klant het beste geholpen is.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Merel Dercksen belastingadvies en organisatie


Werk je met Merel Dercksen belastingadvies en organisatie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Marcel Zwiers

  31Volts

  5,0 Sterren

  -

 • Charlie Paludanus

  Vrij van Eetstoornis

  5,0 Sterren

  Wij werken al een aantal jaar samen met Merel Dercksen en naar grote tevredenheid. Ze is snel, accuraat, ondersteunt, is helder en komt afspraken na. Daarnaast is ze ook geïnteresseerd in ons als ondernemers.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Altijd goed en snel geholpen door Merel!

 • Zijnswerk

  IP van den Heuvel

  5,0 Sterren
  Review voor Merel Dercksen

  Merel is nu ongeveer 3 jaar onze boekhouder en we zijn heel tevreden. Ze is goed thuis in Moneybird en ik kan altijd een vraag stellen die ze dan binnen 1 tot 2 dagen meestal beantwoordt. Afspraken worden prima nagekomen, er zijn geen misverstanden en het is altijd gezellig als ze langskomt.

 • Matthijs Solinger

  Stichting Muziek Voor Ieder Kind

  5,0 Sterren
  Review voor Merel Dercksen

  Merel is een zeer deskundige professional, heel plezierig in de communicatie en iemand die zeer goed werk aflevert. Ik beveel haar van harte aan.

 • Marc Fonteijn

  Marc Fonteijn

  5,0 Sterren
  Review voor Merel Dercksen

  Ik werk al jaren samen met Merel en nog steeds met volle tevredenheid. Denkt mee, is flexibel en zorgt ervoor dat ik mij geen zorgen hoef te maken aan het eind van het jaar :)

 • Marloes Elbertse

  Marloes Elbertse

  5,0 Sterren
  Review voor Merel Dercksen

  Merel Dercksen is een uitstekende en behulpzame boekhouder. Ze heeft alle kennis is huis om de begrippen van de belastingdienst in gemakkelijke taal uit te leggen. Ze helpt je op weg in het landschap van alle regels en wetten. Ze neemt je bij de hand en laat zien hoe het moet waardoor het zelfstandig boekhouden een eitje word. Een echt aanrader! Ze is gemakkelijk te bereiken en betrouwbaar.