Met Jolien | Financieel en Persoonlijk inzicht

Met Jolien | Financieel en Persoonlijk inzicht

5,0 Sterren

Financieel coach

 • Zelfstandig Professional
 • Haaksbergen

Als financieel coach ondersteun ik (startende) ondernemers/bedrijven met de financieel en persoonlijke uitdagingen en werkzaamheden waaronder:
- Profit First implementatie;
- Moneybird inrichten en optimaliseren;
- Me4all talentscan voor persoonlijk leiderschap;
- financieel inzicht en bewustwording;

Door het bijhouden van vakstudie en het volgen van workshops/cursussen/webinars zorg ik ervoor dat mijn kennis up-to-date blijft in de snel veranderende wereld. Daarnaast heb ik een fijn netwerk waarop ik kan terugvallen. Eventuele (complexe) vragen die ik niet kan behandelen, kan ik daardoor toch beantwoorden of doorsturen. Door de korte lijntjes met een accountants- en administratiekantoor kan de jaarrekening en inkomstenbelasting efficiënt worden samengesteld.

De Experts

Jolien Wientjes-Luttikhold

Jolien Wientjes-Luttikhold

Eigenaar bij Met Jolien | Administratie en Inzicht

Mijn naam is Jolien Wientjes-Luttikhold. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Haaksbergen. Na 10 jaar loondienstverband bij 2 accountantskantoren werk ik sinds 1 september 2019 volledig als zelfstandig professional. "Zorg ervoor dat jouw boekhoudpakket goed is ingericht, dat is de basis voor een inzichtelijke administratie" Ik vind het ontzettend leuk om in gesprek te gaan met de ondernemer. Waar loop je tegenaan? Waar wil je naartoe? Wat heb je daarvoor nodig? Door inzicht te geven in de administratie worden heel veel zaken duidelijk. Iedere ondernemer is anders, zo ook de administratie. Door goed te luisteren naar de wensen kan ik snel schakelen en zo zorgen we samen voor financieel inzicht. Met een online boekhoudpakket zoals Moneybird kun je heel eenvoudig de administratie bijwerken en weet je direct hoe jouw bedrijf ervoor staat. Hoe fijn is dat? Van daaruit kun je aan de slag met jouw doelen. Ik begeleid (startende) ondernemers met het opstarten en/of op orde brengen van de administratie. Het is mijn passie om ondernemers inzicht te geven zodat ze van daaruit verder kunnen met plannen en doelen voor de toekomst. De administratieve wereld verandert doormiddel van automatisering, dat is in heel veel opzichten fijn maar persoonlijk contact blijft belangrijk. Wat kan er sneller of beter? Ik help je graag op weg zodat je daarna zelfstandig verder kunt. In Moneybird kun je mij toegang geven tot jouw administratie zodat ik bij vragen met je mee kan kijken. Geen boekhoudkundige achtergrond? Geen probleem, ik geef graag uitleg over de basis van boekhouden in Moneybird. En sinds kort ben ik gestart met de opleiding tot Profit First Professional. Profit First is een methode om je geldstromen te managen. Enorm waardevol om meer inzicht te krijgen in je financiën. "Als je doet wat je leuk vindt, dan voelt het ook niet als werken"

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Met Jolien | Financieel en Persoonlijk inzicht


Werk je met Met Jolien | Financieel en Persoonlijk inzicht samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Merel Naafs

  De Fotoloods

  5,0 Sterren

  Ontzettend blij met 'Met Jolien | Financieel en Persoonlijk inzicht' als Moneybird Expert, boekhouder én Profit First specialist. Jolien is een fijn mens om mee te werken, naast haar brede vakkennis ze is empatisch, betrouwbaar en een harde werker. Een perfecte match voor mij als persoon en mijn onderneming!

 • Robin Hofste

  Hofste Consultancy

  5,0 Sterren
  Review voor Jolien Wientjes-Luttikhold

  Snel, accuraat, meedenken, adviseren: helemaal top!