Met Marjanka

Met Marjanka

5,0 Sterren

Virtual Assistent

 • Zelfstandig Professional
 • Wijchen

Op dit moment ben ik bezig om via Peggy Peerboom alle in's en out's te leren van Moneybird.
Ik wil met mijn kennis andere ondernemers helpen om ook het gemak van Moneybird te ervaren. En of je het nu prettig vind om het zelf te doen, maar heb je eerst iemand nodig die alles voor je inricht en evt. zo nu en dan over je schouder meekijkt of het volledig uit wil besteden, deze keuze is geheel vrij te maken. Voor mij is het belangrijk dat de financiële administratie goed gestructureerd is zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Omdat ik online werk kan ik dit vanaf iedere locatie doen en ben ik niet perse gebonden aan Wijchen. Dus ook de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is maakt niet uit. Al is het wel fijn om een keer live kennis te maken.

De Experts

Marjanka Dinnissen

Marjanka Dinnissen

Virtual Assistent

Ik ben Marjanka Dinnissen en samen met mijn gezin woon ik in het mooie Wijchen. Als VA (virtueel assistent) ondersteun ik zzp’ers met hun financiële administratie. Door je financiële administratie uit handen te geven bied ik jou als ondernemer meer rust. Je kunt je onbezorgd richten op jouw core business, omdat je financiën op de juiste manier verwerkt worden. Bovendien kan ik samen met jouw boekhouder, die nog een keer over mijn schouder mee kijkt, er voor zorgen dat jouw administratie en btw-aangiften tot in de puntjes verzorgd worden. Daar heb je dan zelf geen omkijken meer naar. Wil je het toch helemaal zelf doen? Ik kan je helpen om zoveel mogelijk te automatiseren, zodat jij zelf de regie kan houden. Ook voor vragen over Moneybird kun je bij terecht. Naast mijn werk als VA en tijd doorbrengen met mijn gezin, vind ik het fijn om ondernemers met elkaar te verbinden. Dit doe ik samen met andere ondernemers bij netwerkclub VONK. In mijn vrije tijd, trek ik er graag op uit met vrienden, bezoek ik graag een bioscoop of trek ik me terug met een leuk boek. En waar ik altijd voor te porren ben is een spelletje, met een kop gemberthee en een blokje (extra) pure chocolade.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Met Marjanka


Werk je met Met Marjanka samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Jos Jurriëns

  Jos Jurriëns Taxaties en Bemiddeling

  5,0 Sterren

  Marjanka is voor mij mijn steun en toeverlaat met groot gevoel voor privacy en respect in mijn administratie

 • Monique Langeslag

  Monique Aandeslag

  5,0 Sterren

  Marjanka is zorgvuldig en werkt snel. Ze heeft mij heel goed geholpen om Moneybird nog slimmer in te richten zodat mijn transacties in mum van tijd gekoppeld zijn aan facturen of andere acties en mijn btw aangifte een fluitje van een cent is. Ook staat alles mooi klaar voor mijn boekhouder, zodat ik aan het einde van het jaar ook snel alle cijfers boven water heb voor de IB aangifte.

 • Monique Langeslag

  Monique Langeslag

  5,0 Sterren
  Review voor Marjanka Dinnissen

  Marjanka verwerkt sinds kort mijn boekhoudtransacties. Ze denkt echt met je mee over hoe de koppelingen zo efficiënt mogelijk kunnen, en ook fiscaal zo voordelig mogelijk, voor zover zij de kennis hierover bezit. Anders geeft ze ook aan dit op te nemen met de boekhouder. Ze werkt snel en efficiënt en legt dingen helder uit of laat het zien. Ik ben blij dat ik met haar ben gaan samenwerken. Dit scheelt mij echt veel tijd en frustratie als ik iets verkeerd heb ingevoerd of gekoppeld.