MK Administratie- en Advieskantoor

MK Administratie- en Advieskantoor

- Sterren

Administratiekantoor

MK Administratie- en Advieskantoor heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • < 10 co-workers
  • Vlaardingen
  • Moneybird-ambassadeur

MK Administratie- en Advieskantoor is gespecialiseerd in het verzorgen van alle financiële en fiscale dienstverlening voor uw bedrijf. We begeleiden eenmanszaken, VOF"s en BV's en zorgen dat alle werkzaamheden op financieel en fiscaal vlak wordt uitgevoerd. We werken met diverse pakketten, van het volledig uit handen nemen van de administratie tot het periodiek controleren van de verwerkte administratie tot het verzorgen van salarisadministraties en indienen van alle fiscale aangiften.
MK Administratie- en Advieskantoor is gevestigd in Vlaardingen, maar we werken met vele ondernemers digitaal en op afstand. We werken veel met Moneybird, maar zijn ook bekend met andere pakketten. Tevens ondersteunen we veel klanten bij het aanmaken van hun Moneybird administratie, overzetten van de jaarcijfers (beginbalans) en zetten we hier de gehele administratie op voor de klant zodat zij zelfstandig met Moneybird aan de slag kunnen. Wij zorgen voor een periodieke controle, of wij verwerken een deel van de administratie in overleg met de klant. Naderhand worden eventuele correcties altijd besproken, zodat dergelijke fouten niet nog eens worden gemaakt.

De Experts

Megan van Kleef-Koster

Megan van Kleef-Koster

Eigenaar

Klantenstop

Mijn naam is Megan van Kleef-Koster, ik woon met mijn man en zoontje samen in Vlaardingen. Ik werk al sinds mijn 16e in de administratieve sector en heb de opleiding Accountancy gedaan in Rotterdam.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van MK Administratie- en Advieskantoor


Werk je met MK Administratie- en Advieskantoor samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

MK Administratie- en Advieskantoor heeft nog geen reviews