Moeiteloos Overzicht

Moeiteloos Overzicht

5,0 Sterren

boekhoud mentor

 • Zelfstandig Professional
 • Amsterdam

Mijn missie is jou het vertrouwen geven

Toen ik 21 jaar geleden bij de Kamer van Koophandel stond, om ā€˜Administratiekantoor Overzichtā€™ op te richten, had ik geen idee welke reis er voor me lag. Met veel plezier nam ik de administratie van mijn klanten over en verlichtte hen van deze taak.

Rond 2019 voelde ik dat dit anders kan Ć©n dat ik het anders wil.

Waar deze wereld ons steeds meer uit handen laat geven, sta ik nu voor het terugnemen van de eigen verantwoordelijkheid als ondernemer. En dat betekent: ook weten hoe jouw bedrijf er financieel voor staat.

Immers, hoe meer inzicht je hebt in de up to date cijfers van jouw bedrijf hoe gerichter je het kunt aansturen.

Het verlangen mijn mede-ondernemer deze vaardigheden mee te geven heeft me ertoe gebracht om na 19+ jaar ook mijn eigen onderneming onder de loep te nemen. Ik startte met het geven van trainingen, zodat mijn klanten zƩlf de administratie leerden doen.

Zelf een boekhoudprogramma als Moneybird inrichten en gebruik maken van de technologie van vandaag, creƫert namelijk overzicht, waardoor je efficiƫnter en gefundeerder kunt ondernemen.

Ik zie de ondernemer en de onderneming als een geheel. En financieel inzicht hoort bij dat geheel. Mijn kracht ligt in het eenvoudig en behapbaar maken van deze financiƫle vaardigheden. Door middel van online en/of offline, trainingen, masterclasses, workshops of 1-op-1 begeleiding leer ik ondernemers moeiteloos hun administratie te doen. En ja, iedere ondernemer kan dit.

In minder dan 30 minuten per week heb je overzicht, inzicht en grip op jouw bedrijf.

De Experts

Tamara van Windt

Tamara van Windt

Eigenaar

Ik help met Moeiteloos Overzicht om ZZP ondernemers hun kracht in te zetten en te laten ervaren dat het doen van hun administratie niet moeilijk hoeft te zijn. Met 19 jaar ervaring in het invoeren en opmaken van jaarrekeningen en de aangiften verzorgen, weet ik goed wat administratie doen betekent. Moneybird is een zeer behulpzaam gereedschap om mee te werken. Door de vaardigheden die nodig zijn, op een eenvoudige rustige manier over te brengen, ontstaat het vertrouwen dat jij het kan. En hier is Moneybird zeer functioneel! Met de online trainingen help ik jou met inrichten van Moneybird op het niveau van jouw bedrijf. Maar ook humor en gemak is waar ik voor sta! Administratie doen is al niet sexy, toch. Elk mens maar ook elke onderneming is anders, dat neem ik mee. Mijn holistische (ondernemer en onderneming) kijk op de mens en levenservaring helpen om de juiste ingang te vinden. Daarmee wil ik jou te laten ervaren, dat je echt zelf de administratie kunt doen. Waar de een het prima vind om online een nieuwe vaardigheid te leren, wil een ander dat ik fysiek over de schouder meekijkt. Ook daar heb ik iets op bedacht een 2 daagse workshop op een prachtige locatie in Friesland. Na 2 dagen kom je ontspannen met een ingericht boekhoudprogramma thuis. Ik blijf volop in ontwikkeling om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, zodat jij zelfstandig de administratie van jouw onderneming gaat doen. Mijn andere passie is mensen leren voeling te ontwikkelen in hun lichaam en geest, voor flexibiliteit in lichaam en geest. www.ervaringsgerichtleven.nl Deze vaardigheden zet ik ook in bij het ondersteunen van ondernemers die hun administratie zelf doen of willen gaan doen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Moeiteloos Overzicht


Werk je met Moeiteloos Overzicht samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Els Backer

  Bekkenfysiotherapie Els Backer

  5,0 Sterren

  Prettige en duidelijke begeleiding. Goed bereikbaar voor vragen en transparant.

 • Jim Hartsema

  Hartsema Consultancy

  5,0 Sterren

  Een onwijs leerzame en prettige samenwerking gehad met Tamara! Zeker aan te raden voor ieder startende ondernemer of zelfs voor de ervaren ondernemer die zelf ook meer wilt begrijpen hoe de centjes gecategoriseerd moeten worden om de juiste (financiƫle) keuzes te maken. De kennis die ik dit traject heb opgedaan, zal ik mijn leven lang profijt van hebben. Tamara nogmaals dank!

 • Kim

  Kim Ruwa

  5,0 Sterren
  Review voor Tamara van Windt

  Tamara's doel is om je helemaal in je financiƫle kracht te helpen zetten. Ze heeft me op ontzettend fijne manier geholpen mijn boekhoudprogramma in te richten en staat altijd klaar om mee te kijken en me de weg te wijzen in deze (soms wat overweldigende) wereld van belastingen en btw. Ik voel me heel erg ondersteund en ben in korte tijd al een heel stuk zelfverzekerder en zelfstandiger. Bijna een jaar later sta ik zoveel meer in mijn kracht! Tamara is super toegankelijk en staat altijd klaar om zelfs de kleinste vragen be beantwoorden. Een financial angel is ze :) Zo blij ik via vriendinnen bij jou terecht ben gekomen. Dankjewel!

 • Marcel Kuiper

  MKNET ADVIES

  5,0 Sterren
  Review voor Tamara van Windt

  Ik heb lange tijd het boekhouden uitbesteedt met de gedachte om me alleen bezig te houden met waar ik goed in ben en de zaken buiten mijn vakgebied aan anderen te laten. Na enige aanmoediging van Tamara heb ik uiteindelijk toch een poging gewaagd om onder haar begeleiding zelf m'n boekhouding ter hand te nemen. Het bleek een gouden greep. Ze heeft mijn boekhouding ingericht in moneybird en me er binnen anderhalf uur wegwijs in gemaakt. De boekhouding kost me misschien 15 minuten per maand en het zelf BTW aangifte doen blijkt een peulenschilletje met deze opzet. Hoewel ik weet dat ik nog op ondersteuning kan rekenen heb ik dat eigenlijk vanaf meet niet meer nodig gehad. De instructie was meer dan helder en het verdient zich snel terug.

 • Zino Hofmann

  Hofmann Holding B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Tamara van Windt

  Amazing! For good reasons, we've been working with Administratiekantoor Overzicht for the past five years. Tamara has always been highly knowledgeable while keeping the advice personal and direct. She provided clarity and structure when we felt swamped by the backlog of administrational work. We can highly recommend her services!

 • Tuinmanieren b.v.

  Tuinmanieren B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Tamara van Windt

  Superbegeleiding, out of the box denken en heel veel begrip voor mensen die administratie-bang zijn.