Money Bliss

Money Bliss

5,0 Sterren

Profit First Professional, Winstgevende Plannen coach, boekhoud- en financieel coach

Money Bliss heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • Zelfstandig Professional
 • Zeewolde

Ik ben Profit First Professional, Winstgevende Plannen coach, boekhoud- en financieel coach.
Ik ken alle hoeken van Moneybird, maar wil wel dat je zelf in Moneybird werkt.
Je kunt mij zien als gids voor je financiën en voor Moneybird.
Ik ben dol op alles wat met cijfers, planningen maken, mindset etc. te maken heeft en help je daar ook mee.

Ik word blij wanneer ik jou als ondernemer kan helpen met je financiën waardoor je meer winst hebt, voldoende buffers en waardoor je meer tijd hebt voor je eigen werkzaamheden en jezelf voldoende salaris kunt uitkeren. Zonder zorgen te maken over je financiën.

Ik werk veelal online en heb geen vaste werkplek. Hierdoor ben ik juist goed bereikbaar per e-mail, WhatsApp en via Zoom (of ander programma).

Enkel en alleen boekhoudingen en IB aangiftes doe ik niet meer.
Ik wil je minimaal 2x per jaar spreken dmv een strategiegesprek (liefst vaker). Hier hoort Profit First en een Winstgevend Plan bij. Hierdoor ben ik in staat om je ook echt te helpen dan alleen de basis/fundament goed te hebben.

De Experts

Marieke de Oude

Marieke de Oude

Profit First Professional, Winstgevende Plannen coach en boekhoudcoach

Klantenstop

Ik ben Marieke en ondersteun ondernemers met hun financiën. Maar nog belangrijker vind ik dat ondernemers weten wat er gebeurd in hun financiën. Dat er voldoende geld is. Daarom ben ik gecertificeerd Profit First Professional en Winstgevende Plannen coach. Om jou te helpen met je financiën. Daarbij hoort dat je administratie weer op orde is maar ook dat je buffers hebt en je weet waar je staat. Dat is een proces waar ik je bij help. En Moneybird hebben we nodig om dat samen met het systeem Profit First inzichtelijk te krijgen. Moneybird om het verleden inzichtelijk te krijgen en Profit First om je doelen en de toekomst inzichtelijk te krijgen. Naast dat ik je dus help met Moneybird coach ik je ook zodat we samen jouw bedrijf naar een hoger en/of stabieler plan tillen. Op dit moment heb ik een stop voor alleen boekhoudklanten.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Money Bliss


Werk je met Money Bliss samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Tia Groeneweg

  Just!tia

  5,0 Sterren

  Marieke is altijd goed bereikbaar, denkt goed mee en is erg prettig in de samenwerking!

 • Carolien de Jong

  Carolien de Jong

  5,0 Sterren

  Het is fijn samenwerken met Marieke. Deskundig en inspirerend.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Marieke is zeer kundig, kan in goed te begrijpen taal uitleggen wat er moet gebeuren en reageert altijd snel. Ze weet veel van Moneybird, alle tips and tricks. Kortom zeer tevreden

 • Anoniem

  4,0 Sterren

  Marieke geeft je een duidelijke instructie hoe Moneybird werkt, zodat je eenvoudig je administratie zelf kunt doen. Als je in de praktijk vragen hebt, is de drempel om haar om haar deze voor te leggen heel laag. Ze reageert snel en helder op je mail, zodat je eenvoudig verder kunt.

 • Laura de Zanger

  Lola's Alchemy

  5,0 Sterren

  beste boekhoudster die je kan vinden!

 • Anthony Mac Intosh

  AMI Sound

  5,0 Sterren

  Geweldig, Marieke is ontzettend snel en duidelijk met haar antwoorden. Ze is zeer prettig om mee te werken.

 • Sanne Verra

  SANNEVERRA

  5,0 Sterren

  Marieke van Moneybliss is een fijne, betrouwbare accountant. Ik heb altijd prettige gesprekken met haar en ze reageert supersnel op mails. Ik vind het ook heel fijn dat ze in onze gesprekken heel oordeelloos luistert en advies geeft en met je mee denkt. Ze is heel secuur en makkelijk benaderbaar. Ze heeft veel kennis van zowel Moneybird als Profit First en ik ben heel blij met haar! Als je zzp-er bent, werkt met moneybird en een goede accountant zoekt, ben je bij Marieke aan het juiste adres!

 • Anoniem

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Ik heb pakweg 1,5 jaar zaken gedaan met Marieke. Ik kan niks anders dan lof hebben voor haar expertise, vlotte werkwijze en professionaliteit. Zeker voor een ZZPer die in eerste instantie het zweet uitbrak mbt. administratie, wist Marieke altijd gerust te stellen en duidelijk uit te leggen hoe zaken in elkaar. Zowel de omzetbelasting als IB aangiftes werden op tijd aangegeven, gecheckt en zo was de administratie altijd top. En dit allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Inmiddels heb ik de volgende stap kunnen maken naar een BV en was ik genoodzaakt een andere boekhouder te zoeken (Marieke doet geen BV's), anders was ik zonder twijfel gebleven. Jouw ZZP administratie bij Marieke onderbrengen is ongeveer het beste cadeau wat jij jouw eenmanszaak kan geven!

 • Rene Nieuwmans

  Master in Online

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Prima kennis, zowel over Moneybird en vakinhoudelijk. Komt snel met een antwoord en we hebben duidelijke afspraken kunnen maken over de kosten. Kortom, een aanrader.

 • Michelle van Middendorp

  Louise Brows and Beauty

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Marieke helpt mij al 3 jaar met de boekhouding. Waar bij mij cijfermatig inzicht totaal ontbreekt, vult zij mij 100% aan. Ook fijn dat ze het in begrijpelijke taal kan uitleggen, zodat ik beter inzicht krijg in alle in- en uitgaven. Altijd weer fijn om die extra controle te krijgen voor de aangifte!

 • Annemijn Kroon

  Reposed

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  In 2019 ben ik als zzp'er overgestapt van Twinfield naar Moneybird. Sindsdien helpt Marieke van Money Bliss mij bij mijn jaarafsluiting en overige vragen rondom boekhouding. Ik ben sinds de start erg te spreken over de manier van werken. De communicatie is helder en vlot. Marieke is heel nauwkeurig in haar werk en kent Moneybird op haar duimpje. Staat er een post niet goed? Dan legt ze uit hoe ik het in het vervolg kan opvoeren. Ze is een echte kennisdeler. Hoewel ik mijn administratie verder zelf doe, heb ik er dankzij Marieke's checks het vertrouwen in dat het allemaal op orde is. Ik kan Marieke van harte aanbevelen!

 • Anoniem

  4,5 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Marieke ondersteunt je op een heel prettige manier bij je financiële zaken van je onderneming. Ze denkt met je mee, is rustig, geeft duidelijke instructies, helpt je gestructureerd en is geduldig . Vragen beantwoordt ze snel en adequaat zodat je zelf ook weer snel door kunt. In Marieke heb ik op de momenten dat het nodig is een fijne sparring partner gevonden op financieel gebied.

 • Talitha Oosterom - Dorland

  Talitha Oosterom fotografie

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  In juli 2019 heb ik mijn bedrijf opgericht. Kort daarna kwam ik bij Marieke terecht nadat ik haar een berichtje had gestuurd. Ze reageerde binnen een uur en we hebben meteen een kennismakingsgesprek gepland. De klik was er meteen en daarmee ook het vertrouwen. Marieke heeft mij meegenomen in de financiële wereld en door Moneybird. Zij heeft mij geholpen met de (eerste) instellingen binnen Moneybird en wanneer ik daar nog vragen over heb kan ik ook bij haar terecht. Ze checkt elk kwartaal mijn BTW aangifte en doet jaarlijks mijn IB aangifte, ik kan haar alles vragen m.b.t. Moneybird, maar ook m.b.t. financiële vraagstukken. Ze reageert snel op mijn berichten wat ik heel fijn vind. Marieke heeft een hele fijne persoonlijkheid en heeft kennis van zaken. Ik ben super blij met haar en ik kan haar van harte aanbevelen!

 • Melanie Dijkmans

  M for Business

  4,5 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Marieke helpt mij ieder kwartaal met mijn IB aangifte. Ik kan altijd bij haar terecht wanneer ik vragen heb, of voor deskundig advies.

 • Marjolein Munsterman

  Marjolein Munsterman

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Toen ik in februari 2020 zonder enige ondernemerservaring mijn eigen bedrijf als mantelzorgmakelaar startte ben ik op internet op zoek gegaan naar een financieel adviseur in mijn omgeving. Ik werd getriggerd door de uitnodigende website van Marieke den Ouden (Money Bliss). Het klikte goed tussen ons bij het kennismakingsgesprek en dus ben ik een ondersteuningstraject met haar aangegaan om mijn financiële administratie op te zetten. Marieke luisterde goed naar mijn ambities en valkuilen en adviseerde me op grond daarvan wat ik het beste kon doen. Ze introduceerde me ook in het Moneybird boekhoudprogramma en leerde me alles wat ik moet weten om nu zelf mijn administratie te kunnen doen. Nu ik een paar maanden op weg ben met mijn bedrijf, ben ik heel blij dat ik nog steeds kan terugvallen op Marieke steeds als heel toegankelijk en betrokken financieel adviseur. Ze checkt mijn Btw-aangifte, reageert heel snel als ik vragen heb, en geeft me persoonlijk en algemeen advies m.b.t. tot financiële zaken die van belang zijn voor mij bedrijf. Kortom: Marieke den Ouden is een all-round financiële professional met hart voor haar klanten!

 • Marieke van de Weg

  Talenttour

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Sinds dit jaar is Marieke mijn nieuwe boekhouder. En wat is het fijn om nu eindelijk een boekhouder te hebben die snapt dat ik eerst mijn winst neem en met diverse rekeningen werk om het overzicht te houden. Marieke adviseert me welke stappen ik kan nemen. Ze geeft volop tips hoe ik mijn boekhouding verder kan verbeteren. Dit alles nadat ze me geholpen heeft de boekhouding overzichtelijk en compleet te maken. Hierdoor heb ik weer rust in mijn hoofd. Ik weet precies hoe het er financieel voor staat. Het weten dat Marieke maar 1 belletje, berichtje of appje van me verwijderd is, geeft me enorm veel rust.

 • Liesbeth van der Heide

  De Wakkerkusser

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Marieke heeft mij een hele goede introductie gegeven in het programma Moneybird. Ook heeft ze me goed geholpen bij mijn inkomstenbelasting aangifte en profiteer ik van haar kennis als boekhouder. Ze ontzorgt mij daarin als ondernemer. Marieke reageert snel op mijn vragen, is vriendelijk, denkt pro-actief mee en is gewoon een heel fijn en aardig mens.

 • Anthony Mac Intosh

  AMI Sound

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Ik ben sinds februari/maart klant bij Money Bliss. Ik had destijds een nieuwe boekhouder nodig en Mw de Oude van Money Bliss was de eerste die ik gesproken heb, en het klikte meteen. Ik hoefde ook niet meer verder te zoeken. Mw de Oude kwam op mij heel kundig over en liet gelijk blijken dat ze kennis van zaken heeft. Bij het opzetten van mijn Moneybird administratie heeft Mw. de Oude me online geholpen, dat ging vlekkeloos. Dat is in mijn ogen positief en een teken dat Money Bliss met haar tijd meegaat. Ook stelde ze mij gerust dat het allemaal goed zou komen met mijn administratie, want ik heb nu eenmaal weinig kennis daarvan. En het is ook goedgekomen. Met mijn vragen kan ik bij Mw. de Oude altijd terecht en ik krijg ook altijd snel en duidelijk antwoord op mijn vragen zodat ik verder kan, dat is zeer prettig, en voor mij een zeer belangrijk punt. Kortom, ik ben een meer dan tevreden klant.

 • Paula van der Velden

  Sana Natura

  5,0 Sterren
  Review voor Marieke de Oude

  Marieke is zeer kundig in het gebruik van Moneybird en heeft menig vraagstuk helpen oplossen! Als het erg ingewikkeld is krijg ik instructie via videobellen, waarbij we samen hetzelfde computerbeeld hebben. Bij wijzigingen van ondernemersregelingen stuurt zij een mail met wat dat precies voor impact heeft en is altijd bereid om te helpen!! Ik ben superblij met haar!