Moneybird Expert PayLouk

Moneybird Expert PayLouk

5,0 Sterren

Moneybird Expert

 • Zelfstandig Professional
 • Papendrecht

Hallo! Mijn naam is Marlouke Rambaldo, en ik ben het gezicht achter PayLouk.

Met een schat aan ervaring - 15 jaar om precies te zijn - in functies variërend van Salarisadministrateur en HR tot Financieel adviseur, heb ik een brede kennis en vaardigheden opgebouwd. Ik heb met veel plezier gewerkt bij verschillende bedrijven in loondienst, maar het ondernemerschap begon steeds aantrekkelijker te worden.

Geboren in Den Haag, ben ik na een aantal verhuizingen uiteindelijk in Papendrecht terechtgekomen. Samen met mijn dochter Lisa en onze trouwe viervoeter Frits genieten we van het heerlijke leven hier.

Moneybird is voor mij het ultieme boekhoudprogramma! Ik ken alle ins en outs om jouw financiële administratie zoveel mogelijk te automatiseren. Door het slim koppelen van andere systemen maak ik Moneybird nog efficiënter.

En daar komt het: Ik ben niet zomaar een boekhoudprofessional, ik ben een gecertificeerde Moneybird Expert! Dit betekent dat ik de diepere nuances van dit platform begrijp en jou help om er het maximale uit te halen.

Maar dat is niet alles. Ik ben ook Profit First Professional. De cashflow methode van Profit First kan naadloos geïntegreerd worden in Moneybird. Samen vormen ze een krachtige combinatie om jouw financiën te optimaliseren.

Bij PayLouk kun je terecht voor volledige administratieve ontzorging. Of je nu al jouw administratieve taken aan ons wilt overlaten of gewoon ondersteuning nodig hebt bij specifieke vragen, wij staan voor je klaar.

Dus, als je zoekt naar deskundigheid in Moneybird en een professional die jouw financiën naar nieuwe hoogten kan tillen, ben ik hier om te helpen!

De Experts

Marlouke Rambaldo

Marlouke Rambaldo

Financieel Adviseur

In december 2021 ben ik als zelfstandige gestart onder de naam PayLouk. Ik adviseer en ondersteun MKB-ondernemers met het doen van hun financiële administratie en salarisadministratie. Ik help ondernemers om meer winst te maken en financiële rust te geven! Ben je teveel tijd kwijt aan Financiën en Personeelszaken? Ik adviseer en begeleid je daar graag bij. Als erkend Moneybird Adviseur kan ik je daar goed bij helpen Enerzijds als Moneybird Adviseur, zodat ze zo weinig mogelijk omkijken hebben naar hun financiën. Anderzijds als Winst Adviseur, dan neem ik ze een stapje verder, dan duiken wij meer in je cijfers en bespreken wij ook hoe je meer winst kunt behalen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Moneybird Expert PayLouk


Werk je met Moneybird Expert PayLouk samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Dit Zit Vastgoed

  Dit Zit Vastgoed

  5,0 Sterren

  Wij zijn echt waanzinnig tevreden. Marlouke is een topper!

 • Sharon Sanders

  Met Sharon | Vastgoed & Social Media

  5,0 Sterren

  Omdat ik niet tevreden was bij een grote administrateur die niet overweg kon met Moneybird heb ik Marlouke van Paylook via mijn backofficesupport groep gevonden. We zijn samen door mijn administratie heen gegaan en heeft me alles from scratch geleerd zodat ik zelf mijn aangifte kan doen. Ik weet nu ook hoe een balans werkt en waar ik naar moet kijken. Nu checkt ze elk kwartaal mijn aangifte voordat ik het verstuur en geeft me tips en inzichten. Ze is geduldig, reageert snel op vragen en helpt me waar mogelijk zodat ik mijn administratie met plezier kan doen! Ik ben blij dat ik haar hulp in kan schakelen zodat ik mijn bedrijf naar een hoger level kan brengen..

 • Virtual Backoffice Support

  Virtual Backoffice Support

  5,0 Sterren

  Marlouke is een professional. Ze is behulpzaam, vriendelijk, een echte boekhoudster van deze tijd die met je meedenkt, je oprecht graag wil helpen en er met elkaar iets moois van wilt maken. Geen vraag is teveel, en ze helpt je overal bij. Ik ben ontzettend blij met haar! Als er iets niet goed gaat in mijn administratie of ik heb vragen dan weet ze altijd snel te handelen en te helpen. Ik ben haar enorm dankbaar dat ik gebruik kan en mag maken van haar dienstverlening.