Moneybox

Moneybox

5,0 Sterren

Administraties

Moneybox heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
 • < 10 co-workers
 • Hengelo
 • Moneybird-ambassadeur

Moneybox is gespecialiseerd in financiƫle dienstverlening en bedrijfsondersteunende dienstverlening. Ons moderne kantoor is in Hengelo en is uitstekend te bereiken met parkeer faciliteiten voor de deur. We hebben de beschikking over twee spreekkamers waar we onze klanten in alle rust persoonlijk te woord kunnen staan. Online afspreken is zekers bij ons ook mogelijk. We zijn maandag tot vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Uiteraard zijn we ook telefonisch en per mail bereikbaar.

Bij Moneybox Administraties kun je terecht voor je (online)boekhouding, salarisadministratie, jaarrekening en diverse belastingaangiftes. Met name de uitstekende vakkennis in combinatie met persoonlijk contact geeft jou als ondernemer een vertrouwd gevoel. Samen kijken we welke manier van boekhouden het beste bij je past. Een vrijblijvend intakegesprek behoort hierbij uiteraard tot de mogelijkheden. Door permanente investering in ICT blijven we bij de tijd en zijn we klaar voor jouw administratieve toekomst.

De Experts

Bernice ten Heuw

Bernice ten Heuw

Eigenaar/(salaris)administrateur

Klantenstop

De tijden van een stoffige boekhouder zijn voorbij! Het is tijd voor een energieke administrateur die je als ondernemer het vertrouwen geeft de zaken financieel onder controle te hebben.

Laura de Roo- Dijkema

Laura de Roo- Dijkema

Administrateur

Klantenstop

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Moneybox administraties. Inmiddels mag ik mij een Moneybird "expert" noemen.

Variƫl

Variƫl

(Salaris)administrateur

Klantenstop

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Moneybox administraties. Inmiddels mag ik mij een Moneybird "expert" noemen.

Ruth Vrielink

Ruth Vrielink

Junior administrateur

Klantenstop

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Moneybox administraties. Inmiddels mag ik mij een Moneybird "expert" noemen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Moneybox


Werk je met Moneybox samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Ivo Kleine Schaars

  Handstand

  5,0 Sterren

  Moneybox is stipt en precies. En extra vragen reageren ze snel op. Fijne samenwerking!

 • Stephanie Bisschops

  Stephanie Bisschops

  5,0 Sterren

  Ik ben heel tevreden over het team van Moneybox. Het is overzichtelijk en efficiƫnt om samen in Moneybird te werken. Ze zijn snel in contact en helpen me iedere keer weer ontzettend met mijn boekhouding. Het is ook heel fijn om er jaarlijks samen naar te kunnen kijken. Ze zijn hierbij duidelijk en geduldig en hebben een antwoord op al mijn vragen. Aanrader!

 • Petra Lubbers

  Tekst en de rest

  5,0 Sterren

  Bernice en haar collega's reageren altijd heel snel op vragen en ze zijn positief kritisch, zodat ze je het beste advies kunnen geven. We werken inmiddels al jaren samen, omdat we een goed contact hebben Ć©n omdat het hartstikke praktisch is dat we samen online in de Moneybird administratie kunnen werken.

 • Christiaan Baaij

  QBayLogic B.V.

  5,0 Sterren

  Het team bij moneybox is geweldig. Naast het ontzorgen wat betreft administratie hebben ze ons ook goed geholpen met complexe bezwaarprocedures van de NOW-regeling destijds. Een ander puntje om uit te lichten is dat de jaarrekeningen bijzonder inzichtelijk zijn, iets wat onze investeerder, die vele jaarrekeningen voorbij ziet komen, zeer positief over was. Wij zijn al jaren tevreden klant en ik beveel Moneybox daarom ook van harte aan.

 • Thijs Sondag

  Dr Product

  5,0 Sterren

  Ik heb meerdere boekhouders gehad, maar Bernice en haar team zijn geweldig. Ze zijn pragmatisch, hebben verstand van zaken en reageren snel. Gewoon top, niks meer aan doen!

 • Bart Mulder

  Levensonderhoud

  5,0 Sterren

  We zijn gewoon erg blij met Moneybox. We zitten hier nu zes jaar en kunnen alleen maar zeggen snel, betrouwbaar, komen afspraken na, ontlastend, verhelderend!

 • koen nijhuis

  Koen Nijhuis Muziek en Begeleiding

  5,0 Sterren

  Sinds een paar jaar maak ik gebruik van de diensten van Moneybox. Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen want het heeft me erg veel rust gegeven. Vragen worden snel beantwoord, ze denken mee, geven advies en ontzorgen je van je administratie zodat jij bezig kan met je ondernemerschap. Ik raad moneybox zeker aan!

 • Dirkje Posthuma

  Antwark

  5,0 Sterren

  Bernice en haar team zijn betrokken en beschikken over veel vakkennis. Ze hebben allen een pro-actieve insteek en staan altijd klaar om antwoorden te geven op vragen of als er problemen zijn. Ik beveel ze van harte aan!

 • Katja van de Poel

  Katja Schilderwerken

  5,0 Sterren

  Bij Moneybox terecht gekomen toen ik net startte met mijn schildersbedrijf. Het programma moneybird waarmee gewerkt wordt is mij in korte tijd heel overzichtelijk en duidelijk uitgelegd. Als ik vragen heb worden deze altijd dezelfde dag beantwoord met als het nodig is een videogesprek. Heel fijn om mijn administratie via dit bedrijf geregeld te hebben!

 • Guido Kok

  Guido Kok (Conexes)

  5,0 Sterren

  Het team van Moneybox is zeer betrokken en pro-actief! Ze kennen MoneyBird door en door en zijn gedreven een perfecte administratie te voeren. Hele prettige mensen die hun vak verstaan. Al jaren super tevreden klant.

 • Niels Perik

  Qury

  5,0 Sterren

  Al 15 jaar ben ik een tevreden klant van MoneyBox, geleid door de fantastische Bernice. Hun aanpak gaat verder dan alleen boekhouding; ze bieden een compleet pakket van diensten, waardoor mijn administratie altijd vlekkeloos verloopt. Met de MoneyBird software houdt het team mijn boekhouding nauwgezet en up-to-date. De strategische sessies met MoneyBox zijn van onschatbare waarde voor mijn bedrijf. Hun communicatie is snel en efficiƫnt, waardoor elk proces soepel en zonder problemen verloopt. Dankzij hun deskundigheid en toewijding is alles altijd perfect geregeld. Als je nog twijfelt over een administratiekantoor, neem dan zeker contact op met MoneyBox. Zij bieden de kwaliteit en service die je verdient. Ik kan hen van harte aanbevelen; hun dienstverlening is werkelijk een klasse apart!

 • Lasse Licht

  Lichtelijk Holding B.V.

  5,0 Sterren

  Dit administratiekantoor is echt mijn reddingsboei! Aangezien ik zelf niet bepaald een held ben in administratie, ben ik ontzettend blij met hun hulp. Ze fungeren als de ultieme stok achter de deur, waardoor ik niet meer wakker hoef te liggen over mijn financiĆ«n. Hun ondersteuning is niet alleen professioneel, maar ook geruststellend. Ik hoef me geen zorgen te maken, want zij hebben alles onder controle. Mijn waardering voor hun geduld en toewijding is enorm. Absolute aanrader voor iedereen die ook wel wat hulp kan gebruiken bij de administratieve jungle! šŸŒŸ

 • Saskia Tegels

  Enlace Creatief Leiderschap

  5,0 Sterren

  Ik ben al drie jaar lang erg tevreden en enthousiast over de diensten van Moneybox, de samenwerking met Bernice en haar team. Zij overstijgen mijn verwachtingen. Ze zijn professioneel en snel, je krijgt waardevolle adviezen. Daarnaast is er grote persoonlijke betrokkenheid en inlevingsvermogen, dat vind ik zelf enorm belangrijk. Heel fijn team, ik wil niet meer anders.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Ik werk nu bijna 2 jaar samen met Bernice en haar collega's. Vanaf het begin gaat dit vrijwel vlekkeloos, snel en effectief. Ze zijn ontzettend behulpzaal wat erg prettig is als beginnend ZZP'er. Zeker een aanrader!

 • Gerben Hilbrink

  benger.photo

  5,0 Sterren

  Moneybox helpt mij al meer dan 5 jaar met mijn administratie in Moneybird. Zij hebben mijn account perfect ingericht zodat ik zelf eenvoudig mijn administratie en boekhouding kan doen. Wanneer ik een optie mis of ergens niet uitkom wordt dit snel en vakkundig opgelost. Zelf ben ik liever met andere zaken bezig dan boekhouden. De combinatie van Moneybird en Moneybox maken het voor mij eenvoudig en zelfs leuk.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Moneybox is een topper! Het team van experts staat klaar om je te helpen met boekhouding, belastingaangiftes en administratie. Geen stress meer over administratieve zaken - bij Moneybox ben je in goede handen!

 • Jeroen de Nijs

  Jeroen de Nijs

  5,0 Sterren

  Als startende ZZPer heb ik nog niet zoā€™n hoge omzet. Toch merk ik de voordelen al van Moneybox. Bernice en haar team zijn ontzettend aardig en behulpzaam.ā€ØZeker een aanrader! Ook voor ZZPā€™ers.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Ik werk nu twee jaar samen met Bernice en haar team. Ze zijn zeer professioneel, gaan secuur te werk en kan altijd bij terecht met vragen. Ze geven waardevolle adviezen en zijn altijd geduldig en vriendelijk.

 • Hans van de Voorde

  Voordesafety

  5,0 Sterren

  Een prima simpel kantoor, met bijzonder aardig, gekwalificeerd en deskundig personeel. Erg laagdrempelig en communiceren op gelijkwaardig niveau. Afspraak is afspraak en ze begrijpen wat zaken doen inhoud Snelheid van uitstaande acties

 • Raimond Kuipers

  Green Cloud Solutions

  5,0 Sterren

  Ik werk sinds 2016 als zzp-er en ben direct met Moneybird gestart in samenwerking met Moneybox. Ik ben sinds de eerste dag erg tevreden over de manier van werken en communiceren van Bernice. Maar ook toen Moneybox groter werd, ervaarde ik de zelfde tevredenheid in het werken en communiceren met de nieuwe medewerkers. Heb je een boekhouder nodig? Neem dan direct contact op met Moneybox!

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Bernice en team geven goed advies. Corrigeren boekhouding waar nodig en reageren snel op vraagstukken. Zeer tevreden!

 • Eelke ter Avest

  Fit Future

  5,0 Sterren

  Prettige samenwerking met MoneyBox sinds het begin van ons bedrijf. Goede communicatie, snelle reacties en acties en vakkennis. Aanrader!

 • Skadar

  Skadar

  5,0 Sterren

  Mijn administratie is fantastisch beheerd door dit geweldige team. Ze zijn echt toegewijd, komen altijd hun afspraken na en communiceren zo helder en efficiƫnt. Wat hen echt onderscheidt, is hun begrip voor wat jij als klant nodig hebt. Ze luisteren, passen hun dienstverlening aan jouw wensen aan en overtreffen zelfs je verwachtingen. Ik ben mega tevreden met Moneybox en raad ze zeker aan!

 • Ermax Media

  Ermax Media

  5,0 Sterren

  Dankzij de positieve reviews kwam ik terecht bij Moneybox. Het toegewijde team van Moneybox bestaat uit deskundigen op het gebied van boekhouding, belastingaangiftes en administratieve vraagstukken. Door de bescheiden omvang van het kantoor is de communicatie buitengewoon laagdrempelig en zijn de lijnen kort. Als je af wilt van de stress die gepaard gaat met administratieve vraagstukken, dan is Moneybox de juiste keuze.

 • Stefan Nijkrake

  koffiebron

  5,0 Sterren

  Moneybox is betrouwbaar, geeft waardevolle adviezen en is altijd geduldig en vriendelijk. Wij zijn enorm blij dat onze administratie bij Moneybox in handen is, waardoor wij met een gerust hart datgeen kunnen doen waar wij goed in zijn. Nette & fijne samenwerking die ons ont zorgt als het aankomt op financiƫle zaken, Communicatie gaat rechtstreeks, duidelijke en vooral snel! Handelen oplossingsgericht en leveren adviezen waar nodig. Veel is gedigitaliseerd en dat werkt fijn en handig. Groeten Stefan en Vincent Koffiebron Nijverdal als het om koffie gaat

 • Thom Hartgerink

  THOMS Concept Catering B.V.

  5,0 Sterren

  Heel erg fijne boekhouder die meedenkt met je bedrijf. We werken al een paar jaar samen en Bernice en de dames nemen ons alle zorgen uit handen. Ik zou MoneyBox aan iedereen aanraden.

 • Annemarie de Leeuw

  Stadshuys053

  4,0 Sterren

  Ik heb heel goede ervaringen met Moneybox. Ze werken vlot en denken goed met je mee.

 • maurice@twinsense.nl

  M.H.J. KrĆ¼se Beheer B.V.

  4,5 Sterren

  Al meer dan 10 jaar een zeer flexibele en betrouwbare partner voor mijn drie bedrijven.

 • Renso Drost

  The Ground

  5,0 Sterren

  Altijd snel antwoord op vragen en denken graag mee met je bedrijf/situatie! Kan Moneybox zeker aanbevelen!

 • Jan Visser

  VSSR Digital

  5,0 Sterren

  Ik werk nu al een flinke poos samen met Bernice en haar team. Ze zijn zeer professioneel, gaan secuur te werk en kan altijd bij terecht met vragen. Ik wou dat ik eerder over was gestapt!

 • Paulien

  Paulien van Rijckevorsel

  5,0 Sterren

  Bernice en haar team reageren altijd super snel en geven elke kwartaal handige tips over hoe ik mijn boekhouding kan verbeteren

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Ik werk al jaren samen met Moneybox. Het is fijn om te kunnen steunen op een partij die je ontzorgd en je wijst op de mogelijkheden die er zijn. Ik kan Moneybox van harte aanbevelen.

 • Claar

  Claartekracht

  5,0 Sterren

  Bernice kijkt heel goed naar je cijfers Ć©n naar wat past bij jou als mens en onderneming. Ik vind haar een heel prettige vrouw: betrokken, warm, deskundig en zorgvuldig. Dat geeft alle vertrouwen! Sinds ik bij Moneybird ben, voel ik mij zeker over mijn boekhouding en ervaar ik meer rust. Van harte aanbevolen!

 • Patrick Johannes

  Create Media Producties

  5,0 Sterren

  Moneybox is een persoonlijk en vakbekwaam kantoor. Toen ik 15 jaar geleden begon als freelancer heb ik mijn administratie hier laten verzorgen en tot op heden naar volle tevredenheid.

 • Ozkan Demiroz

  Demiroz Consultancy B.V.

  5,0 Sterren

  Als een zeer tevreden klant van Moneybox, kan ik gerust zeggen dat ze uitblinken in snelheid, deskundigheid en efficiƫntie. Het team heeft diepgaande kennis, reageert razendsnel op vragen en handelt adequaat in elke situatie. Een betrouwbare partner voor ondernemers die waarde hechten aan kwalitatieve administratieve dienstverlening. Een absolute aanrader!

 • Tjeerd Derkink

  Done. by Tjeerd Derkink

  5,0 Sterren

  Bernice en haar team staan altijd voor je klaar. Het voordeel aan de bedrijfsstructuur van Moneybox, is dat er bijna altijd wel iemand beschikbaar is, als je ze nodig hebt. Verder pakken ze de zaken autonoom op en wordt je echt ontzorgd in je boekhouding. Gekoppeld met Moneybird is dit voor mijn bedrijf een gouden combinatie.

 • AB4Support - Antoinette Benneker

  AB4Support Managementondersteuning

  5,0 Sterren

  Ik ben blij met Bernice en haar team. Professioneel, snel en efficiƫnt in hun handelen, goede adviezen, komen afspraken na, correct en volledig in de communicatie. En plezierig in de omgang!

 • nynke jongema

  &Jongema

  4,5 Sterren

  Moneybox is een no nonsens klein kantoor, klein en betrokken team en zijn altijd vlot met de het controleren van de admin en aangiftes richting de belastingdienst. Een prettige samenwerking

 • Linda Marsman

  Marsman ICT Consultancy

  5,0 Sterren

  We zijn blij met Bernice en haar team!

 • Richard van de Steeg

  DE FREELANCE OPTICIENĀ®

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Ik ben al ruim 6 jaar heel tevreden met het werk van Bernice/Moneybox. Ze zijn zeer punctueel en vaktechnisch goed op de hoogte wat er speelt. Daarnaast vriendelijk en prettig in omgang. Ik zou ze absoluut aanbevelen!

 • Querine van Alen

  De ontwerpster

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice is niet alleen enorm vakkundig maar ook een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Ik kan haar blind vertrouwen en zij zorgt dat ik elke keer alles op orde heb. Ook geeft zij veel tips en tricks en helpt zij mij het stuk administratie beter te begrijpen.

 • Ivo Kleine Schaars

  Handstand

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice en haar collega's van Moneybox zijn geweldig. Scherp op de details, vriendelijk en snel. Ze hebben ons al meerdere keren veel geld opgeleverd door ons te wijzen op aftrekposten die we niet kenden.

 • Luuk Olink

  Breakfree.nu

  4,5 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Ik werk erg fijn samen met Bernice. Ze heeft veel kennis. Is een prettig persoon. Pakt zaken snel op. Voelt er betrouwbaar. Ik kan Bernice en haar collega's van MoneyBox zeker aanraden. Perfect.

 • Marijke haverkate

  Haverkate Advies voor Kind en Gezin

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Een 10, wij zijn zeer tevreden.

 • Ymkje Stellingwerf

  Stellingwerf, werken met kind en gezin

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Heel tevreden. Ik krijg precies dat waar ik haar voor nodig heb. Heel blij met haar. Nooit meer zelfs stress! Heerlijk

 • Mariska Overman

  Bureau MORBidee

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice is een geweldige boekhoudster. Ze is snel, denkt mee en heeft verstand van zaken. wij zijn superblij met haar!

 • HuCaJo Holding BV

  Beleggingspandlening.nl

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Moneybox is erg betrokken en denkt goed mee. Daarnaast zijn ze super accuraat en snel in het verwerken van alle vragen. Ben erg tevreden en zeker aan te bevelen.

 • Gijs Scholman

  Identiteit & Media

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Persoonlijk, kundig en adequaat. Prettig om een boekhouder te hebben die alle ins en outs weet van MoneyBird.

 • Alex van Oostrum

  NextSelect

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Leuke en prettige samenwerking! Bernice denkt ook goed mee zorgt voor een nette administratie.

 • Marloes Walter-Eulderink

  Miracle Monday

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Ik vind het heel fijn dat de vragen aan Team Moneybox supersnel en duidelijk worden beantwoord. Ook stond Bernice meteen paraat met advies en tijd bij een recente kwestie. Dat heb ik als fijn ervaren.

 • Jeroen Schonewille

  JRS Eigen huis Advies

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  goed bereikbaar en bereid moeite voor je te doen

 • Seliha Sarioglu

  Seliha Sarioglu

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Nadat ik er een dikke puinhoop van had gemaakt in mijn eerste jaar als ondernemer, heeft Moneybox alles netjes voor me gemaakt. Waar ik eerder op zag tegen de btw aangifte doen en het vaak uitstelde tot de laatste dag dat het mogelijk was, zorgt Moneybox ervoor dat alles op tijd klaar staat en het mij bijna geen werk meer kost. Super blij met de services van Moneybox

 • Maureen ten Dam

  MTD Coaching & HR

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Heel erg fijn samenwerken met Bernice en haar team. Snel, vriendelijk en lekker meedenkend en hands-on. Aanrader!

 • Anneke Sinnema

  Anneke Sinnema

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Ik dacht ooit: ik kan mijn aangiftes vast zelf wel doen, maar toen ik als ZZP'er mijn eerste grote klus kreeg vond ik dat toch wel spannend worden. Ik ben zo blij dat ik toen bij Bernice terechtkwam! Het geeft me een gevoel van rust dat mijn administratie bij haar in handen is. Niet dat ik zelf niets doe -- Ik houd juist zelfstandig via MoneyBird, omdat ik dat fijn vind, alle bonnetjes en bankafschriften netjes bij. Maar Bernice controleert elk kwartaal mijn administratie, voorziet me dan pro-actief van feedback, en legt me ingewikkelde zaken geduldig uit. Vragen groot en klein worden vlot en duidelijk beantwoord. Hoe kan ik anders dan haar enthousiast aanraden aan collega ondernemers? :-)

 • Tim Schouwink

  Mediastap

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Zeer deskundig, denkt mee en staat altijd voor je klaar. Een aanwinst voor iedere onderneming!

 • Erwin Holtland

  Holtland Consultancy

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Moneybox levert voor mij de inhoudelijk aanvulling op mijn eigen administratie & belastingaangifte met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Communicatie verloopt snel en duidelijk. Ik ben zeer tevreden en beveel Moneybox dan ook aan bij andere ondernemers in mijn omgeving.

 • Yvette Bosch

  Vettt

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Het is prettig werken met Moneybox. Ze hebben veel kennis, zijn snel, zitten op de details en accuraat.

 • Miranda Tijink

  Sterk in Sales

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Ik ben erg tevreden over Bernice en haar team. 1. Ze staan altijd paraat. 2. Reageren snel op mijn E-mail. 3. Nemen veel financiƫle zaken voor mij uit handen. 4. Denken vakinhoudelijk mee. 5. Zorgen dat alle cijfers voor mij klaar zijn, zodat ik elk kwartaal met de aangifte alleen maar deze cijfers in hoeft te vullen en klaar. Mijn Tip: Doe waar jij goed in bent in jouw bedrijf! En besteed je financiƫn uit aan Team MoneyBox. Succesvolle zaken gewenst! Met sprankelende groet, Miranda Tijink

 • Walter Kuipers

  Kuipers Taxaties & Advies

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  De samenwerking met Moneybox en Bernice is super fijn. Als ik vragen heb worden deze vaak bijna per ommegaande beantwoord. Mocht ik bepaalde dingen binnen Moneybird niet goed invoeren, krijg ik een goede duidelijke uitleg hoe het anders in te voeren. De administratie is op deze manier geen grote last, maar goed zelf uit te voeren en bij te houden. Ik ben blij dat ik Moneybox had gevonden om mijn startende onderneming te ondersteunen met de administratie en ik hoop op nog een lange goede samenwerking!

 • Yvonne Baars

  Yvonne Baars

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Sinds 5 jaar helpen Bernice en haar collega's me met mijn boekhouding en ik ben super tevreden! Kan Money Box aan iedereen aanraden.

 • Martin van Oyen

  VeiligDoen

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Al jaren blij met de prettige dienstverlening van Bernice en haar team!

 • Maryke Mondria

  Maryke Mondria

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Al jaren tevreden klant. Met kleine en grote vragen kan ik altijd bij Bernice terecht. Ze legt het duidelijk uit, zodat voor mij onduidelijke taal helder wordt en ik weloverwogen keuzes kan maken.

 • Femke

  Storypro

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Ik kan Bernice en haar collega's echt van harte aanbevelen. Ik ben zzp'er en heb naast mijn eenmanszaak in dienstverlening ook een kleine webshop. Ik heb echt supergoed advies gekregen om deze 2 administraties digitaal goed in te richten. Verder is de samenwerking prettig. Ze zijn snel, vakkundig en de communicatie is altijd goed. Vooral dat laatste heb ik bij andere administratiekantoren wel eens gemist. Dit is top. Je krijgt handige tips voor je digitale administratie en als je er even niet uitkomt kijkt een van de collega's van Moneybox graag met je mee. Goede service voor een eerlijke prijs.

 • DaniĆ«l Davina

  Davina Metal Products EZ

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Zeer tevreden, uitstekend bereikbaar, vriendelijk, meedenken. Kom niet voor verassingen te staan.

 • Paul van Klink

  Klinkbouw Totaalonderhoud

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Als je op zoek bent naar een betrouwbare, eerlijke boekhouder voor (hulp) bij je administratie of boekhouding ben je bij Bernice ten Heuw van MONEYBOX Administraties aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 2016 tevreden klant. Afspraken worden altijd netjes nagekomen, prettige communicatie, zeer accuraat en eerlijke tarieven. Belastingaangiften, rapporten en jaarrekeningen worden zeer zorgvuldig verzorgd. Bernice en haar collega's zijn zeer betrokken en ze staan altijd klaar met goede adviezen en belastingtips. Ook als je - zoals wij - niet in de buurt woont van Hengelo of Enschede verloopt het contact uitstekend via e-mail en (video) bellen. Kortom een aanrader voor kleine en middelgrote bedrijven en ZZP ers!

 • Emiel

  Koffie & Bubbels

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice, een vakvrouw, ondersteunend, een luisterend oor, pro actief in handelen en denken, kent de business en geeft kundig advies.

 • Wob ten Hoeve

  De BusinessCreator

  4,5 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice denkt met je mee. Is toegankelijk en zeer kundig.

 • NoĆ«ll Slot

  Noƫll Slot

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Blij dat ik Moneybox heb gevonden! Bernice en haar team staan altijd voor je klaar, zijn altijd goed bereikbaar en erg behulpzaam. Ik ben een tevreden klant en ben van plan nog lang samen te werken.

 • Emiel Winters

  Emiel Winters

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Sinds ik bij Moneybox klant ben, heb ik heel wat minder zorgen over mijn administratie. Bernice en haar collega's zijn zeer snel, correct en direct. Vanuit mijn ervaring als zzper kan ik ieder aanraden om je bij Moneybox aan te sluiten.

 • Dore van Duivenbode

  Dore van Duivenbode

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice is snel, vakkundig, flexibel en denkt mee met mijn boekhouding. Sinds ik met Bernice samenwerk heb ik mij nooit zorgen hoeven maken over mijn administratie. Alles is op orde, zij stuurt tijdig herinneringen en loopt op mijn zaken vooruit zodat ik weet waar ik aan toe ben.

 • Joost Vervoorn

  Woolmakers

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Wij werken met veel plezier met Bernice en Laura samen. Het contact is heel prettig, reageren snel op e-mails en vragen. Ze denken en kijken mee met onze administratie en verzorgen onze aangiftes. Een heel fijn boekhoud kantoor waar wij heel blij mee zijn.

 • Joost Vervoorn

  Younicon

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Moneybox is een zeer prettig boekhoud kantoor. Direct in communicatie, zijn goed bereikbaar, reageren snel op e-mails, zijn flexibel, ze denken mee en geven goed advies. Erg tevreden!

 • Galerie Marijke Kuiphuis

  Galerie Marijke Kuiphuis

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Zeer prettige samenwerking met Bernice en haar team! Ze komen afspraken goed na en zijn duidelijk in hun communicatie. Altijd tijdig en accuraat.

 • Geert Rietman

  Geert Rietman

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Het is prettig samenwerken met Bernice & haar team. Ze heeft goede vakinhoudelijke kennis en is erg goed bereikbaar. E-mails worden vlot en inhoudelijk goed onderbouwd beantwoord. Daarnaast is een telefoontje snel gepleegd. Tevens is Bernice pro actief en geeft tips en inzichten waar je zelf wellicht nog helemaal niet aan gedacht had. Daarnaast is Bernice een prettige positieve persoonlijkheid, die direct en in begrijpbare taal communiceert. Wat mij betreft een aanrader!

 • Marian Aarnink

  KINDSPECIFIEK

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice doet haar werk met enthousiasme! Ze denkt enorm met je mee, ze doet haar werk goed en komt haar afspraken na; een topper!

 • De Financieel Deskundige

  Beleggingspandlening.nl

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice en de overige collega's van Moneybox werken zeer accuraat en denken goed met je mee. Ook een snelle verwerking, zodat je snel inzicht hebt in de ontwikkeling van je bedrijf. Echt een top administratiekantoor! Ik kan het iedere ondernemer aanbevelen.

 • Jan Hobo

  Hobo Online

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Fijne samenwerking met Bernice. Professioneel, nauwkeurig, geeft uitgebreid en duidelijk antwoord op vragen en is proactief, denkt mee. Aanrader!

 • Annemiek van der Kleijn

  RockSteadyCrew

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice is snel, denkt mee en komt met goed oplossingen.

 • Joyce Kloosterman

  JOY Creates Energy

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Dankzij Bernice heeft het zin om met Moneybird te werken. Zij checkt of ik alles goed heb ingevoerd. Corrigeert waar nodig en geeft tips en uitleg bij de verbeterpunten die ze ziet. Ze reageert heel snel op mijn vragen en zorgt voor een goede afhandeling. Ik ben super tevreden.

 • Mike van houten

  Swedetrading

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Plezierige omgang met elkaar, altijd snel en duidelijk anwoordt via de mail of telefoon. Ik vind haar fijn om als boekhouder te hebben.

 • Dennis Piet

  Drive-in Discoshow Sussudio

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Na jarenlang zelf de boekhouding gedaan te hebben vanuit een schoenendoos, ben ik toch maar eens op zoek gegaan naar een boekhouder om van alle kwartaal- en jaarstress af te zijn. Daarbij 3 boekhouders in Enschede vergeleken en introductiegesprekken mee gevoerd. Wow, wat een verschil, alleen al qua jaarlijkse kosten, maar ook qua mentaliteit. Bernice gaf me tijdens de introductie al ongevraagd zoveel tips, terwijl ik op dat moment nog geen contract getekend had. Eigenlijk precies zoals ik zelf ook werk. De keus voor haar was vrij snel gemaakt. In een week tijd had ze al mijn fouten van de afgelopen 5 jaar rechtgezet en mij mijn boekhouding over laten zetten naar Moneybird, zodat ik nog net op tijd mijn aangifte bij de belastingdienst kon indienen. Ook de aangiftes van de laatste 5 jaar heeft ze kunnen laten corrigeren bij de belastingdienst, wat een lekkere zak geld opleverde, waarmee zij zichzelf voor de komende 10 jaar al heeft terugverdiend. Top! Vanaf dat moment: geen zorgen meer over de administratie dankzij Moneybox en Moneybird. Het meeste kan ik zelf en als ik er niet uitkom, dan is Bernice er snel bij om mijn mails te beantwoorden.

 • Sander Voortman

  Yellow Kangaroos

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice is altijd scherp, bondig en duidelijk in haar advies. Het meedenken Ć©n vooruitdenken vind ik echt de grootste meerwaarde; je krijgt nog meer het gevoel dat je 'in control' bent. Heel fijn!

 • R Van Den Berg

  Twente Parket

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Wij werken met heel veel plezier samen met Bernice en Laura. Het contact is heel prettig, reageren heel snel op mail en vragen. Denken enorm goed met ons mee en komen al met antwoorden voordat wij de vragen gesteld hebben. Werken netjes. Een enorme aanrader om met deze dames te werken.

 • Steijn Bouman

  SB Software

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Heel erg prettige samenwerking met Bernice. Staat altijd voor u klaar en denkt goed mee. Echt een top partij!

 • Anoniem

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice werkt punctueel, meedenkend, snel en flexibel. En is bovendien altijd enthousiast wat het fijn maakt om met haar samen te werken.

 • Chantal ten Brinke

  PURAVIE

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Wij werken met veel plezier samen met Bernice! Het contact en haar expertise zijn zeer prettig evenals haar informele manier van communicatie. Echt een aanrader!

 • John Jeckmans

  TripleCo

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Plezierig en direct in de communicatie. Geeft gevraagd ven ongevraagd advies. Erg tevreden.

 • David de Haan

  CHAPTER4 - Music Productions

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice en haar collega's zijn voor ons een perfect team die ervoor zorgt dat alles wat met cijfers te maken heeft, goed geregeld is. Bernice denkt mee en tijdens de jaarlijkse afspraak haalt ze zaken naar boven die onopgemerkt waren gebleven zonder haar scherpe oog, waar bijv. fiscaal voordeel uit werd behaald.

 • Jan Sterk

  Jan Sterk

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  (Bernice van) Moneybox biedt uitstekende service. Heeft kennis van zaken, denkt proactief mee en is zeer nauwkeurig en professioneel. Ze is goed bereikbaar en staat altijd open voor vragen. Zeker een aanrader dus. 

 • Anoniem

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Erg fijne communicatie en prettige samenwerking!

 • Rosalie Groote Haar

  Rosy's

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice en team zijn een prettige ondersteuning voor mijn zakelijk administratie. Snelle reacties per mail en zeer nauwkeurig. Achter de schermen kunnen ze meekijken in mijn Moneybird en worden foutjes direct hersteld. Top!

 • wietse@treeroot.nl

  tree root

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bijzonder tevreden met de werkzaamheden die MoneyBox tot op heden voor mijn eenmanszaak heeft verricht. Bernice denkt graag mee en reageert vlot op vragen, zowel telefonisch als via de e-mail. Aanrader!

 • Koen ter Denge

  Burned Wood B.V.

  3,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Moneybox reageert snel, dat is fijn. Wij kunnen altijd met vragen terecht.

 • Jan Leuveld

  Aannemersbedrijf Leuveld

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Veruit super goed. super meedenkend, correct en verstaan hun vak uitmuntend

 • Albert Asbreuk

  www.technisch-professional.nl

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice van Moneybox biedt prima ondersteuning, is vakkundig en goed bekend met alle mogelijkheden binnen Moneybird. In het begin werden mijn handelingen binnen Moneybird nauwlettend door haar in de gaten gehouden en foutjes direct opgemerkt. Dat is een hele geruststelling. Ik heb gemerkt dat ze altijd goed bereikbaar is en snel reageert op mail of telefoontjes. Dus voor mij geld: ik zit hier de komende tijd wel goed.

 • Jochem de Graaf

  FixFreak

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Ben bij het opstarten van mijn bedrijf erg vakkundig geholpen door Bernice. Ze heeft heel veel kennis van zaken en kan erg duidelijk uitleg geven. Ze reageert erg snel op vragen. Tevens is het team wat zij verzameld heeft erg kundig in de boekhouding en belasting aangifte. Mocht je een fijn contact zoeken met kennis is zij zeker aan te raden.

 • Davina

  TD Automotive

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Altijd helder en duidelijk. Alles wordt geregeld...gewoon top.

 • Bas Sanders

  Bas Sanders

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice en collega's zijn scherp en communiceren helder in jip-en-janneketaal. Perfect voor mij als leek in boekhouding.

 • Koen van Velthoven

  Media Installaties

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Wij zochten iemand die ons kon helpen met Moneybird. Wij kwamen toen bij Bernice ten Heuw terecht en vanaf de eerste dag wilde ze ons graag helpen en wij zijn daar zeer tevreden mee. Samen met haar collega Laura zijn ze snel bereikbaar en kijken altijd mee als ze de tijd daarvoor hebben. In alle opzichten zijn wij altijd perfect geholpen en hopen op een lange samenwerking.

 • Glenn Hofman

  WeArtStudio

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice en Laura zijn zeer nauwkeurig en erg professioneel. Vragen via mail of telefoon worden snel opgepakt.

 • Hugo Melis

  Glamorous Goat B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Bernice ten Heuw

  Bernice, Laura en Justin werken transparant en zijn helder in hun afspraken. Precies dat zoek ik in een boekhouder. Ik ben tevreden over de samenwerking.