MT Finance

MT Finance

5,0 Sterren

Boekhouding & Advies

 • Zelfstandig Professional
 • Rotterdam
 • Moneybird-ambassadeur

MT Finance is gespecialiseerd in de ondersteuning van eenmanszaken, VOFā€™s en kleine BVā€™s. Het gaat om proactief meedenken en keuzes maken op basis van berekeningen. De boekhouding verrichten en inzichtelijk maken van huidige resultaten is daar de basis van. Ik help je ook bij het inzichtelijk maken van je uitgaven.

Een goed voorbeeld hiervan is dat ik naast het berekenen van je winst ook bekijk wat de voorlopige aanslag van je inkomstenbelasting is. Op basis van gerealiseerde winsten per maand en forecast van maandelijkse winsten kan de voorlopige aanslag inkomstenbelasting worden benaderd. Op basis van deze info kun je maandelijks een bedrag apart zetten om geen verrassing op jaareinde te hebben.

Omdat ik veel eenmanszaken als klant heb ga ik meestal langs bij de klanten. Daarnaast loopt het contact vaak via telefoon, mail en whatsapp. Maar mijn klanten zijn ook welkom op kantoor.

Kennis wordt up-to-date gehouden door middel van scholing (momenteel bezig met de afronding van mijn postmaster RegisterController), vakbladen en overleg met andere vakgenoten. Natuurlijk komt het voor dat er vragen binnenkomen waar niet direct een antwoord op gegeven kan worden, Indien het zaken zijn die in het verlengde liggen van boekhouding en fiscaliteit zal allereerst zelfstandig in wet- en regelgeving naar het antwoord worden gezocht. Mocht er twijfel zijn dan zal dit ik altijd bij een derde controleren.

Mocht de vraag niet binnen mijn vakgebied liggen (zoals keuze van pensioen, verzekering, etc.), kan ik je adviseren dit bij een specialist na te gaan. Bij dit proces kan ik je uiteraard ondersteunen.

De Experts

Mathijs Lenselink

Mathijs Lenselink

Eigenaar

Ik begon mijn loopbaan bij KPMG, waar ik de boekhouding van grote bedrijven controleerde. Daarna ben ik overgestapt naar de Sunweb Group, een internationale reisorganisatie waar ik werkzaam ben als financial controller. Ik heb ervoor gekozen om hier deeltijd aan de slag te gaan zodat ik kon starten met mijn eigen onderneming: MT Finance. Voor mij de perfecte combinatie en afwisseling van mijn vaste baan. Wat ik leuk vind aan MT Finance is dat ik klanten met minder kennis van financiĆ«n inzicht kan bieden in het presteren van de onderneming. Klanten helpen de basis van financiĆ«n onder de knie te krijgen, ontzorgen met vragen omtrent belastingen en inzicht geven in financiĆ«le prestaties is wat mij plezier geeft en motiveert in mijn vak. Door slimme tools als Moneybird kunnen ondernemers steeds eenvoudiger zelf de administratie voeren en wordt de ā€˜traditionele boekhouderā€™ overbodig. Ondernemers kunnen nu bijvoorbeeld al vrij eenvoudig btw aangiftes uit Moneybird halen en zelf de omzetbelasting aangeven. Daar hoef ik jou dus niet bij te helpen (tenzij je dit prettig vindt). Mijn meerwaarde is een goede aanvulling op wat Moneybird jou al biedt; persoonlijk advies, inzicht en grip op de basis van je administratie. Bijvoorbeeld over je inkomstenbelasting, jaarlijkse aangifte, overboekingen binnen je rekeningen, activeringen, etc. Mijn doel is dat jij inzicht krijgt in de financiĆ«le prestaties van jouw onderneming en leert om niet alleen beslissingen te nemen op basis van onderbuikgevoel, maar dit kan onderbouwen met de juiste cijfers

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van MT Finance


Werk je met MT Finance samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  De samenwerking met MT Finance ervaren wij als zeer prettig. Duidelijke communicatie en professionaliteit met juiste prijs- /kwaliteitverhouding. Aanrader!

 • Ronald Hagenstein

  Hagenstein Holding BV

  4,5 Sterren

  Mathijs Lenselink is een uitzonderlijke financieel adviseur en boekhouder die al 10 jaar onmisbaar is voor mijn (inmiddels vier) ondernemingen. Zijn deskundig advies en nauwkeurige boekhouding hebben me veel geld bespaard. Hij is betrouwbaar, efficiƫnt en ongeƫvenaard in financiƫle expertise. Een absolute aanrader!

 • Lot Bakker

  LOT of Illustrations

  5,0 Sterren

  Sinds ik in 2021 begonnen ben met Moneybird staat Mathijs mij bij wanneer ik vragen heb en met mijn Aangifte Inkomsten Belasting. Hij is vriendelijk, en eerlijk in welke van zijn diensten het beste bij mij passen (namelijk veel zelf doen en af en toe wat hulp van hem). Ook heeft Mathijs geduld als hij me een en ander uitlegt over de boekhouding, economie is niet mijn sterkste kant. Een enkele keer moet ik wat langer wachten op antwoord van een mailtje, maar alle afspraken die we maken komt hij snel en accuraat na.

 • ronald@digitalcreative.nl

  Hagenstein Holding BV

  5,0 Sterren
  Review voor Mathijs Lenselink

  Al met al kan ik Mathijs Lenselink van MT Finance ten zeerste aanbevelen als financieel adviseur en boekhouder. Zijn vergevorderde kennis van het werkveld, gecombineerd met zijn gebruik van Moneybird, maken hem de kosten dubbel en dwars waard. Hij is niet alleen vakkundig, maar ook een aardig persoon om mee te werken. Ik ben erg dankbaar voor zijn uitstekende service gedurende al die jaren en kijk uit naar onze voortdurende samenwerking in de toekomst. 5/5 Sterren!

 • Jeroen Beuk

  Beeldstift

  5,0 Sterren
  Review voor Mathijs Lenselink

  Mathijs is secuur en hulpvaardig. Het is fijn dat hij toegang heeft tot mijn Moneybird account en alles goed kan controleren wanneer nodig.

 • MA Heijnsdijk

  Dyckenheins

  5,0 Sterren
  Review voor Mathijs Lenselink

  Fijne gozer om mee te werken. Heeft de kennis in huis en is altijd goedlachs. Vooral dat laatste heb ik bij eerdere boekhouders gemist.

 • Rick Dronkers

  (OLD) Data to Value B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Mathijs Lenselink

  Mathijs / MT Finance is top om mee te werken. Heldere afspraken en goed geprijsde diensten. Duidelijke uitleg over (voor mij) complexe zaken zoals voordeel halen uit hyptoheek, auto van de zaak en internationale facturatie zowel binnen als buiten de EU. Altijd rustige duideijke uitleg en goed digitaal bereikbaar. Een aanrader dus!