Mulder Arnhem | Accountancy & Advies

Mulder Arnhem | Accountancy & Advies

5,0 Sterren

Accountancy en Advies

 • < 10 co-workers
 • Arnhem
 • Moneybird-ambassadeur

Wij vinden het van belang dat een administratie deugdelijk en op een juiste manier wordt verwerkt. De administratie is namelijk de basis voor de aangiften richting de fiscus, maar ook van belang om te bepalen welke richting u op gaat met uw onderneming.

Belangrijke onderdelen voor het voeren van een administratie zijn kennis en een goed softwarepakket. Wij hebben als kantoor meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van accountancy en advies.

Tijden veranderen en wij gaan hier als kantoor in mee. Het is mogelijk om uw administratie geheel of gedeeltelijk aan onze vakbekwame en ervaren medewerkers uit te besteden, of uzelf door hen te laten begeleiden wanneer u uw administratie verwerkt met Moneybird.

Wij helpen u graag met advisering en begeleiding in de ruimste zin van het woord. Hierbij werken wij nauw samen met specialisten als juristen, fiscalisten en notarissen uit ons netwerk.

De Experts

Annemieke Mulder

Annemieke Mulder

MKB-Adviseur

Ik ben Annemieke Mulder en ik heb HBO Bedrijfseconomie gestudeerd. Bij Mulder Arnhem ben ik reeds acht jaar werkzaam als MKB-Adviseur. Mijn sterke punten zijn het kennis hebben van en het verwerken van een diversiteit aan administraties en dit vervolgens vertalen naar relevante rapportages en advies. Tevens verzorg ik de salarisadministratie voor onze klanten, advisering van arbeidsovereenkomsten/- voorwaarden en overig HR-advies. Het is mogelijk om uw administratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan mij of begeleiding te krijgen in Moneybird. Ik help u graag met advisering en begeleiding in het ruimste zin van het woord. Stap een keer bij ons binnen, laat een bericht achter op onze website of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Mulder Arnhem | Accountancy & Advies


Werk je met Mulder Arnhem | Accountancy & Advies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Emile Bons

  Emile Bons Software

  5,0 Sterren

  Mulder Arnhem | Accountancy & Advies is een ontzettend fijne partner voor mijn boekhouding. Mijn vorige boekhouder gebruikte zijn eigen boekhoudpakket, dat zorgde ervoor dat ik betaalde voor het overnemen van mijn boekhouding uit Moneybird naar zijn eigen pakket. Zonde. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een boekhouder die gebruik maakt van Moneybird. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Korte vragen worden adequaat en snel beantwoord. Mulder Arnhem laat mij vrij om gedurende het jaar mijn eigen boekhouding te voeren en helpt mij op het einde van het jaar met de aangifte inkomstenbelasting en waar nodig met suppleties op de aangiftes omzetbelasting. Daarin zijn ze zakelijk maar vriendelijk. Tarieven zijn marktconform en de gesprekken verlopen altijd uiterst professioneel en met oog voor mijn eigen aandachtspunten. Kortom: ik kan mij geen betere boekhouder wensen.

 • Wytse Gerichhausen

  White Sea Studio

  5,0 Sterren

  Puur vakmanschap!

 • Frank Thooft

  Pluspen teksten

  5,0 Sterren

  Mulder werkt als een stille vennoot achter de schermen mee aan mijn boekhouding in Moneybird. Ze verbeteren eventuele foutjes die ik maak, geven me feedback, laten mijn kennis en inzicht toenemen en zorgen ervoor dat de boekhouding altijd tiptop in orde is.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Sinds jaren zeer tevreden klant bij Mulder Arnhem met mijn huidige en vorige onderneming. In de vorige onderneming specifiek van accountant gewisseld, omdat we graag (weer) met Moneybird wilde werken (na een uitstapje naar Exact), en op zoek gingen naar een accountant met kennis van Moneybird. Fijn familiebedrijf, denken mee.

 • Bart Wigman

  Wigman bestrating en dienstverlening

  5,0 Sterren

  Betrouwbaar, korte doorlooptijd, goede service.