MV Finance - Martine Veltman

MV Finance - Martine Veltman

5,0 Sterren

Gespecialiseerd Virtual Assistant

 • Zelfstandig Professional
 • Sint-Oedenrode

Voor veel ondernemers is de financiële administratie een “noodzakelijk kwaad”. Het kost ze veel tijd en energie, die ze liever aan andere zaken zouden besteden.

Herkenbaar? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik word juist heel blij van een kloppende financiële administratie.
En ben er daarnaast van overtuigd dat elke ondernemer deze hard nodig heeft, om op basis van de juiste gegevens keuzes te kunnen maken!

Stel je voor…
- Dat je je nooit meer druk hoeft te maken over je administratie
- Dat er in het weekend niet nog een stapel bonnen / facturen op je ligt te wachten
- Dat je je business kan draaien op basis van actuele, kloppende cijfers
Welke ondernemer wil dat nu niet?

Geen stress meer!
Ik kan je helpen geen stress meer te hebben over je administratie. Je inkoopbonnen en -facturen boeken, banktransacties koppelen, als je wilt zelfs offertes maken en facturen verzenden.

Mijn doel is om Moneybird zo efficiënt mogelijk in te richten.
“Automatiseren waar het kan, handmatig verwerken indien het moet” is mijn motto.

Uiteraard hoort hier ook het aanleggen van koppelingen bij. Denk aan je bankrekeningen, webshop en betaalprovider. Dit alles om het bijhouden van je administratie zo goed én snel mogelijk te laten verlopen.
En hier is een wereld te winnen. Helaas blijkt uit de praktijk dat maar weinig ondernemers Moneybird optimaal gebruiken!

Doe je het toch liever zelf?
Ook dan ben je bij mij aan het goede adres!

Naast je administratie inrichten en/of bijhouden, kan ik je ook leren hoe je dit zelf kunt doen. Voel je je hier toch niet helemaal zeker bij? Dan help ik je graag met bv. een check voordat je BTW aangifte de deur uit gaat.

Ik kan je op diverse manieren helpen:
- Werk je nog in Word en/of Excel? Ik richt Moneybird volledig voor je in zodat je vanaf het begin goed en efficiënt van start kunt
- Wil je overstappen vanuit een ander boekhoudprogramma? Ik zorg ervoor dat Moneybird ingericht wordt en dat er een nieuwe start gemaakt wordt. Samen kijken we wat in jouw situatie het gunstigst is: alles overzetten of een eindpunt bepalen in het oude programma en het vanaf daar oppakken in Moneybird
Ik bied hulp bij het zelf bijhouden van je administratie
- Check-up van je administratie, bijvoorbeeld voordat je de BTW aangifte doet
- BTW aangifte
- Je deels of volledig ontzorgen door je alle administratieve taken uit handen te nemen
- Je leren hoe je zelf je administratie bij kunt houden

De Experts

Martine Veltman

Martine Veltman

Gespecialiseerd Virtual Assistant

Ik ben Martine, ooit apotheker maar nu helemaal "into boekhouding". Ik sla als gespecialiseerd VA de brug tussen ondernemer en boekhouder, maar binnenkort hoop ik zelf die allround boekhouder te zijn!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van MV Finance - Martine Veltman


Werk je met MV Finance - Martine Veltman samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Karin Mastenbroek

  La Miséto

  5,0 Sterren

  Ik vind het samenwerken met Martine erg prettig. Ze heeft verstand van zaken, is duidelijk in haar uitleg, erg punctueel en gewoon heel fijn in de communicatie. Ook denkt ze graag met me mee in hoe we mijn administratie kunnen verbeteren, kortom; ik ben super blij met Martine en kan haar hulp iedereen aanraden!

 • Ferry Bambacht

  FEBA Business support

  5,0 Sterren

  Na zelf te zijn begonnen met het inrichten van Moneybird, met bijbehorende cursus, kwam ik er achter dat het mij veel tijd ging kosten. Ik ben in contact gekomen met Martine. Martine heeft mij hele boekhouding van 2022 overgezet naar Moneybird en 2023 helemaal bijgewerkt. Het contact is prettig. Martine legt alles duidelijk uit en voor e.v.t. vragen tussendoor neemt ze de tijd! Heb je Moneybird als boekhoudpakket en kom je er niet uit of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met Martine!! :)

 • Cristel Nas

  Cristel Nas Virtual Assistant

  5,0 Sterren

  Ik ben in contact gekomen met Martine via Peggy Peerboom (winactie). Martine heeft een grondige check uitgevoerd op mijn boekhouding van de afgelopen drie jaar. Zij wist er een aantal zaken uit te halen die voor verbetering vatbaar zijn. Dat verraste mij, omdat ik al werkte met iemand die verstand van zaken zou moeten hebben. Hij deed het op zijn manier, ik word blijer van de manier waarop Martine te werk gaat. Reden voor mij om een samenwerking met haar aan te gaan.