neW2You

neW2You

5,0 Sterren

Organisatie adviesbureau

 • Zelfstandig Professional
 • Maastricht

neW2You is een ervaren organisatie adviesbureau op het snijvlak van financiën (business control) en informatiemanagement. Maar niet zomaar een organisatie adviesbureau. Ik analyseer en zoek oplossingen passend bij uw bedrijf en uw markt(omstandigheden) en weet deze succesvol te implementeren. Dus niet zomaar een oplossing, maar één die zichtbaar werkt!

De Experts

Jean-Pierre van Loo

Jean-Pierre van Loo

Bedrijfsadviseur

Ik heb veel ervaring met het adviseren van bedrijven op zowel financieel gebied als het gebruik en inrichting van software. Dit alles in goed begrijpbare taal. Moneybird sluit daar perfect bij aan.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van neW2You


Werk je met neW2You samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

4,5 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,5 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Maharshi Chakraborty

  Maharshi Chakraborty

  4,5 Sterren

  Jean-Pierre is an excellent tax advisor who goes to great lengths to help his clients and helps you understand the specifics of your issues in a very detailed manner. He's always extra-prepared before his appointments, is very friendly and communicative. He's also very well versed with the specifics of Moneybird, and can provide good solutions if something's not working as expected. I would definitely recommend him to anyone looking for a consultant.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Heldere uitleg, deskundig, pro-actief en niet te vergeten aardig!

 • Myrthe Leenders

  Myrthe Leenders

  5,0 Sterren
  Review voor Jean-Pierre van Loo

  Als beginnend ondernemer komt er een hoop op je af. Een foutloze, heldere, en overzichtelijke administratie en vooral boekhouding is hierbij essentieel. Precies de kwaliteiten waar Jean-Pierre met een natuurlijke charme over beschikt. Jean-Pierre navigeert met helder taalgebruik door de ins en outs van jouw boekhouding, heeft oog voor jouw persoonlijke bedrijfssituatie, en zorgt ervoor dat je in no-time zelf aan de slag kunt. Met zijn jarenlange ervaring, persoonlijke tips & tricks, en scherpe inzichten is hij, voor mij, een rots in de branding. Tijdens onze eerste afspraak, na een warm onthaal met koffie en verse vlaai, duikt hij gelijk in zijn vooraf gemaakte analyse van mijn boekhouding. Niet alleen lopen wij stapsgewijs door de verbeter- en veranderpunten heen, ook adviseert hij mij belastingtechnisch op de mogelijkheden ter afboeking, inkoop, contract- en factuur opstelling en overzichtelijkheid van kostenposten. Doordat ik daardoor meer inzicht krijg in niet alleen de boekhouding maar alle monetaire aspecten van het runnen van een bedrijf, benut ik Moneybird meer op een voor mij heldere, begrijpelijke, en gemakkelijke manier. En kom ik er even niet uit? Dan staat hij altijd voor mij klaar om even mee te kijken, mee te denken, en vooral mijn boekhouding gemakkelijk en leuk te houden. Met verse koffie!