NextLevelVA

NextLevelVA

5,0 Sterren

Dienstverlening

 • Zelfstandig Professional
 • Nieuw-Vennep

NextLevelVA richt zich op ondernemers en bedrijven met de (nieuwe) Moneybird administratie.

Als ondernemer kom je in aanraking met allerlei aanverwante zaken, hier is administratie er één van.

Het kan zijn dat je er geen tijd voor hebt, het ligt je helemaal niet of je hebt er gewoon geen zin in. Voor deze werkzaamheden kan je bij NextLevelVA - Petra van den Ende | Moneybird Expert terecht.

Op de website van NextLevelVA staat meer informatie.

Neem gerust eens een kijkje!

www.nextlevelva.nl

De Experts

Petra van den Ende

Petra van den Ende

Moneybird Expert

Ik ben Petra en werkzaam als Moneybird Expert in mijn eigen onderneming NextLevelVA. Ik help ondernemers en bedrijven met hun Moneybird administratie (en Exact Online). In de regel doe ik dit online/op afstand, hoewel ik natuurlijk ook graag op locatie kom. Mijn werkzaamheden kunnen bestaan uit: * Inrichten van een nieuwe Moneybird administratie * Controleren van een bestaande Moneybird administratie * Maandelijkse check-up van gedane boekingen * In een supportcall kan ik de werking van Moneybird uitleggen en toelichten hoe in- en uitgaande facturen geboekt moeten worden etc * Klaarzetten BTW -aangifte. * Alle voorbereidingen treffen voor de jaarlijkse IB aangifte zodat deze klip en klaar naar de boekhouder kan. Ieder zijn vak natuurlijk! Ook adviseer (en inrichten) ik ondernemers met het toepassen van de Profit First methode het verdelen van omzet in 'potjes'.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van NextLevelVA


Werk je met NextLevelVA samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Stella Peperkoorn

  Marketingcomponist

  5,0 Sterren

  Petra is een zeer professioneel en een expert in haar vakgebied. Ze heeft mijn administratie zorgvuldig gecontroleerd en aanpassingen gemaakt waar nodig. Wat ik heel fijn vind is dat ze heel helder en concreet kan uitleggen wat er aangepast moet worden, zodat ik ook echt snap wat er uitgevoerd is. Wil jij jouw administratie op orde hebben, dan kun je dat zeker aan Petra overlaten.

 • Vivienne

  Kidsvoeding

  5,0 Sterren

  Petra heeft mijn gehele administratie overgezet naar Moneybird en heeft geholpen om mijn administratie volledig te automatiseren (inc. koppelingen naar verschillende systemen) en in te richten. Petra heeft heel veel kennis van zaken en is ontzettend fijn om mee samen te werken. Ze denkt altijd mee in oplossingen en en gaf mij het complete vertrouwen dat deze (flinke) klus geklaard zou worden. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! De samenwerking verloopt zo soepel dat Petra mij is blijven ondersteunen bij mijn administratie. Dit geeft zoveel rust. Ik kan daarnaast altijd met mijn vragen bij haar terecht. Ik zou Petra bij iedere ondernemer aanraden!

 • Renate van Klinken-Kock

  Renate van Klinken

  5,0 Sterren
  Review voor Petra van den Ende

  Fijne ondersteuning, duidelijke uitleg en op een prettige manier proactief!