NFFA BV

NFFA BV

5,0 Sterren

administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Zeewolde

Wij zijn een administratie- en fiscaaladvieskantoor voor de zpp-er en het MKB. Wij doen dit nu ruim 30 jaar waarin we met onze klanten een vertrouwensband hebben opgebouwd die wij zeer waarderen en waarin wij investeren. Hierdoor staan wij dicht bij de klant en ondersteunen wij bij al de financiële en fiscale vraagstukken.

Voor deze functie zoeken wij iemand die zich goed kan inleven in de wereld van de ondernemer. Je hebt zelf ook een ondernemende instelling en ziet kansen om de klant verder te helpen. Door de korte lijntjes die wij hebben met onze klanten zal je zowel ad-hoc werkzaamheden als periodieke werkzaamheden verrichten.

De Experts

Patrick Merkx

Patrick Merkx

Belastingconsulent

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, waarbij ik 8 jaar werkervaring heb in de accountancy (en fiscale advisering) en ongeveer 5 jaar als (assistent) controller (waarvan 3 jaar als interim/freelance) in het bedrijfsleven. Inmiddels ben ik nu 4 jaar zelfstandig en heb ik een administratie en fiscaaladvieskantoor. Wat ik mooi vind aan het vak is dat ik middels inzicht in cijfers mensen kan helpen om iets moois op te bouwen. Ik probeer ook vaak betrokken te zijn bij start-ups / scale-ups.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van NFFA BV


Werk je met NFFA BV samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,5 Sterren

Uitleg

4,5 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,5 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Jeroen

  Programming Engineer

  5,0 Sterren

  Patrick staat mij vaak goed en rustig te woord. Open om even te sparren.

 • Anoniem

  4,5 Sterren

  in 2022 via partner lijst in contact gekomen met NFFA. Snel opgepakt en kreeg snel een goede offerte, welke ook conform afspraak is uitgevoerd. Aanrader!