Nova Winstadvies

Nova Winstadvies

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Tuitjenhorn
 • Moneybird-ambassadeur

Je houdt ervan om met je eigen vak bezig te zijn. Niet met je administratie. Maar toch moet het gebeuren. Heb je een achterstand in je administratie en weet je niet waar je moet beginnen? Schrik je af en toe van een dikke rekening die binnenkomt? En weet je niet precies of je al het voordeel uit de aangifte voor de belastingdienst haalt? Misschien heb je zelfs wel schulden. Of snap je alles wel, maar besteedt je jouw administratie gewoon liever uit, zodat jij je kunt richten op hetgeen jij echt leuk vindt? Tijd om hulp te vragen! Want Nova Winstadvies zorgt ervoor dat je hele administratie op orde is en blijft. Nova Winstadvies neemt je aan de hand mee en leg je alles duidelijk uit. En op zo’n manier, dat het voor jou werkt.

De Experts

Margon Slikker-Wester

Margon Slikker-Wester

Administratie en Winstadvies

Ik ben Margon en het is mijn missie om ZZP'ers en klein MKB'ers te helpen met het bouwen aan een financieel gezond en winstgevende onderneming. 'Orde in jouw financiële administratie, voor ondernemers die boekhouden maar lastig vinden of liever uitbesteden'. Als administrateur en winstadviseur zorg ik er in samenwerking met jou voor dat jouw administratie op orde is, je inzicht hebt in jouw cijfers en kunt werken jouw plannen voor de toekomst. Ik neem je aan de hand mee en leg je alles duidelijk uit. En op zo’n manier, dat het voor jou werkt!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Nova Winstadvies


Werk je met Nova Winstadvies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,5 Sterren

Uitleg

4,5 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,5 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Evelien

  Evelien Huijssen Advies Begeleiding en Coaching

  5,0 Sterren

  Margon is prettig in het contact. Ze doet haar werk uitstekend en geeft daarnaast waardevolle tips om het boekhouden makkelijker te maken.

 • John Kraakman

  Kraakhelder ICT Services

  5,0 Sterren

  Hele fijne informele samenwerking en communicatie.

 • Jeroen van Kesteren

  BRUTAEL

  4,5 Sterren
  Review voor Margon Slikker-Wester

  Margon heeft bij de start oude aangiftes nagekeken en het bleek dat ik nog recht had op teruggaves, dat was natuurlijk een mooie start. Daarbij helpt Margon mij super goed bij mijn administratie en jaarlijkse aangiftes, daarbij controleert ze ook per kwartaal de btw aangiftes voordat ik deze verstuur. Heel blij mee, want er komen nog wel eens wijzigingen uit. Omdat we in Moneybird werken werkt het super efficient en heb ik zelf ook altijd realtime inzicht in mijn cijfers.