NowYourIn

NowYourIn

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Leidschendam

Ik ben 1e hulp bij financiële software. Werken aan uw administratie op en professionele, maar wel persoonlijke manier. Een manier waarbij ik u als ondernemer ontzorg. Ik pas mijn ervaring toe op uw administratie terwijl u zich kan blijven richten op uw onderneming in plaats van bezig te zijn met de noodzakelijke administratie.

Daarbij is het ook mijn visie om bedrijven een goede start te geven met het gebruik van de aangeschafte financiële software. Ik heb in de praktijk vaak gezien dat er software wordt aangeschaft en wordt geïnstalleerd. Wanneer de consultant dan komt met de mededeling "u kunt aan de slag" komen eigenlijk pas de eerste grote uitdagingen. Zoals de huidig situatie in het systeem te krijgen en te weten komen waar en hoe dit moet worden gevuld om de juiste management informatie uit deze systemen te krijgen. Hier spring ik tijdelijk in het bedrijf om hiermee te helpen.

De Experts

Marjolein Janson

Marjolein Janson

Boekhouder

Mijn naam is Marjolein Janson en ben als freelancer uw 1e hulp bij financiële software. Ik heb bij diverse kantoren veel ervaring opgedaan over de werking en verwerking van de te voeren boekhouding in diverse grote en kleine applicaties. Ik kan je veel vertellen over de verwerking tot het uiteindelijk resultaat van de boekhouding. Mijn passie ligt bij cijfers en ben opgeleid tot jaarrekeningmaker en fiscalist. Hierin ben ik ook b.t.w. specialist. In mijn freelance werkzaamheden help ik bedrijven met inrichting en efficiënt gebruik van financiële software zoals Moneybird. Ik heb veel kennis opgedaan van de software rondom de administratie. Ook heb ik als jaarrekeningmaker veel kennis van huidige wet en regelgeving rondom de boekhouding. Moneybird heb ervaren als een prettig pakket te gebruiken in diverse branches. Het doet precies wat het moet doen en is door de ondernemer prettig zelf te gebruiken. Tevens is er een goede export mogelijkheid zodat de boekhouder ook hier zijn gegevens gemakkelijk kan verwerken in de applicaties voor fiscale afhandeling van de boekhouding. Wat wel van belang is dat je de start gelijk goed maakt en de juiste functionaliteiten gelijk goed inricht. Hiervoor kan je bij mij terecht, ik leid je door de zaken heen waar je op moet letten. Ook de hierbij behorende wet en regelgeving. Dit kost je een à twee uur advies. Vervolgens krijg je bij mij tegen een vast maandtarief het hele jaar door feedback en kijk ik elke kwartaal de boekingen na voordat je de aangifte Omzetbelasting doet. Na afloop van het boekjaar rond ik dat af met de noodzakelijke boekingen en sluit het boekjaar af. Indien je dat wilt kan ik ook de aangifte Winstbelasting / Inkomstenbelasting voor jou doen.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van NowYourIn


Werk je met NowYourIn samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • IJlien Havenaar

  Noisy Media

  5,0 Sterren

  Wat ik het allerfijnste aan Marjolein vind, is dat ze het waardeert dat ik ook zelf mijn boekhouding wil begrijpen. Het is een gelijkwaardige relatie, ondanks mijn nog spaarzame kennis over boekhouding. Ze legt uit wat ik niet snap, denkt mee en is proactief met zaken die mijn bedrijf verder helpen. Ze heeft mij geholpen Moneybird in te richten en ermee op dagelijkse basis aan de slag te gaan, haar dagdeel training is hiervoor echt een aanrader.

 • Esther Karelse

  Esther Karelse - Interim + Onderwijs

  5,0 Sterren

  Marjolein is een fijne sparringpartner en denkt mee over de optimale aanpak. Ik ben erg tevreden over haar ondersteuning. Bij Marjolein kun altijd terecht met een vraag of extra uitleg.