PIT voor jouw administratie

PIT voor jouw administratie

5,0 Sterren

Administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Venray

Boekhouden gaat grotendeels over het verleden. Vastleggen wat er is gebeurd en dat vertaalt zich dan in een hoop cijfers. Cijfers die pas een toegevoegde waarde hebben als een ondernemer ze begrijpt én kan vertalen naar een toekomstbeeld om zo te kunnen anticiperen op de steeds veranderende omgeving.
Wij willen ondernemers hiermee helpen, door tussentijdse cijfers op te leveren waardoor de ondernemer sneller kan reageren op een veranderende markt. Ook blijven wij ons steeds weer verdiepen in nieuwe technieken en mogelijkheden om de administratie als stuurinstrument te kunnen gebruiken en de ondernemer (en daardoor ook de onderneming) te laten groeien.
We kunnen iedere ondernemer helpen. Of je nu totaal geen affiniteit hebt met administratie en alles uit wilt besteden, of zoveel mogelijk zelf wilt doen maar wat begeleiding kunt gebruiken. Alles is mogelijk bij ons, waarbij we altijd rekening houden met de inspanning die de klant zelf wilt leveren. We denken graag mee in het behalen van efficiencymogelijkheden door administratieve processen anders in te richten of andere software te gaan gebruiken.

Wij geloven dat we ondernemers kunnen helpen zorgeloos te ondernemen, wat bijdraagt aan de groei en het succes van onze klanten. Voor de ene ondernemer betekent ‘zorgeloos ondernemen’ iets heel anders dan voor de andere ondernemer. Wij bieden maatwerk voor iedere ondernemer. Of je nou alles uit handen wilt geven, je eigen inboekwerk wilt laten controleren of alleen aangiftes wilt laten maken. Wij kijken samen met de jou naar een dienstenpakket dat bij jou past. Daar maken we een vaste prijs per maand voor.

Wij geven onze klanten vertrouwen door onze persoonlijke aandacht, open communicatie en gedreven en accurate manier van werken. De vertrouwensband die wij opbouwen met onze klanten zorgt ervoor dat alles bespreekbaar wordt en alleen dan kunnen wij een ondernemer helpen om te groeien als persoon, waardoor de ondernemer uiteindelijk in staat is zijn eigen onderneming te laten groeien.

Wij zoeken ondernemers met PIT die het aandurven om met ons samen de administratie op een hoger PITje te zetten. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan vertellen wij wat wij voor jou kunnen betekenen.

De Experts

Astrid van der Maden

Astrid van der Maden

Administratiecoach

Het liefste sta ik naast de ondernemer. Ik wil met de klant meedenken over toekomstplannen, oplossingen zoeken voor problemen en er voor ze zijn als ze een luisterend oor nodig hebben. De vertrouwensband die ik in de loop der jaren opbouw met de klant, vind ik het allermooiste van mijn vak. Ik ben na het behalen van mijn HBO Accountancy diploma én HBO Fiscale Economie eerst jarenlang in de Accountancy gaan werken. Daarna heb ik als controller in het bedrijfsleven gewerkt, als fiscaal controller bij de overheid en als docent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Van al deze verschillende beroepen heb ik de mooiste aspecten weten te combineren tot mijn huidige vak als administratiecoach, waar ik begin 2012 als zelfstandige mee ben gestart. Ik ben ontzettend enthousiast, gedreven en ambitieus en ga tot het uiterste voor mijn klanten. Buiten mijn werk zet ik me in als penningmeester voor een aantal organisaties. Verder ben ik zeer bewust van de wijzigende rol van boekhouders en heb daarom een opleiding NLP gevolgd en mag me sinds maart 2019 NLP Practitioner noemen. In januari 2020 ben ik gestart met mijn master. Verder ben ik gecertificeerd Profit First Professional.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van PIT voor jouw administratie


Werk je met PIT voor jouw administratie samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

  • MIIX Agency

    MIIX Agency

    5,0 Sterren

    Wij werken al een aantal jaar samen met PIT Administratie en we zijn heel blij met hun dienstverlening. Ze werken netjes, communiceren duidelijk en wat we vooral erg waarderen is dat ze altijd meedenken.