PoenPino

PoenPino

5,0 Sterren

Adviseur voor ondernemers

 • Zelfstandig Professional
 • Emmen

Moneybird laat je met plezier de boekhouding doen, PoenPino vergroot de pret door je te helpen hoe je er een echte administratie van maakt die voor jou werkt!

Zelf, maar niet alleen! Met aandacht, voor groei!

PoenPino helpt je niet alleen met de inrichting van Moneybird, maar ook bij het opzetten van je bedrijfsplan, de eerste keer BTW aangifte en alle andere zaken waar je in je ondernemerschap tegen aan loopt. PoenPino deelt zijn ervaringen en leeft met je mee. Bovendien kan je profiteren van het uitgebreide netwerk, want PoenPino houdt ervan om te verbinden.

Mijn doel is dat je zelfstandig de administratie kan gaan voeren na begeleiding bij de start. Je kan me altijd een vraag stellen en als je dat wilt kijk ik regelmatig even met je mee.

Wanneer je groeit kan het zijn dat je je aandacht wilt besteden aan dat waar je goed in bent. Dan kan ik er voor zorgen dat je administratie verwerkt wordt voor je. Zodat jij kan doen waar je echt goed in bent!

De Experts

Werner Velthuis

Werner Velthuis

Adviseur

Zelf, maar niet alleen is mijn overtuiging als ondernemer en adviseur. Ik ben een ervaren financial die ook grote ondernemingen adviseert. Maar ik help graag ondernemers bij het starten van hun onderneming en de groei zodat het economisch klimaat in deze regio versterkt wordt. Ik ben een ondernemende adviseur die met jou meeleeft en jou ook weer in contact kan brengen met specialisten en ondernemers waar jij wat aan hebt. Je kan bij mij terecht voor het starten van jouw administratie, het bijhouden en advies over hoe je verder kan met je bedrijf. Het is mijn doel dat je zelfstandig je administratie kan voeren. Als je wilt hou ik een oogje in het zeil. Maar als je beter bent in andere dingen kan ik de administratie voor je laten verwerken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van PoenPino


Werk je met PoenPino samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Ton Munneke

  Hästkraft

  5,0 Sterren
  Review voor Werner Velthuis

  Werner is een soort schaduw, ik krijg regelmatig in mijn overzicht dat er weer dingen zijn gewijzigd omdat ik het niet goed heb ingevuld. Werner kijkt mee en geeft advies. Ik kan bijna altijd bij hem terecht en hij neemt echt even de tijd voor je.

 • Peter Naumann

  Naumann Tech

  5,0 Sterren
  Review voor Werner Velthuis

  Je zou iedereen Werner gunnen als boekhouder! Weet van de hoed en de rand, en is daarbij ook nog een heel prettig persoon!

 • BeTekenen

  BeTekenen

  5,0 Sterren
  Review voor Werner Velthuis

  Wegwijs worden met Moneybird is voor mij enorm waardevol geweest! Met dank aan de geduldige hulp en uitleg van Werner is dit helemaal goed gekomen.

 • Ton Munneke

  Hästkraft

  5,0 Sterren
  Review voor Werner Velthuis

  Werner weet welke vragen je hebt voordat je ze zelf hebt. Voor iemand zoals ik die vooral theoretisch en veel te veel nadenkt over dingen; weet hij door mijzelf veroorzaakte problemen simpel op te lossen en uit te leggen hoe ik het wél moet doen. Werner neemt de tijd voor je en is eigenlijk altijd bereikbaar, daarnaast geeft hij goede tips om kosten te besparen.

 • Anke Einhaus

  In-haus

  4,5 Sterren
  Review voor Werner Velthuis

  De samenwerking met Werner is laagdrempelig, hij heeft veel kennis van Moneybird en verstand van zaken. Ik ben blij dat Werner mij benaderd heeft als startende ondernemer en Moneybird bij mij heeft geïntroduceerd.

 • Peter Naumann

  Naumann Tech

  5,0 Sterren
  Review voor Werner Velthuis

  Als startende ondernemer moest ik ook mijn administratie/boekhouding regelen, en als ik ergens een hekel aan heb is het wel beide zaken. Werner heeft mij kennis laten maken Moneybird. Een wereld ging voor mij open, wat een gemakkelijk programma, nadat het vakkundig was ingeregeld door Werner. Werner neemt ook tijd voor je om je te laten wennen aan Moneybird, alle vragen en opmerkingen worden vakkundig door hem behandeld.