Procentus B.V.

Procentus B.V.

- Sterren

Boekhoudkantoor

  • < 10 co-workers
  • Almere

Procentus verzorgt de gehele financiële administratie voor ondernemers en particulieren.

Naast de boekhouding bieden wij ook consultancy diensten. Hierin bespreken wij op basis van de cijfers en diverse strategieën hoe u het beste geld kunt besparen en zodoende meer winst kunt overhouden. Daarnaast komt het omzet verhogen ook aan bod.

Wanneer de winst toeneemt is het in sommige gevallen verstandiger om van eenmanszaak naar BV over te gaan. Ook dit proces verzorgen wij geheel voor de klant. Of u nu de eenmanszaak wilt inbrengen in de BV of u wilt een nieuwe BV oprichten, wellicht met een holding (moedermaatschappij) erboven. Dit kunnen wij voor u realiseren.

De Experts

Awi Ramdjanamsingh

Awi Ramdjanamsingh

Boekhouder

Mijn naam is Awi Ramdjanamsingh. Na mijn opleiding boekhouding ben ik gestart met het opzetten van mijn onderneming. Direct in het diepe. Dat is waar ik van hou. Van schoonmaakbedrijf naar incassobureau tot aan boekhoudkantoor. Ondernemen is mijn passie. Al bijna 10 jaar ben ik werkzaam in de wereld van de boekhouding. Ik vind het leuk om met ondernemers te sparren over de toekomst van een onderneming. Hoe bereik je de doel die je voor jezelf hebt gesteld? Zijn de plannen realistisch? Dit maakt ook dat ik erg betrokken ben bij mijn cliënten en ervan geniet de groei mee te maken. Mijn doel is om de ondernemer te ontzorgen van boekhouding en fiscale zaken. Zo kan de ondernemer de focus leggen op de onderneming en bevordert dat de groei van de onderneming.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Procentus B.V.


Werk je met Procentus B.V. samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Procentus B.V. heeft nog geen reviews