profijt adviseurs

profijt adviseurs

5,0 Sterren

administratiekantoor

 • Kantoren netwerk
 • Deventer, Raalte en Losser
 • Moneybird-ambassadeur

profijt adviseurs is een allround kantoor. Van pensioenen tot de aangifte voor de omzetbelasting. Van de salarisadministratie tot fiscaal advies. Van het samenstellen van de jaarrekening tot het verzorgen van opleidingen en trainingen. Op één adres krijg je antwoord op alle fiscale en financiële vragen en alle informatie m.b.t. boekhouding en administratie!

De focus van profijt adviseurs is o.a. gericht op het behalen van fiscaal voordeel voor onze klant. Wij weten de richtlijnen van de Belastingdienst op de juiste manier te interpreteren en kunnen daardoor maximaal resultaat behalen voor de ondernemer. Op deze manier verdienen we onze inzet als het ware terug

We zijn zelf ondernemer. Dat betekent dat we alle ontwikkelingen op zakelijk gebied op de voet volgen. We absorberen de informatie en selecteren wat voor ons van belang is. Uiteraard profiteren onze klanten ook van deze informatiestroom. profijt adviseurs: niet alleen reactie, maar ook actie!

De Experts

Mendy ten Veen

Mendy ten Veen

Register belastingadviseur

profijt adviseurs all-round in zijn dienstverlening, wij doen veel meer dan boekhouden en hebben veel fiscale kennis in huis. Een profijt adviseur is een adviseur in boekhouding en fiscaal voordeel!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van profijt adviseurs


Werk je met profijt adviseurs samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Michiel Holthuis

  E2E Netherlands B.V.

  5,0 Sterren

  Voor mij is het belangrijk dat ik geen lijken in de kast ontdek; ik wil rustig mijn bedrijf kunnen draaien en weten dat de zaken voor elkaar zijn zonder gedoe. Profijt Adviseurs biedt mij die zekerheid. Men is er goed geschoold en werkt serieus en nauwkeurig. Communicatie is duidelijk, ook als er een tegenvaller is en ook antwoorden op vragen zijn duidelijk en to-the-point. Ze zijn er gewoon vriendelijk, prettig en betrouwbaar, en komen afspraken stipt na.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Profijt Adviseurs ontzorgen je goed, maar laten je wel ondernemen zoals je het zelf wilt. Ze staan altijd voor je klaar en hebben altijd een oplossing voor je.