Prüst van Wifferen

Prüst van Wifferen

5,0 Sterren

Accountantskantoor

 • < 10 co-workers
 • Den Haag en Zeist

Wil je het beste uit je financiën en je bedrijf halen? Bij Prüst van Wifferen ben je aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor accountancy en fiscale diensten, voor ondernemerscoaching en advies. We bepalen samen wat wij voor je gaan doen. Wij kunnen je leren hoe je het zelf het beste kunt aanpakken of de administratie uit handen nemen. Wij kunnen de administratie inrichten, medewerkers instrueren en de financiële administratie begeleiden. De focus ligt op jouw behoefte. Ons ervaren team werkt samen met professionals uit verschillende vakgebieden, zodat we je altijd op maat kunnen ondersteunen.

De Experts

Astrid van Wifferen

Astrid van Wifferen

Partner bij Prüst van Wifferen

Mijn naam Astrid van Wifferen. Mijn slogan is "boekhouden is leuk!" Ik breng graag administratieve processen op orde en begeleid ondernemers bij het voeren van hun bedrijf en administratie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Prüst van Wifferen


Werk je met Prüst van Wifferen samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Ronald Damhuis

  Ronald Damhuis Consultancy

  4,5 Sterren

  Fijne samenwerking. In principe pak ik mijn administratie door het jaar heen zoveel mogelijk zelfstandig op. Ik kan altijd terecht met mijn vragen (zowel via email als telefonisch) en daar krijg ik dan snel een antwoord op. De jaarafsluiting pakken zij zelfstandig op (icm aangifte IB). Daar hoef ik dus niet naar om te kijken, alleen te controleren.

 • Karel Visser

  Karel Visser

  5,0 Sterren

  Altijd bereikbaar, werkt proactief voor een goede prijs

 • Gert Stallinga

  Lights By: Gert

  5,0 Sterren

  Fijn kantoor, makkelijk mee in contact te komen bij vragen, altijd een prettige toon. Kortom, daar wordt je vrolijk van!!!

 • Mark

  Pixion

  5,0 Sterren

  Als ondernemer heb ik passie voor mijn vak, het geeft me energie en ik haal er veel plezier uit. Uiteraard zijn de randzaken - zoals boekhouding - ook erg belangrijk om de business draaiende te houden, het liefst besteed ik hier zo min mogelijk tijd aan zodat ik dingen kan doen die ik leuk vind! Zelf verstuur ik alle facturen via Moneybird, de rest geef ik graag uit handen aan Astrid en Marlies van Prust van Wifferen. Zo hoef ik voor wat betreft de administratie nergens aan te denken! Ze vragen mij op tijd inkoopbonnen aan te leveren en maken de aangiftes in orde. Ze sturen indien nodig tijdig bij en nemen initiatief. Voordelige fiscale mogelijkheden - waar ik zelf geen weet van heb - worden benut, zonder dat ik daar naar hoef te vragen. Ik weet dat mijn administratie altijd op orde is, zonder dat ik er omkijken naar heb. Dat geeft een gerust gevoel, zodat ik mij kan richten op doen wat ik leuk vind!

 • Miravita4u@gmail.com

  MiraVita

  4,5 Sterren
  Review voor Astrid van Wifferen

  Ik heb mijn boekhouding nog niet geheel afgerond met haar maar op basis van het deel wat ik wel al heb gedaan met haar begeleiding geef ik mijn beoordeling.

 • Henri van den Berg

  Imaginephoto

  5,0 Sterren
  Review voor Astrid van Wifferen

  Marlies & Astrid hebben een top service en veel kennis van zaken. Advies op maat. Veel weten ze zelf en anders zoeken ze het voor je uit. Er is altijd wel iemand bereikbaar om je te woord te staan wanneer er advies nodig is. Kortom; prettig zaken doen!